2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

okudum canım.. .. ordan da yazdığım gibi hiç endişelenme... çokta güvenilir değil bu kan tahlilleri boşuna üzme kendini..

cok saol canım bende cok sevındm

kardelencim çok dikkat etmek lazım tabi sonra varis olursa geçmez biraz soğuka yakın su tutsaydın soğuk iyi gelir varise

ilk zıbınlarımızz ( 0-3 ay)

ilk mama önlüğümüzzz

ilk oyuncağımızz

diğer zıbınımızzz ( 9-12 ay )

Allah'ım hepsi bu kadar mı tatlı olur iyi günlerde giysin canım

slm kızlarrrrrr

selam topikimizin tek ikiz annesi

konuyu tam okuyamadım ama sanırım 4 lü taramanızda problem çıkmıs .... hiç telaşlanma benmde 3 lü taramamda problem çıktı 18 . haftada ayrıntılı istemişti 18. haftada ayrıntılıya girdim dr gayet normal hiç bişey yok dedi ... drum da baktı ki ayrıntılının değerleri normal dedi ki bazen böle kan testlerinde problem çıkıo vücudunda ki bazı hormonlarda bu degeri yukseltio olabilir bebek gayet normalmiş dedi ........ yani vücudumuzdaki bazı hormonlar o degeri yuksek çıkartabiliomus .. genelde de amniyosentezi kimse önermio ALLAH korusun o iğne bebegin bi yerine batabilir çoğundada bu problem olmus bende ayrıntılda dr normal dediyse hiç telaşlanma....

kızlar cıcılerınızn resımlerı acılmadı bende aksam bakıcm ama emınım cok guzellerdr gule gule gıysn bebısler

teşekkür ederiz teyzesii:)

çoook teşekkür ederiz teyzesiii

selam topikimizin tek ikiz annesi[/QUOTE]

slm cnm yaa zıbınlarınızı ve hastane çıkışlarınızı bi sudan geçircekmisinizzz

slm cnm yaa zıbınlarınızı ve hastane çıkışlarınızı bi sudan geçircekmisinizzz[/QUOTE]

slm cnm yaa zıbınlarınızı ve hastane çıkışlarınızı bi sudan geçircekmisinizzz

bende düşündüm annem gerrek yok giymeden soldurma dedi :S[/QUOTE]

kızlar kesinlikle aldığım her şeyi battaniyesine örtülerine kadar her şeyi ilk etapta kullanmadan 30 derecede kısa programda yıkayıp penye pamukluları ütüleyeceğim bence siz de yapın paketten bile çıksa sonuçta fabrikadan o hale gelene kadar tozlanmış mikroplanmış olabilir üstü yine de bir arındırmakta fayda var hassas bebeciklerimizin cildi için

ben geldimm şekerlerr.. aşımı vuruldum accık yandı o kadar ordan da accık dolandım hava aldım parkta oturdumm ohh valla ii geldii

slm cnm yaa zıbınlarınızı ve hastane çıkışlarınızı bi sudan geçircekmisinizzz[/QUOTE]

tabiki tenine deyecek olan herşeyin hijyenli olması gerekli diye düşünüyorum,sonuçta mağazalarda kim bilir kaç el deyiyor..yani hemen bi kısa programda yıkayıp şöyle bide mikroplar ölsün diyede ütü geçilir ohh mis gibi giyer bebişlerimiz..Allah korusun biliyosunuz bebekler değil bizim bile sütyen v.s yıkamamız gerekiyo ama biz yapmıyoruz tabi..ama biliyosunuz mağazadan alınan giysilerde her zaman kanserojen madde var yani sonuçta aldıklarımız hemen solmaz çünkü solana kadar zaten bebeklerimiz büyüyecek ve o giysiler olmamaya başlayacak çok hızlı büyüyolar çünkü:)) yine siz bilirsiniz ama ben tenine deyecek tüm kıyafet zıbın v.s yıkayıp ütüleyeceğim zaten minicik şeylerle yorulmam:) bunu en azından 1 yaşına kadar yaparım diyorum...

çok güzeller canım ya güle güle giysin prensesin ....

çok teşekkür ederiz canımmm

eskies aldığın ciciler cok güzel maşallah
4 lü taramamaın sonucu iyi çıkt çok şükür
ı darısı bütün arkadaşlarımın başına

ilk zıbınlarımızz ( 0-3 ay)

ilk mama önlüğümüzzz

ilk oyuncağımızz

diğer zıbınımızzz ( 9-12 ay )

canımmm cok tatlılargüle güle gıysın kızın ınsallah annesı

ben de kıyafetlerı kullanmadan düşük derecede de olsa yıkama taraftarıyım.bebek deterjanları fılan da var hem

ben geldimm şekerlerr.. aşımı vuruldum accık yandı o kadar ordan da accık dolandım hava aldım parkta oturdumm ohh valla ii geldii

hoşgeldin canım bakalım ben de gideceğim doktora martın başında aşıdan söz edecek mi bana? ay çok özledim kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…