2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bi git derim çünkü butün hamile bayanların yaptırması gerekiyor diye biliyorum.hepde öyle duyuyorum yani.ben 20 haftalık oldum yarından sonra ilk aşımız var hamilelik boyunca iki aşı olunuyor

yok canım ya bende öle biliodum 2 aşı olucam die biliodum ama hemşire bana bi tane olucaksın dedi.artık yakın zmandaki lise mezunlarına bitane oluo dedi walla

luxxor canım cicilerinize bayıldım güzel günlerde kullansın bebişin.....

ya kızlar ben de 19 haftamı doldurdum bugün, artık kısknamaya basladım sizi yaaa benim bebişimin tekmeleride kuvvetlensin artık ...

kızlar sağlık ocagına kayıtlarınızı yaptırın çünkü bizim hamilelik dönemindeki izlemler ve aşılar dışında bebişlerimiz doğduğunda da topuk kanını alacaklar aşılarını ve izlemlerini yapacakalar o yüzden yaptırın bence kayıtlarınızı....
bir de tetanoz aşısı gebelik döneminde iki defa yapılıyor ilkinden 1 ay sonra ikinci doz yapılıyor ve hatta 5 doza tamamlarsan üreme dönemi boyunca 5 yıl koruyuculuk sağlıyor örneğin bir sonraki gebeliğinde tekrar aşıya gerek kalmıyor ....

bende öyle diye biliyorum canım

kızlar ben yatıyorum sabahları cok zor kalkıyorum gıdeyımde uyuyayım....
herkese iyi geceler , bebişlerimizede bizlere de allah rahatlık versin....

kızlar ya bişi sorucamm ben 14 haftalıgım bugun saglık ocagına gıttım bebısımın kalp atısını dınleyım dedım saglık ocagında dınletıyolarya 12 haftalıkken dınlemıştım yanı ben anlayamadım da ebe anlamıstı yani bugun gııttıgımde ılk baktıgı cihazdan duyamadı sonraki baktıgından da hee duydum fılan dedı acaba benı salladı mı yoksa o cıhazlarla 14 haftalıkken duyulması mumkun deılde benı mı sallıyo ebe yarın doktoruma gıdıcem yarına kadar içim içimi yiyoo

valla arkadaşım el dopplerini dıyorsun sanırım ve onunla 16.haftadan sonra ancak duyulabılıyor , zaten kişide duyuyor... kafanı takacagın hiçbişey yok rahat ol yani....

valla arkadaşım el dopplerini dıyorsun sanırım ve onunla 16.haftadan sonra ancak duyulabılıyor , zaten kişide duyuyor... kafanı takacagın hiçbişey yok rahat ol yani....

ayy walla mıı el doplerri herhalde bilmiyom ki ebe kac haftalıksın dedi 14 dedım he duyulur dedii oh içim rahatladıı hayırlısı saoll arkadasımm

ayy walla mıı el doplerri herhalde bilmiyom ki ebe kac haftalıksın dedi 14 dedım he duyulur dedii oh içim rahatladıı hayırlısı saoll arkadasımm

günaydın kızlar alerjisi olduğu şeye aşeren tek gebe benim heralde sabah eşim kahvaltı yapacaktı canım acaip haşlanmış yumurta istedi biraz yedim ve kaşınıp duruyorum şu anda off yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…