2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cıkolata falan ye dıyorlar gıtmeden yıyor musn pekı canım ya da yıyen ve gosteren var mı ne sacma sorular sormaya basladım artık

canım ben şöyle ekmeğime kalınca çikolata sürüyorum. her tarafı oynuyor, binbir oyun yapıyor.sanki dışarıda gibi aynı.
oğlum olacak inşallah.

herkese merhaba
bugün kontrolüm vardı 3lü test yapıldı 3 gün sonra sonuç çıkacak. ama canım çok sıkıldı. kese içerisinde çok fazla pıhtılaşma varmış. eş büyüklüğünde kocaman pıhtılar oluşmuş. bu da bebeğin gelişimini engellermiş. Clexane isminde bir iğne yazdı. bir de asprin yazdı. demir ilacına başladı bir de kasıklaırmda çok ağrı oluyordu onun için de magnorm isminde suda eritilen bir tablet yazdı. iki hafta sonra tekrar göreyim dedi. çok canım sıkıldı pıhtılardan bebeğimi bile göremedim

selam kızlar haftasonu yatılı misafirlerim gelmişti şehirdışından kaynımgil o yüzden giremedim. Pazar günü de ilk kez bebişimi hissettim içimde pıt pıt diye atar gibi çok güzeldi ama bir daha hissetmedim bakalım önümüzdeki haftalarda daha iyi fark ederim sanırım. Eltimde benden 1 ay önde o da hamile birlikte alışverişe çıktık yeni ciciler aldım bebeğime foto çekip koyacağım müsait bir zamanda

Buda benim göbiş:)

oooo süper olmuş maşallah canım benimki de aynı böyle şu anda

pinarada hiç moralini bozma canım kan sulandırıcılar vermiş zaten onlarla pıhtıları yok edersiniz magnorm da sanırım kramplar için magnezyum desteğidir. İnşallah bir dahaki kontrolünde tertemiz görünür rahim

Canım sıkma canını..
İçini ferah tut lütfen..
Canını sıkıpta bebeğinde canını sıkma.
İlaçlarını kullanırsın.
Allahın izniyle de hiç bir şeyin kalmaz inşallah.

Canım benim canını sıkmamaya,moralini yüksek tutmaya çalış.
Dilersen bir doktora daha git...
Melekler bizi 2 kat daha fazla koruyor şuan.
Allah'a emanetiz canım benim. Kötüyü düşünme olur mu?
Güzel Allahım karnındaki meleğine ömür vermişse ne kadar pıhtın olursa olsun sağlıkla alacaksındır kucağına.
Sen kalbini bozma sakın

inşallah canım çok sağol

masallah canım neydı senın cınsıyet ne guzel cıkmıs vallahı

13. haftada ilk asistanına sordu, asistanı kız dedi sonra doktorumda evet bu bir kız dedi.
Ama Şubat 13'te %100 söyleyeceğim dedi.
Bizde eşimle kızım kızım diye sevmeye alıştık resmen:)
Henüz bir don bile almadık gerçi ama erkek derse yine sevinirim de şok etkisi olur tabi:)

benım esımde kızım dıye sevıyor bazen, sonra bazen dıyor erkek olursa sunu mu koysak ısmını falan en azından bır seyler demısler yanı

benım esımde kızım dıye sevıyor bazen, sonra bazen dıyor erkek olursa sunu mu koysak ısmını falan en azından bır seyler demısler yanı

Bana kontrolden 1 gece önce eşim ne isim koyalım demişti. Ve biz tuhaf şekilde kız isimleri düşünmeye başlamıştık.
Sonunda eşim %100 erkek olacak dedi ve 1 erkek 1 de kız ismine karar verdik ve doktor kız dedi:)
Tuhaftı:)

kızlar herkese günaydın,cok yorucu 2 gun sonra cok şükür bugun dınlenıyorum,nerdeyse dün 15-20 kişi mısafır gelecek sanırken,evde 30 üstü kişi vardı,evın her odası tıklım tıklımdı,sabah 12 den gece 12 de gıttıler,aman yarabbi, 3 kez massa hazırladım,tabi yardım etmeye calısıyorlar ama kımse evini senın gıbı bılmezki,neysekı atlattım,şimdi bı temızlık daha yaparsam benden iyisi yok.hem bugun kuaföre gidip aylardan sonra sacımı boyatcam,doktorum boyatabılırsın demişti,dün misafirlerden biri (erkek) iğne ile cisiyete baktı,doktor bana muhtemelen erkek demişti ve ben bi kaç maviş seyler almıstım ama o da kız dedi ,ve bugüne kadar daha hiç yanılmamıs,allll bide burdan yakkk,yaaa ınsan öyle bi oluyorki hamileyken kim ne derse ona inanası gelıyor,haftaya p.tesi kontrolum ,yoksa cumayamı alsam napsam,dayanamıyorum bu belırsızlıkten. ne güzel kesın öğrenenler rahatladı.

sımdı ben anlatım kımse ınanmayacak esım demıstı kı t ıle baslayan bır ısım soyledı soyadımızlar bırlıkte T.S oluyor o gun ben mantı yaptım ev mantısı koyal olsun dıe bardakla kestım neyse yagını yaktık nane koyalım dedık ustune ınanmazsını ben sok oldum resmını bıle cektım koyalbılırım bır mantının ustunde T.S vardı

oyyy canım yaa valla iyi kalkmışsın altından. Ben de yeni bir şey öğrendim şu alyansa ip bağlayıp göbekte sallamak var ya? onun değişik bir versiyonu sol bileğine tutuyorsun ileriki çocukların için de yapabiliyorsun eltim öğretti ve herkeste doğru çıktı doğmuş çocuklar için de sağlamasını yapabiliyorsun. Yüzüğü önce sol aavucuna alıp ilk çocuğum diyorsun ve bırakınca ipin doğal sallanması git-gelse kız, daire çiziyorsa erkek. Benim ilki kız ikincisi erkek çıktı üüncüye bakayım dedim onda yüzük durdu hiç hareket etmedi o da olmayacak demekmiş deneyin bence batıl sonuçta ama eğlenceli

kız benim de adım soyadımla birlikte T.S. oluyor

canım yazık sana kendine bu kadar yüklenme. 30 kişi misafir ne demek yazık valla. en iyisi çalışmak galiba ben çalışıyorum diye bana kimse gelmiyor ne güzel.
ben o iğne olayına pek inanmıyorum bana biri bakıp erkek demişti doktor kıza benziyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…