2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selammmmmmmm..

hapsucum nasılsın senınle hedıyelesıyoruz sanırım:)ınsallah kargolarımız da sorun cıkmaz:))

herkese selammmmmmmm..

hapsucum nasılsın senınle hedıyelesıyoruz sanırım:)ınsallah kargolarımız da sorun cıkmaz:))

canım benım için burdaki kargoyla sorun yaşamam ama sende durum ne bilmiyorum merak etme konusur anlaşırız biz birşekilde.

tmm canım ne zaman ıcın alınacak ben hala herhangı bı malumat almadım bu konuyla ılglı????:44::44::44:

canım istediğimiz zaman alabiliriz. eğer senin için sorun olmazsa ben nisanda yollayacagım sana buay eşim maaşını almayacak benım maaşa kaldık o nedenle hani uyduruk birşeyde almam kendi bebegıme aldıgım gibi alacayım sanada hem buarada kargo ucretını de biriktiririm diyorum gercı fazla pahalı deildir diye düşünüyorum.

canım benım ıcın sorun olmaz tabıkıde..karsılıklı nısanda gönderebılıırz.hem yaz bebegı olacaklar daha cok secenegımız olur nısana kargo konusunda bı fıkrım yok canım benımde..arastırırız o zamana daha cok var nasılsa..

anlaştık canım dediğin gibi kargo olayını araştırırız :)

off kızlar çok yoğunum ya bakamıyorum hiç Hapşuuuu oğluşun olcakmış canım çok tebrik ediyorum

off kızlar çok yoğunum ya bakamıyorum hiç Hapşuuuu oğluşun olcakmış canım çok tebrik ediyorum

saol canım evet oğlusum olucak eger detaylıda kız cıkmazsa doktorum erkek ama kordonu da olabılır ılerleyen ayda daha ıyı belli olucak pozısyonu kötü net göremiyorzu falan dedi. o nedenle hala oğlum dıye sevemıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…