2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar:)
geçen hafta normal doğuma bayaa kafayı takmış durumdaydım, acaba sancısını kaldırabilir miyim die,
yaptığım araştırmalara göre doğadaki memeli canlılardan sadece biz yatarak doğum yapıyormışuz ve bu bir işkenceymiş(
evde doğum yapan kadınlar bu yönden daha rahatlarmış,
evde doğum hakkında ne düşünüyorsunuz??
doğumu en iyi bilenler doktorlar değil, ebelermiş??? iyi bir ebe çok önemliymiş siz ne düşünüyorsunuz? sezeryan mı normal doğum mu???

merhaba canım nasılsınz bakalım kontrolumuze 1hafta kaldııııı haftaya bugun cok heycanlı olucam emınımmmmmmmmmmmmmmm detaylı ultrasona gırıcem organlarımıza bakılcak teyzesı

çok tşk ederim canım iyiyim sen nasılsınn..bizde yarın gideceğiz kontrole canımm.acayip heyecanlıyım.sabahlar olmaz bana artık bizde detaylıya gireceğiz yarın.inş. iyi haberler alırım.oğlumu çoook özledim

nasılsın cicim :) bebişlerin nasıllar yaramazlık yapıyolarmııı

hoşgeldin merhaba

evet inşallah kızım olacak.. seninde hayırlı olsunn hayırlı evlat olsun inşallahhh

slm cnm yapmazlarmı valla bu aralar kusmaya başladım gene sabahları çok kötü yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…