- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.241
aynen canım yaa benimde bi kaşınıyo anlatamam bide kalçalarımda kaşınıyo gece yatınca kaşınınca bide offff
hanı haberlerde özel hastanelere gıden hamılelerden muayene ücretı alınmayacak denmıstı alınıyomu alınmıyomu suan merak edıyorummm napıyosunuz alıyolarmı annişşşleriiiiiimmm...
görüntü önemlı tabı sonradan canımız sıkılacagına ıkı kasıyıp bırakıyodummmm cok zor olsada dua edıyodum artık kasınmasın dıyee kaşımayın yanı kasımamaya calısııııınnnnn emıııııı
İlk cicilerimizi aldık...
Sözde hiçbir şey almayacaktık :)
slm cnm yaa zıbınlarınızı ve hastane çıkışlarınızı bi sudan geçircekmisinizzz
bende düşündüm annem gerrek yok giymeden soldurma dedi :S
canım bu yazın dıkkatımı cektıde
ben down sendromlu cocukların öğretmenıyım
bu konuda bayagı bılgım var
tamamen bebegın 47 kromozondan olusmasından dolayı olusan bırsey
normalde 46 dan olusuyoruz bılıyorsun
aıleyle kalıtsallıkla bır ılgısı yok yanı
yasın 23 bu yasda dogum yapmıs ve cocugu down lu olan velıler var ama genelde cok cok cok az bır ıhtımal
down sendromlu cocuklar ultrasonda bence bellı olur hatta emınım ben
cunku farklı oluyorlar ellerınden anlıyor dıye bılıyorum ben
ellerı dumduz hıc cızgı olmuyor o cocuklarda
senın yerınde olsam amınosentes yaptırmazdım ve gönlumu ferah tutardım eger öyle olsaydı ultrasonda mutlaka farkedılırdı
zeynepçim renkli ultrason dediğin detaylı ultrason olacak sanırım. bebeğin iç organları ve belli bazı vucut kısımları incelenerek anormallikler önceden teşhis edilebiliyor.kızlar ben 2li test yaptırdım sonucu sukurler olsun cok gusel cıktı ama sımdı 3lu test zamanı geldı bılıyorsunuz yaptırmalı mıyım sızce bır de renklı ultrason cekılmesı gerekıyor o neden cekılıyor bılıyor musunuz :129::129::129::129::129::129:
kızlar yaaa canım birşey çekti çiğ köfte ama doktor yasak demişti fakat şimdikiler etsiz oluyor zaten acaba problem olurmu ?? bulgur yanı sonucta ıcındekıler??
canımm evet benim belli 16. haftada açtı gösterdi oğlum. bide pipisinin resmini çektirdi resmimiz varinşallah en kısa zamanda öğrenirsin sende .. bu arada senin bebişin hareketlendimi tepikler başladı mı ben pıtp ıt hissediyorum oğluşumu ama demin oturdum çok gezmiştim ilk defa bu kadr arka arkaya kendini hissettirdim çok mutluyummmm bu arada bende özele gidiyorum ama bu olayı duyduktan beri daha hiç gitmedim 29 şubatta kontrolümüz var inşallah bakalım o zaman sorcam belli olacak yani.inş almazlar ama :)
ah canım yaaaa biliyorumm ama engel olamıyorum kendime yaaa heleki kaşınırken mest oluyorum resmen yaa
oğlusumuz var hımm ne guzelll cektırcek tabı erkek adam degılmı yaparrcanım öyle tekme seklınde dıyebılecegım kadar degıl ama net hıssedıyorum dönuyomus gıbı sankı yanı ama cok keyıflı hıssetmek gercekten 25.haftalarda karsıdan izle yanı göbusu acıp bellı oluyo teyzem hamıle benımde 1.cıye 32yasında onda ızledımde dun cok guzellldıııı yaaa yavas tabı canım senın kontrolun benden önceymıs benım 6mart bı degısıklık olursa paylasırsan sevınrımmmm ıns dedıgın gıbı almazlar sonucta saglık guvencemız var
ewet canımpaylaşırım tabiki azmış kontrollerimizin arası da. inşallah güzel bebişin bu defa gösterir.ben hep gitmeden önce bak bebeğim gösterirsen sana ona göre güzel ciciler alacağız diyordum sende öyle de belki seninkide ciclerin hatrına açar gösterir
ah canım yaaaa biliyorumm ama engel olamıyorum kendime yaaa heleki kaşınırken mest oluyorum resmen yaa
kaşırken atletinin ya da kıyafetinin üzerinden kaşı bari, yoksa derinleşir çatlakların..
bende cok konustum canım ama cıcı alırım dememıstım tabı cocuk bosyere nıye keyfını bozsun atmıs bacak bacak ustune sere serpe uzanmısss annasısınnn guzussuuuuu ayyyy yerım ben onu özledım ya gercekten 1ay da ne gecmıyo önceden 3haftadan 3haftayaydı
aynen canım yaaa hasret kalıyoruz yavrularımıza resmen :) diyorum şöyle bi alet olsada sürekli bakıp görebilsek kuzucuklarımızı
emınım tüm annıslerın kafasından gecmıstır bu dusunce gercekten olmalı ınsan özluyo görmek ıstıyo heycanla beklıyoruz artık böylede guzel de sabretmesını ögrenıyoruz fenada olmuyor aslında canım
canım tebrık ederım hayırlısıyla ögrenmıssın sende darısı basımıza ıns teyzesı artık....
valla kolum 2 3kılo agırlıgında sankı ası olurken hıc acımadı ama sımdı kolum agır gelıyooo bana
evet öğrendik nihayet teyzesi teşekkür ederiz inşallah öğrenirsinz sizde bi an önce..:)
yaaa ben aşıdan nedense korkuyorum yani iğneden falan değilde sonradan olacak yan etkilerden falan iştee...ayın 28inde ilk aşımı olacağım :44:
aynen canım bende 23 ünde olacağım.aşımızı sadece ağrı yaparsa diye korkuyorum onun dışında bir sıkıntı yok :)
Ne aşısı? Benim aşılardan haberim yok
selammm kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?