- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.981
kızlar daha geç tekmeliyormuş, arkadaşım kızını 6.ayda hissetmişti. benimki erkek şuan 4,5 aylık ,günde 4-5 defa hissediyorum
canımm çekişiş topiği diye bir topiğimiz vardı çekilişe katılmak isteyenler oraya yazmıştı sen sanırım kaçırmışsın bu olayı..demir başka bir arkadaş
şekerlerimm işte hediyeleşen arkadaşlarımızın listesi
smo6211 kiz bebek & karacikolata erkek bebek tahmini
rukiyefatih kiz bebek & mavigibi erkek bebek
buba kiz bebek & hapsu erkek bebek
eski es kiz bebek & zuzumazlum erkek bebe
medusa kiz bebek & akusini erkek bebek
orjinalmorjinal kiz bebek & asila erkek bebek
msg38erkek bebek & habbis erkek bebek
sadiyeyuce kiz bebek & sibelkerem erkek bebek
elbebekgulbebek kiz bebek & demir erkek bebek
bankem kiz bebek & meleksen erkek bebek
kupaas kiz bebek & tugcem79 erkek bebek
lame kiz bebek & graca
luxxor kız bebek & hly7 kız bebek
breshka erkek bebek & pnrali kız bebek
melek1987 & esradimitris
Tamam yazacağım. Böylece biz başlatmış olacağız hediye olayını desene açılışı yapmak lazım.Bana Akkusini arkadaş çıkmış hediyeleşmede kendisini online göremedim. mesajımı okuduğunda bana ulaşırsa sevinirim sonra kendisine özelden mesaj da atarım tabi
selam kac gunluk acaba bende duymak ıstıyorum daha baslamadı 18+2 gunlugum bugun derınden bıseyler hısedoyorum ama net degıl:)
Gözün aydın annesiMaşallah
canım çok sevindiminş. babasınıda mutlu eder en kısa zamanda oda hisseder
inşallah canım gözlerımız habıre göbüşümde zaten kacırmıyım dıye bakıp duruyorum senın nasıl tekme yeme durumun
ben geldimmmmmm napıosunuz kızlarrrrrr
merhaba kızlar nasılsınız?biz oğluşumla iyiyiz..biraz yoğun bi üç gün geçirdik.kayınvalidemler umredeydi onlar geldi.arkasından eşim rahatsızlandı pek giremedim.hepiniz iyisinizdir umarım
benim oğluşum 1 hafta oldu kendini hissettiriyor teyzesi :) gün geçtikçe de güçleniyor sankibabası elini koyunca hiç kıpırdamıyordu ama geçen gün babasına bir tekmeler anlatamam çok mutlu ediyor bizi eşim kulağını koydu direk kulağının olduğu yere bi tekme yedi dünyanın en büyük mutluluğunu yaşıyorum
gercekten cok sevındım canım cok guzel bı duygu gercekten önceden hıc hıssedemıyodukya süper bıseymıs benım kısımmmm mı olcakkk acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hosgeldın teyzesı masallhh sızde buyuyosunuuuzzzz nasıl gıdıyo canım
hoşbuldukkk canımmmm evet canım büyüyoruz tekmeler güm güm geliyo:)))) allaha şükür iyi gidiyo senin nasıl
bak sen şu yaramaza erken baslamıs senınkı ozaman bende daha 2gundur tekme yemeye başladımmm
hoşbuldukkk canımmmm evet canım büyüyoruz tekmeler güm güm geliyo:)))) allaha şükür iyi gidiyo senin nasıl
saol canım benim:))maşallah canım :)
kızlar burda lapa lapa kar yağıyor.daha yeni erimişti oysa..napalım artık ev hapsine geri dönüyoruz..
saol canım benim:))
negüzeldir orası neresi:))) burdada yağıcakmış bu gece yarın falan bakalım atık
kütahya canım..evet yağarken çok güzel ama sonrası zor oluyor..buzlanma yani :)napalım olacak artık.biz oğluşumla evde oturacağız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?