- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.961
bakıyorum hemen dinle
falcı dedi talihin gülecek temmuz ayında bir beyaz atlı prens gelecek büyüyecek doktor olacak annesini babasını hiç üzmeyecek askere gidecek gelecek evlenecek bir kız birde erkek torun verecek
benim de akşama misafirim var, sabahtan beri temizlik yaptık yemeklerimizi de koyduk ocağa şimdi azcık dinlenioruz biraz daha işimiz var ama çok yorulduk
bi yorgunluk kahvesi çekti benim de canım
ayol size o kadar janjanlı açıklayıcı düzenli hediye listesi yapttım hiççççççççççççç oralı değilsiniz hain domdomlar
Bnm ki yemkli degil canim caya gelcekler :) pastalar borekler ugrastirdi anlayacagn :)
Ellerine sağlık afiyet şeker olsun bebişe yarasın inşallah
şekerlerimm işte hediyeleşen arkadaşlarımızın listesi
smo6211 kiz bebek & karacikolata erkek bebek tahmini
rukiyefatih kiz bebek & mavigibi erkek bebek
buba kiz bebek & hapsu erkek bebek
eski es kiz bebek & zuzumazlum erkek bebe
medusa kiz bebek & akusini erkek bebek
orjinalmorjinal kiz bebek & asila erkek bebek
msg38erkek bebek & habbis erkek bebek
sadiyeyuce kiz bebek & sibelkerem erkek bebek
elbebekgulbebek kiz bebek & demir erkek bebek
bankem kiz bebek & meleksen erkek bebek
kupaas kiz bebek & tugcem79 erkek bebek
lame kiz bebek & graca
luxxor kız bebek & hly7 kız bebek
breshka erkek bebek & pnrali kız bebek
melek1987 & esradimitris
ya şaka gibi yaaaa, ben hala hissedemiyorumherkes hissetmiş de eşleri hissetmeye başlamış bende istiyorum yaaaaa. Hisseden arkadaşlar sürekli bi kıpırdama mı oluyo yoksa belli aralıklarla bi iki hareket falan mı?
Saol canim yakin olsaydik sende buyur gel derdim
şekerlerimm işte hediyeleşen arkadaşlarımızın listesi
smo6211 kiz bebek & karacikolata erkek bebek tahmini
rukiyefatih kiz bebek & mavigibi erkek bebek
buba kiz bebek & hapsu erkek bebek
eski es kiz bebek & zuzumazlum erkek bebe
medusa kiz bebek & akusini erkek bebek
orjinalmorjinal kiz bebek & asila erkek bebek
msg38erkek bebek & habbis erkek bebek
sadiyeyuce kiz bebek & sibelkerem erkek bebek
elbebekgulbebek kiz bebek & demir erkek bebek
bankem kiz bebek & meleksen erkek bebek
kupaas kiz bebek & tugcem79 erkek bebek
lame kiz bebek & graca
luxxor kız bebek & hly7 kız bebek
melek1987 & esradimitris
ama benim prensesim olacak:)
merhaba annısler dun tum evı temızledım heryerım tutulmussss carsamba bebısımın teyzelerı gelceklerde şöyle bu temızlıyım dedım heryer ışıl ışıl oldu halılarımıda yıkamaya vermıstım bugun geldı cok güzel ve rahat hıssedıyorum kendımı en önemlısıde teyzeler bu yaramaz aksam 3kez ardarda tekme attı dıtan bellı oldu resmen nası heycanlandım cok güzeldı babamıs evde degıldı hemen mesaj attık onada oda cok sevındı bende ıstıyorum dedı ama beklıcek artıkk
cnm bişi sorcam burdaki demir kim ? ben değilim sanırım dimi? emin olamadımda.
merhaba annısler dun tum evı temızledım heryerım tutulmussss carsamba bebısımın teyzelerı gelceklerde şöyle bu temızlıyım dedım heryer ışıl ışıl oldu halılarımıda yıkamaya vermıstım bugun geldı cok güzel ve rahat hıssedıyorum kendımı en önemlısıde teyzeler bu yaramaz aksam 3kez ardarda tekme attı dıtan bellı oldu resmen nası heycanlandım cok güzeldı babamıs evde degıldı hemen mesaj attık onada oda cok sevındı bende ıstıyorum dedı ama beklıcek artıkk
kızlar daha geç tekmeliyormuş, arkadaşım kızını 6.ayda hissetmişti. benimki erkek şuan 4,5 aylık ,günde 4-5 defa hissediyorumya şaka gibi yaaaa, ben hala hissedemiyorumherkes hissetmiş de eşleri hissetmeye başlamış bende istiyorum yaaaaa. Hisseden arkadaşlar sürekli bi kıpırdama mı oluyo yoksa belli aralıklarla bi iki hareket falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?