- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.261
tetanoz aşısı canım.sağlık ocağında yapılıyor.sen sağlık ocağına gitmedin mi hiç peki
slm canım hoşgeldinnn :)
Yooo ben gitmedim hiç.
peki aranızda şeker ölçümünü yaptıran varmı kızlar.asıl ben ondan korkuyorum.çok mide bulantısıı yapıomuş.
yok canım ben yaptırmadım ama iki hafta önce yakın bir arkadaşım var o yaptırdı bir pet şişe suya eczaneden alıp katıyormuşsun aç karna içiyorsun.içmeden önce bi içtikten sonra kan veriyormuşsun canım öyle söyledi yani bana
banada hemşire öle söledi.ve bide benm aynı gün aşım var.mide buantısı yapıomus o içtiğimiz şey.bide iki kere kan aldırmak hemde aç karna o şeyi içmekofffff
banada hemşire öle söledi.ve bide benm aynı gün aşım var.mide buantısı yapıomus o içtiğimiz şey.bide iki kere kan aldırmak hemde aç karna o şeyi içmekofffff
napalım canım bebişlerimiz için katlanacağız.herşey onların iyi olması için
evet canım zaten ben önceden bi kan aldırdıgımda hemen bayılır giderdim şimdi alıştım.kan aldırıırken bebeğimi dünyaya getrdiğimi düşünüorum.bişey hissetmemek için.
slm kızlar, canım ikisini aynı gün yaptırmasan daha iyi değil mi?
ay canım yaaahepimzde o var sanırımm.annelik böyle birşey sanırımm
sennki kay aylık canım cinsiyeti bellimi
aynen canım bende 29 şubatta gideceğim inş. yarın tam 20 haftalık oluyor.oğluşum olacak inş. canım.senin ki ne kadarlık.belli mi cinsiyet
canım gidip kayıt yaptırman gerekiyor.hatta bana ebe kayıt olmayana ceza var demişti.bakanlık çok sıkı takip ediyor dedi.peki doktorun söylemedi mi sana hiç ne kadarlıksın sen şimdi?
canım benmde perşembe 18 hafta bitecek.benmde kız olucak.
senın içinde bişey varmı böle acaba doktor iyi bakamadı cinsiyetne die.bi şüphe varmı
ben kız istiodum hep Allah gönlüme göre verdi ama içimde bi kuşku var ya erkekse die.normalmidir bu drum bilmiorum
Ben 19 haftalık hamileyim canım.
kızlar bırsey ögrenmek ıstıyorum cevaplarsanız sevınırım
ıcınızde doktoru devıt 3 dıye damla veren varmı?
d vıtamınıymıs
kımseden duymadımda benım doktor verdı kullanan varmı cok merak edıyorum
burun kökü ense kalınlığı bunlar down sendromunda anne karnında belırlenebilen en baslıca belirtiler ultrasondada bunlara bakılıyor....bende katılıom hapsuya down sendromu bildiğim kadarıyla usg de görünüo canım bi tuhaflık oldugu anlasılır çünkü down sendromu sadece zeka değil vücudda normal bebekten farklı oluo bence için rahat olsun
ya kızlar bişey sormak istiyorum aranızda benim gibi kaşınan ve pul pul dökülen var mı?????????????????
özellikle bacaklarım karnım çok kaşınıyo ama kollarım ve ellerimin üstü dökülüyo resmen... krem sürmekten bi hal oldum
kızlar yaaa canım birşey çekti çiğ köfte ama doktor yasak demişti fakat şimdikiler etsiz oluyor zaten acaba problem olurmu ?? bulgur yanı sonucta ıcındekıler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?