- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.281
canım ben bi git derim çünkü butün hamile bayanların yaptırması gerekiyor diye biliyorum.hepde öyle duyuyorum yani.ben 20 haftalık oldum yarından sonra ilk aşımız var hamilelik boyunca iki aşı olunuyor
kızlar sağlık ocagına kayıtlarınızı yaptırın çünkü bizim hamilelik dönemindeki izlemler ve aşılar dışında bebişlerimiz doğduğunda da topuk kanını alacaklar aşılarını ve izlemlerini yapacakalar o yüzden yaptırın bence kayıtlarınızı....
bir de tetanoz aşısı gebelik döneminde iki defa yapılıyor ilkinden 1 ay sonra ikinci doz yapılıyor ve hatta 5 doza tamamlarsan üreme dönemi boyunca 5 yıl koruyuculuk sağlıyor örneğin bir sonraki gebeliğinde tekrar aşıya gerek kalmıyor ....
bende öyle diye biliyorum canım
evet canım çok iyi biliyorum böle oldugunu .. yakınen)...
peki nie bana hemşire bi tane olucaksın dedi :26:
bunu nerede söylediler ? aile hekimliğinde mi ?
bunu nerede söylediler ? aile hekimliğinde mi ?
kızlar ya bişi sorucamm ben 14 haftalıgım bugun saglık ocagına gıttım bebısımın kalp atısını dınleyım dedım saglık ocagında dınletıyolarya 12 haftalıkken dınlemıştım yanı ben anlayamadım da ebe anlamıstı yani bugun gııttıgımde ılk baktıgı cihazdan duyamadı sonraki baktıgından da hee duydum fılan dedı acaba benı salladı mı yoksa o cıhazlarla 14 haftalıkken duyulması mumkun deılde benı mı sallıyo ebe yarın doktoruma gıdıcem yarına kadar içim içimi yiyoo
valla arkadaşım el dopplerini dıyorsun sanırım ve onunla 16.haftadan sonra ancak duyulabılıyor , zaten kişide duyuyor... kafanı takacagın hiçbişey yok rahat ol yani....
valla arkadaşım el dopplerini dıyorsun sanırım ve onunla 16.haftadan sonra ancak duyulabılıyor , zaten kişide duyuyor... kafanı takacagın hiçbişey yok rahat ol yani....
aa var buba içine mi doğmuş ne, az önce işyerimi aradı o sağlık merkezinden bilgiler verdi bana nası kayıt yaptırıcağımı filan söyledi buraya gelmenize gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?