2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şekerlerimm işte hediyeleşen arkadaşlarımızın listesi

smo6211 kiz bebek & karacikolata erkek bebek tahmini

rukiyefatih kiz bebek & mavigibi erkek bebek

buba kiz bebek & hapsu erkek bebek

eski es kiz bebek & zuzumazlum erkek bebe

medusa kiz bebek & akusini erkek bebek

orjinalmorjinal kiz bebek & asila erkek bebek

msg38erkek bebek & habbis erkek bebek

sadiyeyuce kiz bebek & sibelkerem erkek bebek

elbebekgulbebek kiz bebek & demir erkek bebek

bankem kiz bebek & meleksen erkek bebek

kupaas kiz bebek & tugcem79 erkek bebek

lame kiz bebek & graca

luxxor kız bebek & hly7 kız bebek

breshka erkek bebek & pnrali kız bebek

melek1987 & esradimitris

Son düzenleme:
Tamam yazacağım. Böylece biz başlatmış olacağız hediye olayını desene açılışı yapmak lazım.Bana Akkusini arkadaş çıkmış hediyeleşmede kendisini online göremedim. mesajımı okuduğunda bana ulaşırsa sevinirim sonra kendisine özelden mesaj da atarım tabi

ya şaka gibi yaaaa, ben hala hissedemiyorum herkes hissetmiş de eşleri hissetmeye başlamış bende istiyorum yaaaaa. Hisseden arkadaşlar sürekli bi kıpırdama mı oluyo yoksa belli aralıklarla bi iki hareket falan mı?

Herkese selamlar işler çok yoğun giremiyorum o yüzden bir bakayım dedim

aa çekilişimiz yapılmış mıı!! Süperr hediyeler alınsın yollansın çok zevklii

ben de hissedemiyorum canım henüz yani 2 günde bir ancak bir pıt hissediom. Bizler heralde geç hissedebilenlerden olacağız

cnm bişi sorcam burdaki demir kim ? ben değilim sanırım dimi? emin olamadımda.

merhaba annısler dun tum evı temızledım heryerım tutulmussss carsamba bebısımın teyzelerı gelceklerde şöyle bu temızlıyım dedım heryer ışıl ışıl oldu halılarımıda yıkamaya vermıstım bugun geldı cok güzel ve rahat hıssedıyorum kendımı en önemlısıde teyzeler bu yaramaz aksam 3kez ardarda tekme attı dıtan bellı oldu resmen nası heycanlandım cok güzeldı babamıs evde degıldı hemen mesaj attık onada oda cok sevındı bende ıstıyorum dedı ama beklıcek artıkk

selam kac gunluk acaba bende duymak ıstıyorum daha baslamadı 18+2 gunlugum bugun derınden bıseyler hısedoyorum ama net degıl:)

Gözün aydın annesi Maşallah

canım çok sevindim inş. babasınıda mutlu eder en kısa zamanda oda hisseder

merhaba kızlar nasılsınız?biz oğluşumla iyiyiz..biraz yoğun bi üç gün geçirdik.kayınvalidemler umredeydi onlar geldi.arkasından eşim rahatsızlandı pek giremedim.hepiniz iyisinizdir umarım

kızlar daha geç tekmeliyormuş, arkadaşım kızını 6.ayda hissetmişti. benimki erkek şuan 4,5 aylık ,günde 4-5 defa hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…