2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım bakalım ben de gideceğim doktora martın başında aşıdan söz edecek mi bana? ay çok özledim kızımı

canım saglık ocagı ası ıcın takıp edıyor..ben kendım doktoruma dedım 29unda gıdecegım asıya bılgınız war mı dıye..o da evet oluyorsun ası takıbını onlar yapacak dedı..sen saglık ocagına kayıtlımısın?

hly7 gözünaydın atlattın canım

eskies aldığın ciciler cok güzel maşallah
4 lü taramamaın sonucu iyi çıkt çok şükür
ı darısı bütün arkadaşlarımın başına

çok teşekkür ederim canıımm sonucunun iyi çıkmasına sevindim canım

canımmm cok tatlılargüle güle gıysın kızın ınsallah annesı

ben de kıyafetlerı kullanmadan düşük derecede de olsa yıkama taraftarıyım.bebek deterjanları fılan da var hem

çok teşekkür ederiz teyzesiii evet bebek deterjanlarıda var ama sabun tozu daha iyi diye biliyorum yeni doğanlar için..tabi araştırırız önce almadan:)

valla bubacım benim biraz karışık evlenmeden önceki sağlık ocağına kayıtlı görünüyorum netten bakınca ama oraya bir kez bile gitmedim ve uzak. Yenisine de kayıt yaptırmadım gittiğin hastane hamileleri bildiriyor sağlık bakanlığına o da en yakın ocağa bildiriyor diye duymuştum ama henüz bana bi çağrı bişi yapılmadı. Ben de bu soğuk havalarda uğraşmak istemiyorum eğer ben yapacaksam git kaydını rdan al yenisine yaptır filan diye. Ama hava biraz ısınsın gidip bizim buraya yakın olanla görüşeceğim kendileri transfer yapıyorsa kaydı yapsınlar. Kendim için olmasa da çocuk doğduğunda onun aşıları filan için mutlaka kaydolurum

canım benım kaydım da malatyada görünüodu ben yozgattayım eşimin kayıtlı oldugu aile hekimine gittim gebeyim dedim oda baktı kayıdınız malatyada görünüo onu biz hallederiz dedi ben hiç bişeyle ugrasmadım onlar halledio sen git eşiinin kayıtlı oldugu aile hekimine

ya canım ben 17 haftalıkken 4lü test yaptırdım.sonuc down sendromlu sınır 1/270 benımkı 1/301 ccıktı..yasıma göre 1/1400 lerde cıkması lazımmış ayrıntılı usg önerdi.cerrahpaşa dr gıttım prof.rıza madazlı ayrıntılı usg baktı..normal dedi bişe gozukmuyor..amnıyosentez sana kalmış dedi...ama ben bebekde bı sorun göremedım dedi.benımde ıcımde hep bı kusku var..cunkı kesın snc amnıyosentez verıormuş zeka gerılıgını usg de belırleyemıyolar

canım ıkılı test yaptın mı peki ? onda sonuc ne cıkmıstı

Yengeçemir yaş kaçtı canım

hoşgeldin canım bakalım ben de gideceğim doktora martın başında aşıdan söz edecek mi bana? ay çok özledim kızımı

canikomm hoşbuldum da aşıyı doktorun değil aile hekimliği yapıyoo şimdi ayrıntılarıyla aşağıdaki postuna cvp veriyorum

saoalsın bubacımm diğeride 1 ay sonra

canikom sen şimdiki evine en yakın aile hekimliğine kimlik fotokopinle git..ordan bi kağıt doldur ver onlar gerisini yapıyo sen oraya buraya gitmiyosun yani canım doktorunu seçiyosun bilgilerini veriyosun okadarrrrrrrrr

yasım 23...doktor ben 2li yapmıorum dırek 4lü yapıorum dedi

canım ya doktor dan doktora degısıyor ama benım doktorumun soylemesı 2 lı test 3 lu testen daha kesinmiş %98 dogru sonuc verır demıstı ama 4 lu hakkında hıc konusmadık doğrusu ama sen içini ferah tut caım eger ailede de boyle bır rahatsızlıgı olan bırı yoksa bırde akraba evliliği deilse hiç korkma bence

aa var buba içine mi doğmuş ne, az önce işyerimi aradı o sağlık merkezinden bilgiler verdi bana nası kayıt yaptırıcağımı filan söyledi buraya gelmenize gerek yok dedi

slm cnm yaa zıbınlarınızı ve hastane çıkışlarınızı bi sudan geçircekmisinizzz

bende düşündüm annem gerrek yok giymeden soldurma dedi :S[/QUOTE]

kızlar kesinlikle aldığım her şeyi battaniyesine örtülerine kadar her şeyi ilk etapta kullanmadan 30 derecede kısa programda yıkayıp penye pamukluları ütüleyeceğim bence siz de yapın paketten bile çıksa sonuçta fabrikadan o hale gelene kadar tozlanmış mikroplanmış olabilir üstü yine de bir arındırmakta fayda var hassas bebeciklerimizin cildi için[/QUOTE]

Selam kızlar bir kaç gündür giremedim çok fazla... şimdi geçmişi okuyacağım biraz ama bu yıkama ütüleme mevzunu görünce yorum yapmadan geçemedim :)) ben kendime aldığım kıyafetleri bile giymeden mutlaka yıkar ütülerim çünkü zamanında mesleğim gereği bir sürü ünlü markanın üretim tesislerini gezdim... bizim paketiyle ütülü tertemiz olduğunu sandığımız ürünler maalesef çok dahijyenik ortamlarda üretilmiyor o yüzden mutlaka yıkayıp ütüleyelim... hem her yer mis gibi bebek deterjanı kokar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…