- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.141
arkadaslar benımle aynı sorunu yasayan neolur cevap yazsın ben suan 19 haftalık hamıleyım.17 haftalıkken tok karnına 4lü test yaptırdım don sendromu sınır 1/270 benımkı 1/301 cıktı......yasım 23...yasıma göre 1/1420 cıkması lazımmışş....ayrıntılı usg önerdi....okadr sıtreslıyımdımkı ne uykum kaldı ne ıstah...sonra prof.dr cerrahpaşada ayrıntılı usg ıcın gıttım...oda bebegı ınceledı.bıse yok normal dedı...kesın sonucu amnıyosentez belırlıyor dedı...oda sana kalmış ondada rısk var dediiiii...amma ben ıyı gördum dedi normal dedi..ama yınede ıcımı kemırıyorrrrrrr
Inşallah öledır canım benım..ama yınede ınsanın ıcını kemırıyorrrr..öle denılınce hep kafamda soru ısaretii..esım kesınlıkle karsı amnıyosenteze?doktor bıse görmedı ayrıntılıda....bu testi yaptırmasaydım daha ıyıydı...sımdı doğurana kadar bı suphe
arkadaslar benımle aynı sorunu yasayan neolur cevap yazsın ben suan 19 haftalık hamıleyım.17 haftalıkken tok karnına 4lü test yaptırdım don sendromu sınır 1/270 benımkı 1/301 cıktı......yasım 23...yasıma göre 1/1420 cıkması lazımmışş....ayrıntılı usg önerdi....okadr sıtreslıyımdımkı ne uykum kaldı ne ıstah...sonra prof.dr cerrahpaşada ayrıntılı usg ıcın gıttım...oda bebegı ınceledı.bıse yok normal dedı...kesın sonucu amnıyosentez belırlıyor dedı...oda sana kalmış ondada rısk var dediiiii...amma ben ıyı gördum dedi normal dedi..ama yınede ıcımı kemırıyorrrrrrr
Inşallah öledır canım benım..ama yınede ınsanın ıcını kemırıyorrrr..öle denılınce hep kafamda soru ısaretii..esım kesınlıkle karsı amnıyosenteze?doktor bıse görmedı ayrıntılıda....bu testi yaptırmasaydım daha ıyıydı...sımdı doğurana kadar bı suphe
canım benimde afp testim çok çok yüksek çıktı 2 li testim çok güzel çıkmıştı halbuki doktorum bi takım tahliller verdi onlarla beraber cerrahpaşadan bi hocaya yönlendiricem dedi sen kime gittin memnun kaldın mı
İlk cicilerimizi aldık...
Sözde hiçbir şey almayacaktık :)
canım şimdi haberim oldu durumundan... gittinmi peki hocaya.. genelde recep beye yönlendiriyor.. cevat beyde var diyor ama recep bey daha olumludur diyorr... umarım herşey yolunda gider...
Canım ben prof.dr rıza madazlıya gıttım...cok ıyı dktor.sende gıt ona.canım benım allah yardımcın olsunnnnnnnnnnnn...
ayyy çok güzeller yaa iyi günlerde giysin bebişin..çok beğendim..
bu arada kızlar geçmişi yine pek okuyamadım sadece eskies ve hapsu aklımda kaldı. kızlar bebişlerinizin cinsiyetini öğrenmişsiniz gözünüz aydın.. benimde bugün 4lü tarama sonucum çıkacaktı, öğleden sonra arayacam hastaneyi umarım iyi çıkmıştır..
Ya amın canım.ama bu testler cok saçma..cunkı nerdeyse herkesın dusuk cıkıormuş yalandan amnıyosentez yapıyorlarmış temız cıkıormuş yanı bence ınsanın kafasını bulandırmakdan baska bıse deılllll cnm
0-3 ay bunlar:) Bayramda giydiririm diye düşündüm nasip olursa...
Hello baby'dan aldım İzmir Bayraklı'da var. Başka yerde var mı bilmiyorum.
Bende görünce delirdim elbiseleri:)
önlükleri de hello baby'den mi aldın cnm? love mummy, love daddy yazılı her şeye zaafım var benim:)
size bir tavsiyede bulunayım bu arada, cumartesi günü eşimin tek izin günü diye gezme olayını abartınca ben tüm gün ayakta kaldım, üzerine sinemada 3 saat oturdum; kot üzerine çizme çekmiştim ki ona bağlıyorum gece eve gelip de kotu çıkardığımda gördüğüm manzara karşısında şoka uğradım! bütün damarlarım yemyeşil bir şekilde ortaya çıkmıştı bacaklarımdaki... hamilelikte varis tehlikesi arttığı bilgisi eklenince ben o panikle ortalığı birbirine kattımsabaha kadar geçer düşüncesiyle uyuyup sabah aynı manzara ile uyanınca........ günümü zehir ettim kendime. damarların tamamen kaybolması ertesi günü akşam üzerini buldu ve beni o çizmeye, çok ayakta kalmaya, dar kot giymeye tövbe ettirdi. sonuçta varis korkulu rüya olacak kadar nahoş bi durum; görüntüyü es geçsen bile o ağrıları.., tam bi tedavi de söz konusu değil malesef. imkanınız oldukça fazla ayakta kalmamaya çalışın anneler. kanımız 2kişilik akıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?