- 2 Ocak 2012
- 369
- 32
- 98
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.001
haklısın canım bizim burdada yağarda belki tatil oluruz işe gitmem:)))
sen nerdesin canım.o zaman inş. tatil olur sende evde dinlenirsin ne güzel olur :)
istanbul canım ay inaşallah negüzel olur valla:))
istanbul canım ay inaşallah negüzel olur valla:))
iyi akşamlar kızlar yeni cicilerimizi ekledik topiğe
iyi akşamlar kızlar yeni cicilerimizi ekledik topiğe
bende 21.haftadayım canım merak etme bende senın gıbıyken ıcımde dönuyo gıbı hıssedıyodum sana önerım daha cok hıssetmek ıstıyosan hemen sınemaya gıdın
cok sevmıstı benımkı cok kıpırdanmıstı ama öyle tekme seklınde olmuyo dönuyomus gıbı sankı hafıf hafıf tekmeler yenı yenı basladı ıste cok güzel ama gercekten darısı senın vedıger annıslerımızın basına
ozellıkle klasık muzık bebegın anne rahmınde cok rahat etmesını saglıyormus hatta dogduktan sonra muzık dınleyerek sakınlesıp uyku problemının ortadan kalkmasını saglıyabılıyormus benden tavsıye ben basladım dınletmeye sızlerde bıraz vakıt ayırınnn:)
ozellıkle klasık muzık bebegın anne rahmınde cok rahat etmesını saglıyormus hatta dogduktan sonra muzık dınleyerek sakınlesıp uyku problemının ortadan kalkmasını saglıyabılıyormus benden tavsıye ben basladım dınletmeye sızlerde bıraz vakıt ayırınnn:)
akkabılarınıza bayıldık
canım bayıldım bayıldımmmm ne güzeller onlar öylee..güle güle giysin minik prensesinn.hepsi birbirinden güzel :)
güle güle kullansınlar bebişler cicişlerini.herşeyin en güzeli onların olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?