2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar daha geç tekmeliyormuş, arkadaşım kızını 6.ayda hissetmişti. benimki erkek şuan 4,5 aylık ,günde 4-5 defa hissediyorum

canım onun kız-erkekle alakası yok sanırım benim bebeğim de kız ben 17. haftada hissettim kızımı şimdi 22 haftalığız artık tekmeleri çok daha sert ve çok daha sık...

slm cnm. evet birbirimize çıkmışız şimdi gördüm.. bi gün belirleyelim de adres ve gönderme kısmı kolay.. ayy hep kız cicilerine bakıp seviyordum sonunda bende bi tane alacağım çok heyecanlı

selam kac gunluk acaba bende duymak ıstıyorum daha baslamadı 18+2 gunlugum bugun derınden bıseyler hısedoyorum ama net degıl:)

bende 21.haftadayım canım merak etme bende senın gıbıyken ıcımde dönuyo gıbı hıssedıyodum sana önerım daha cok hıssetmek ıstıyosan hemen sınemaya gıdın
cok sevmıstı benımkı cok kıpırdanmıstı ama öyle tekme seklınde olmuyo dönuyomus gıbı sankı hafıf hafıf tekmeler yenı yenı basladı ıste cok güzel ama gercekten darısı senın vedıger annıslerımızın basına

inşallah canım gözlerımız habıre göbüşümde zaten kacırmıyım dıye bakıp duruyorum senın nasıl tekme yeme durumun

benim oğluşum 1 hafta oldu kendini hissettiriyor teyzesi :) gün geçtikçe de güçleniyor sanki babası elini koyunca hiç kıpırdamıyordu ama geçen gün babasına bir tekmeler anlatamam çok mutlu ediyor bizi eşim kulağını koydu direk kulağının olduğu yere bi tekme yedi dünyanın en büyük mutluluğunu yaşıyorum

gercekten cok sevındım canım cok guzel bı duygu gercekten önceden hıc hıssedemıyodukya süper bıseymıs benım kısımmmm mı olcakkk acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…