2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

zaten banada o yüzük testi gibi bişey yaptı ,iğne kullandı.ve hepsi kız cıktı eğer 6 cocuk yaparsam 6 sıda kız,sonra erkek dedi :)) neyse napalım artık beklıcem 1 haftam kaldı,doktor ınsallah söylerde rahatlarım.

nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyo bebiş kesin kız mı netleşti mi nasıl gidiyo kontrollerin
merhaba canım.. hastaydım ve yeni yeni toparlanıyorum.. yoğunluktan yazmaya da pek fırsatım olmuyordu...
bebeğim büyük ihtimal kız...bülent bey yinede bir sonrakinde netleşir dedi.. 10 şubatta kontrolümüz var canım.. sen de ne avr ne yok.. herşey yolundamı...

pınarada, canım erken farkedilmesi çok iyi olmuş... bu büyük bir risk... kimisi bu sebeple defalarca düşük yapıyor ve nedenini bilmiyor... iyi bir doktora denk gelmişsinki şimdiden fark etmiş... clexan bu konuda rahatlıkla kullanabilceğin bir tedavi.. kanın sulanıcak ve dolayısı ile pıhtılaşma olmayacak.. ama şimdilik bebeğinin gelişiminde problem yok değilmi.....

Son düzenleme:

maşallah canım göbüş topikimize de ekle bunu

iste mantıda cıkan harfler pek cazıp gelmeyebılır ama kusura bakmayın Eki Görüntüle 336743

a aa beksu hakkaten çok ilginç ama neden mantıda göründü acaba yanlış anlama hem ilginç hem komik geldi t li isim ne kocanın önerdiği?

hayırlısı olsun canım yaa az kaldı öğreneceğiz

bencede en iyisi çalısmak,ama 15 tatılde ılknuru baskın yapalım demişler saolsunlar napayım mecbur ağırladım artık hakıkaten cok yoruldum,misafirlere dedimki bundan sonra cocuk bakmaya gelırsınız :))) haaa bu arada gelırken ali boş gelmezsiniz ,yapar getirirsiniz dedim,baya güldük.bende inanmazdım ne bileyim adamda karısıda hiç yanılmadı ,hiç sapma olmadı felan diyince işte,neyse napalım hayırlısı beklıcez 6 gün daha :))

sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi olur. insan ister istemez endişeleniyor işte

Allahin izniyle ilaclarla gecer pihtilasma ... Uzme kendini demek bosuna gibi gelio annelik boyle bisey ya bebegime bisey olursa diye dusunmekten kendini alamio .. Ama sunu dusun senin moralin ne kadar olursa bebeginde oyle olacak . O bizim sıkkınligimizi bizden daha once hissedio bebeginin uzulmemesi icin kendini toplaman lazim ... Allah yardimcin olsun cnm ins bi dahaki kntrolde pihtilasman giderilmis olur .....

teşekkür ederim canım.. elimden geldiğince dikkat ediyorumm..
oo senin az kalmış bebişini görmene...inş. afp temiz çıkar canım.. benimkinde sorun yoktu.. bi detaylı usg miz kaldı:)

canım ilaçların iyi gelicek bunuda atlatıcaksın inşlh.arkadaşların dedği gibi iyi bir doktormuş farketmiş ve önlemini aldırmış sana gerisi allaha emanet zaten ...üzülme olurmu metanetli ol.

merhaba kizlar gobuslere masallah nazar degmesin cok guzel aratik teek gobuslu ben dilim

az is yapiyorum az ytaiyorum az is yapiyorum yatiyorum bugun esim ise giti oglusa dikat et dedi
allahiim kimseyi evladila sinamasin tum hamilelerin evladini saglikla kucagina almasini nasip etsin

canim pirtilarin insallah hemen gecer benimde plasenta asagiya inmis bende dun igne yedim
hem dusuk onleyici hemde bebegin cigelerini kendini gelistirici allahim yardimcimiz olur sakn uzulme

buba bugun gelmedi daaha merak etim insallah hersey cok guzeldir bebisini doya doya gormustur

18 hafta 3 gun cikti basimiz boyumuz herseyimiz kizlar ama komik olan dun erkek bebegin pipisi yumurtalik
kismi bu kadarmi net gorrulur doktor gostermeden daha insan goruyo hafta gectikce cinsel organ net gorunuyo doktorlar cok hakli 16 haftadan sonra demekle cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…