- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.581
oyyy canım yaa valla iyi kalkmışsın altından. Ben de yeni bir şey öğrendim şu alyansa ip bağlayıp göbekte sallamak var ya? onun değişik bir versiyonu sol bileğine tutuyorsun ileriki çocukların için de yapabiliyorsun eltim öğretti ve herkeste doğru çıktı doğmuş çocuklar için de sağlamasını yapabiliyorsun. Yüzüğü önce sol aavucuna alıp ilk çocuğum diyorsun ve bırakınca ipin doğal sallanması git-gelse kız, daire çiziyorsa erkek. Benim ilki kız ikincisi erkek çıktı üüncüye bakayım dedim onda yüzük durdu hiç hareket etmedi o da olmayacak demekmiş deneyin bence batıl sonuçta ama eğlenceli
merhaba canım.. hastaydım ve yeni yeni toparlanıyorum.. yoğunluktan yazmaya da pek fırsatım olmuyordu...nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyo bebiş kesin kız mı netleşti mi nasıl gidiyo kontrollerin
maşallah canım senınkı de cıkmıs
iste mantıda cıkan harflerpek cazıp gelmeyebılır ama kusura bakmayın Eki Görüntüle 336743
zaten banada o yüzük testi gibi bişey yaptı ,iğne kullandı.ve hepsi kız cıktı eğer 6 cocuk yaparsam 6 sıda kız,sonra erkek dedi :)) neyse napalım artık beklıcem 1 haftam kaldı,doktor ınsallah söylerde rahatlarım.
canım yazık sana kendine bu kadar yüklenme. 30 kişi misafir ne demek yazık valla. en iyisi çalışmak galiba ben çalışıyorum diye bana kimse gelmiyor ne güzel.
ben o iğne olayına pek inanmıyorum bana biri bakıp erkek demişti doktor kıza benziyor dedi.
a aa beksu hakkaten çok ilginç ama neden mantıda göründü acabayanlış anlama hem ilginç hem komik geldi t li isim ne kocanın önerdiği?
aman sadece tesaduf esımde dalga gecıo ıyı bak belkı allah yazıyordur dıyorastgele olmus ıste az ben gelıyorum ogle yemegıne geldı esım gorusurz
merhaba canım.. hastaydım ve yeni yeni toparlanıyorum.. yoğunluktan yazmaya da pek fırsatım olmuyordu...
bebeğim büyük ihtimal kız...bülent bey yinede bir sonrakinde netleşir dedi.. 10 şubatta kontrolümüz var canım.. sen de ne avr ne yok.. herşey yolundamı...
çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe bizde cuma günü gidicez inşallah afp testi için çok özledim bebişi cumayı nasıl beklicem bilmiyorum :))))) neyse sağlıklı olsunlarda beklemeye alıştık nasılsa
sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi olur. insan ister istemez endişeleniyor işte
çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe bizde cuma günü gidicez inşallah afp testi için çok özledim bebişi cumayı nasıl beklicem bilmiyorum :))))) neyse sağlıklı olsunlarda beklemeye alıştık nasılsa
herkese merhaba
bugün kontrolüm vardı 3lü test yapıldı 3 gün sonra sonuç çıkacak. ama canım çok sıkıldı. kese içerisinde çok fazla pıhtılaşma varmış. eş büyüklüğünde kocaman pıhtılar oluşmuş. bu da bebeğin gelişimini engellermiş. Clexane isminde bir iğne yazdı. bir de asprin yazdı. demir ilacına başladı bir de kasıklaırmda çok ağrı oluyordu onun için de magnorm isminde suda eritilen bir tablet yazdı. iki hafta sonra tekrar göreyim dedi. çok canım sıkıldı pıhtılardan bebeğimi bile göremedim
teşekkür ederim canım.. elimden geldiğince dikkat ediyorumm..
oo senin az kalmış bebişini görmene...inş. afp temiz çıkar canım.. benimkinde sorun yoktu.. bi detaylı usg miz kaldı:)
Gecmis olsun lamecim kendinede bebeginede dikkat et ....teşekkür ederim canım.. elimden geldiğince dikkat ediyorumm..
oo senin az kalmış bebişini görmene...inş. afp temiz çıkar canım.. benimkinde sorun yoktu.. bi detaylı usg miz kaldı:)
selam kızlar nasılsınız
aminn canım, inş.oyy maşşallah darısı başımıza
Gecmis olsun lamecim kendinede bebeginede dikkat et ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?