- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.161
HTML:
bizde dün akşam öğrendik canım özeldende mesaj attım sana recep beyden hiç bahsetmedi cevat beye göndericek galiba inşallah canım ultrasonda bişi görünmüyo ama test sonucum çok yüksek
tebrik ederim cnm seni, cinsiyeti öğrendiğini gördüm.
çok güzelleeer güle güle giysinn
Çoook güzeller.. Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin bebişine
benim kilo coşuyor yavaştan 4 kilo aldım yaa:2: inşallah iyi haberlerle gelirsin canım
ay ne kadar güzel bu renkli ultrasona giren anneleri okudukça ben heyecanlanıyorum
Hoşgeldin canım benin adını yazacağıma pinarada yazmışım çok sevindim sorunun hallolmasına
önlükleri de hello baby'den mi aldın cnm? love mummy, love daddy yazılı her şeye zaafım var benim:)
size bir tavsiyede bulunayım bu arada, cumartesi günü eşimin tek izin günü diye gezme olayını abartınca ben tüm gün ayakta kaldım, üzerine sinemada 3 saat oturdum; kot üzerine çizme çekmiştim ki ona bağlıyorum gece eve gelip de kotu çıkardığımda gördüğüm manzara karşısında şoka uğradım! bütün damarlarım yemyeşil bir şekilde ortaya çıkmıştı bacaklarımdaki... hamilelikte varis tehlikesi arttığı bilgisi eklenince ben o panikle ortalığı birbirine kattımsabaha kadar geçer düşüncesiyle uyuyup sabah aynı manzara ile uyanınca........ günümü zehir ettim kendime. damarların tamamen kaybolması ertesi günü akşam üzerini buldu ve beni o çizmeye, çok ayakta kalmaya, dar kot giymeye tövbe ettirdi. sonuçta varis korkulu rüya olacak kadar nahoş bi durum; görüntüyü es geçsen bile o ağrıları.., tam bi tedavi de söz konusu değil malesef. imkanınız oldukça fazla ayakta kalmamaya çalışın anneler. kanımız 2kişilik akıyo.
slm kızlarrrrrr
Inşallah öledır canım benım..ama yınede ınsanın ıcını kemırıyorrrr..öle denılınce hep kafamda soru ısaretii..esım kesınlıkle karsı amnıyosenteze?doktor bıse görmedı ayrıntılıda....bu testi yaptırmasaydım daha ıyıydı...sımdı doğurana kadar bı suphe
kızlar cıcılerınızn resımlerı acılmadı bende aksam bakıcm ama emınım cok guzellerdr gule gule gıysn bebısler
kardelencim çok dikkat etmek lazım tabi sonra varis olursa geçmez biraz soğuka yakın su tutsaydın soğuk iyi gelir varise
Allah'ım hepsi bu kadar mı tatlı olur iyi günlerde giysin canım
selam topikimizin tek ikiz annesi
slm cnm yaa zıbınlarınızı ve hastane çıkışlarınızı bi sudan geçircekmisinizzz
çok güzeller canım ya güle güle giysin prensesin ....
eskies aldığın ciciler cok güzel maşallah
4 lü taramamaın sonucu iyi çıkt çok şükür
ı darısı bütün arkadaşlarımın başına
canımmm cok tatlılar
ben geldimm şekerlerr.. aşımı vuruldum accık yandı o kadar ordan da accık dolandım hava aldım parkta oturdumm ohh valla ii geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?