- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.041
günaydınlar nasıl herkesler...
ben cuma gününe ayrıntılı ultrason için randevu aldım ve şimdiden heyecan basladı...umarım bir problem çıkmaz....
günaydın kızlar. biz iyiyiz. umarım sizlerde iyisinizdir.
nette araştırma yapıyordum, bi yazı dikkatimi çekti. sizlerle paylaşayım dedim.
Bebek için gerekli OLMAYANLAR listesi | Blogcu Anne
bu arada sepet yatakların çok kısa zaman kullanılıyor olmasından dolayı sanırım ilk zamanlar bizimle aynı odada yatması için park yatak alıcam.
evett şekerimm senlen de hediyeleşicezzzözelden mesajlaşalımmm
tamam canım o zaman :)
herkese selammmmmmmm..
hapsucum nasılsın senınle hedıyelesıyoruz sanırım:)ınsallah kargolarımız da sorun cıkmaz:))
canım benım için burdaki kargoyla sorun yaşamam ama sende durum ne bilmiyorum merak etme konusur anlaşırız biz birşekilde.
tmm canımne zaman ıcın alınacak ben hala herhangı bı malumat almadım bu konuyla ılglı????:44::44::44:
canım istediğimiz zaman alabiliriz. eğer senin için sorun olmazsa ben nisanda yollayacagım sana buay eşim maaşını almayacak benım maaşa kaldık o nedenle hani uyduruk birşeyde almam kendi bebegıme aldıgım gibi alacayım sanada hem buarada kargo ucretını de biriktiririm diyorum gercı fazla pahalı deildir diye düşünüyorum.
canım benım ıcın sorun olmaz tabıkıde..karsılıklı nısanda gönderebılıırz.hem yaz bebegı olacaklar daha cok secenegımız olur nısanakargo konusunda bı fıkrım yok canım benımde..arastırırız o zamana daha cok var nasılsa..
off kızlar çok yoğunum ya bakamıyorum hiçHapşuuuu oğluşun olcakmış canım çok tebrik ediyorum
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım 20+0 günlük hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?