2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

peki aranızda şeker ölçümünü yaptıran varmı kızlar.asıl ben ondan korkuyorum.çok mide bulantısıı yapıomuş.

yok canım ben yaptırmadım ama iki hafta önce yakın bir arkadaşım var o yaptırdı bir pet şişe suya eczaneden alıp katıyormuşsun aç karna içiyorsun.içmeden önce bi içtikten sonra kan veriyormuşsun canım öyle söyledi yani bana

banada hemşire öle söledi.ve bide benm aynı gün aşım var.mide buantısı yapıomus o içtiğimiz şey.bide iki kere kan aldırmak hemde aç karna o şeyi içmek offfff

resmen şafak sayıyorum ya.ayın 9 u gelsn die.randevularım o gün oluoda.bebişimi o ekranda görmek için hergün gün sayıyorum.

aynen canım bende 29 şubatta gideceğim inş. yarın tam 20 haftalık oluyor.oğluşum olacak inş. canım.senin ki ne kadarlık.belli mi cinsiyet

canım benmde perşembe 18 hafta bitecek.benmde kız olucak.
senın içinde bişey varmı böle acaba doktor iyi bakamadı cinsiyetne die.bi şüphe varmı
ben kız istiodum hep Allah gönlüme göre verdi ama içimde bi kuşku var ya erkekse die.normalmidir bu drum bilmiorum

kızlar, iyi akşamlar. hamilelikle ilgili değil ama yeni bir kitap çıkmış "şahane hatalar" diye. kitap okumayı seven arkadaşlara tavsiye ederim. ben yeni aldım okumadım henüz ama çok değişik bir kitap, her bölümün sonunda okuyucuya 2 seçenek sunuyor mesela;
-şimdi londra trenine bineceksen 15. bölümden devam et
-berlin trenine binecesen 24. bölümden devam et.
şeklinde böylece kitap senin seçimlerine göre şekilleniyor ve herkes başka bir kitap okumuş gibi oluyor. benim çok ilgimi çekti. paylaşmak istedim.

normaldir canım :) Allahım gönlüne göre versin.valla doktorumuz pipisinin resmini çekip verdi ama bilmiyorum artık bu gittigimizde bi daha bi göz atar belki insan hani hep hayırlı olsun die dua ediyor ama farklı bişey söylenincede şok yani insan alıştırıyor işte kendini.öyle hitap etmeye başlıyor

merhaba kızlar
sabahtan beri giremedim amaq aklım hep buradaydı valla , şimdide geçmişi okudum geldim ... güzel haberler var cinsiyueti öğrenenler olmuş gözünüzaydın...

canım bu bakanlığın yeni uygulaması gebelere de artık d vitamini başlanıyor, ama enazından bulundugum il için söyleyeyim hekimler çok da kullanılması taraftarı değil gerekli görmüyorlar he kullanılsdada olur şeklinde durum.. ben kendimde kullanmadım sağlık personeliyim bu arada .... buradada genelede kullanmıyor sanırım arkadaslar hiç bahsi geçmedi çünkü... tabi lkarar senin...ama yanlış olan bişi yok yani onu söleyeyim...

burun kökü ense kalınlığı bunlar down sendromunda anne karnında belırlenebilen en baslıca belirtiler ultrasondada bunlara bakılıyor....

bende öleyim felaket dökülüyor cildim hatta öle ki bugün cok canım yandı kuruluktan dolayı hemen geldim duş aldım kakao yağı içeren bir kremim var ona bulandım resmen ama daha bikaç saat olmasına rağmen hiç sürmemişim gibi ....

kızlar yaaa canım birşey çekti çiğ köfte ama doktor yasak demişti fakat şimdikiler etsiz oluyor zaten acaba problem olurmu ?? bulgur yanı sonucta ıcındekıler??

bence yiyebilirsin bişicik olmaz etsin olduktan sonra sadece abartma afiyet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…