2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım üzülme fazla bence doktorun dediği gibi bebeğin iyidir hem bu testlerin guvenırlıgı yok. amiyosentez dusuk riski yaratan bir test malesef öznur diye bir arkadasım yaptırmak zorunda kalmıstı ve ki onun ults. beyninde birşeylerde gormustu sozde doktor ama cok sukur test temız cıktı sağlıklı bebegi var. bence seninkide sağlıklı bir bebektir

Inşallah öledır canım benım..ama yınede ınsanın ıcını kemırıyorrrr..öle denılınce hep kafamda soru ısaretii..esım kesınlıkle karsı amnıyosenteze?doktor bıse görmedı ayrıntılıda....bu testi yaptırmasaydım daha ıyıydı...sımdı doğurana kadar bı suphe

Canım Ankara'da olsan bir doktor önericem ama İstanbuldasın sanırım?

Canım ozaman ben sana cerrahpaşanın prof dr rıza madazlıyı önerırım..cok ıyı doktor..ılgılı...cebını verım sana araa..ben daha bu cuma gıttımm...311 20 00....bu muayne telefonu....

canım benimde afp testim çok çok yüksek çıktı 2 li testim çok güzel çıkmıştı halbuki doktorum bi takım tahliller verdi onlarla beraber cerrahpaşadan bi hocaya yönlendiricem dedi sen kime gittin memnun kaldın mı

canım hersey kısmet bu hayata ama üzüüpte hem kendini hem bebeğini züme detaylıda temız cıkmıs cok sukur. sen de iyi düşün hep ki iyi sonuclar hep gelsin sana. tabikki şüphe cok kötü oyle birşey duymak ta kötü. ben sadece ikili test yaptım gayet ıyı cıktı doktorum 3 lu testı yapmaya gerek yok ama isterseniz yapalım dedi ben yaptırmadım yaptırmayacagımda 2 hafta sonra detylıya gireceyim ordada hersey temiz cıkar inşallah. 4 lü test hakkında henüz birşey konusmadık yaptıracakmı bilmiyorum. dediğim gibi kendini de bebeğinide üzme inan senin içinde dua edıcem

canım şimdi haberim oldu durumundan... gittinmi peki hocaya.. genelde recep beye yönlendiriyor.. cevat beyde var diyor ama recep bey daha olumludur diyorr... umarım herşey yolunda gider...

İlk cicilerimizi aldık...
Sözde hiçbir şey almayacaktık :)

ayyy çok güzeller yaa iyi günlerde giysin bebişin.. çok beğendim..
bu arada kızlar geçmişi yine pek okuyamadım sadece eskies ve hapsu aklımda kaldı. kızlar bebişlerinizin cinsiyetini öğrenmişsiniz gözünüz aydın.. benimde bugün 4lü tarama sonucum çıkacaktı, öğleden sonra arayacam hastaneyi umarım iyi çıkmıştır..

HTML:
canım şimdi haberim oldu durumundan... gittinmi peki hocaya.. genelde recep beye yönlendiriyor.. cevat beyde var diyor ama recep bey daha olumludur diyorr... umarım herşey yolunda gider...

bizde dün akşam öğrendik canım özeldende mesaj attım sana recep beyden hiç bahsetmedi cevat beye göndericek galiba inşallah canım ultrasonda bişi görünmüyo ama test sonucum çok yüksek

Ya amın canım.ama bu testler cok saçma..cunkı nerdeyse herkesın dusuk cıkıormuş yalandan amnıyosentez yapıyorlarmış temız cıkıormuş yanı bence ınsanın kafasını bulandırmakdan baska bıse deılllll cnm

çok sağol canım beniim...hadi güzel haberilerini bekliyoruzz

0-3 ay bunlar:) Bayramda giydiririm diye düşündüm nasip olursa...
Hello baby'dan aldım İzmir Bayraklı'da var. Başka yerde var mı bilmiyorum.
Bende görünce delirdim elbiseleri:)

önlükleri de hello baby'den mi aldın cnm? love mummy, love daddy yazılı her şeye zaafım var benim:)
size bir tavsiyede bulunayım bu arada, cumartesi günü eşimin tek izin günü diye gezme olayını abartınca ben tüm gün ayakta kaldım, üzerine sinemada 3 saat oturdum; kot üzerine çizme çekmiştim ki ona bağlıyorum gece eve gelip de kotu çıkardığımda gördüğüm manzara karşısında şoka uğradım! bütün damarlarım yemyeşil bir şekilde ortaya çıkmıştı bacaklarımdaki... hamilelikte varis tehlikesi arttığı bilgisi eklenince ben o panikle ortalığı birbirine kattım sabaha kadar geçer düşüncesiyle uyuyup sabah aynı manzara ile uyanınca........ günümü zehir ettim kendime. damarların tamamen kaybolması ertesi günü akşam üzerini buldu ve beni o çizmeye, çok ayakta kalmaya, dar kot giymeye tövbe ettirdi. sonuçta varis korkulu rüya olacak kadar nahoş bi durum; görüntüyü es geçsen bile o ağrıları.., tam bi tedavi de söz konusu değil malesef. imkanınız oldukça fazla ayakta kalmamaya çalışın anneler. kanımız 2kişilik akıyo.

Bayraklı'da Hello Baby'den aldım canım hepsini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…