2012 Temmuz Annelerinin Bebişlerinin İsimleri

SM062011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
304
0
46
İstanbul
Yeni topic hayırlı olsun

İlk ben başlayayım.

Doktorumuz kızımızın olacağını söyledi. Ben BUĞLEM ADA istiyorum eşim NİSA ADA istiyor.kararsız kaldık

bizim oglumuzun ismide mete ama ben metehan yazdiralim kimliginee diyorum esime dogdugunda

bu arada hayirli olsun topigimiz eline saglik canim

Bizim cinsiyetimiz daha belli değil. Kız olursa Defne koymayı düşünüyoruz. Erkek olursa daha isim bulamadık

isimleri tabloya yeni bir sütun olarak ekleyebiliriz listede gayet net görürüz...

Bizim cinsiyetimiz daha belli değil. Kız olursa Defne koymayı düşünüyoruz. Erkek olursa daha isim bulamadık

topıgımız hayırlı olsun..canım bızde defneyı düşünüyoruz ama kararsızız netleşmedi daha netleştiremedik yani:)ben ıkımızınde bas harflerı eşimle b ile baslıo kızımızda bli olsun dıyorum.beril dıyorum ama eşim yanasmıo:)))

hayırlı uğurlu olsun topiimizde bebişlerimizin isimleride sağlıkla sıhhatle up uzun bir ömür nasip etsin Rabbim hepsine

bizim oglumuzun ismide mete ama ben metehan yazdiralim kimliginee diyorum esime dogdugunda

bu arada hayirli olsun topigimiz eline saglik canim

canım bızde bı yıyecek war adını sölemıım kavanozda meteyazıo:)onu her gördüğümde sen ve paşan gelıyor aklıma, direkt özdeşlestırmısım ben sizi demkki

Bizim 7 yıl önceden belliydi isimlerimiz.
kız olsaydı Şevval olucaktı
ama oğluşumuz olucak Allah nasip ederse İsmi Yusuf Kenan(bu ismede 7 yıl önce karar verdik)

cnm fikir olsun b ile başlayan dediğin için söyliyeyim dedim yiğenimin ismi Begüm

Bizimde ben 4 haftalıkken belli oldu ismimiz.
Kızım rüyama geldi ve ismini söyledi.
Elif Berra olacak inşallah

Önceden de anlatmıştım hamile kaldığım ay bende dahil birçok kişi rüyasında kızım olduğunu görmüştü benim rüyam çok güzeldi eşimle ikimizin ortasında kızımız poz veriyoduk hiç uyanmak istememiştim sonrasında da beni rüyasında gören çok kişi olup beni arayıp kesin kızın olcak dediler bende emindim zaten ve ilk aylardan beri eşime hep RÜYA olsun dedim hatta eşim başka isimler bulmuştu ama Rüya'ya çok alıştı şimdi anne babalar başka isimler bulsalarda istemiyo. Hem kısa ve kolay bi isim olsun istiyorum "ne anlamadım, o ne demek" gibi tepkiler istemiyorum benim ismimde degisik ve bi düzgün söyleyen görmedim herkesin bildigi ve söyleyebilecegi bi isim iyidir. Ayrıca zar zor kavuştum yavruma çektiğim onca eziyet sonra testteki çift çizgi şimdi yediğim tekmeler kısmetse kucağıma aldığım günler hepsi RÜYA gibi...

Son düzenleme:
Buğlem Tuana olacaktı fakat ileride isminden çok çekeceğini düşündük. Malum ğ harfi yüzünden zorluk çıkabiliyor.

Çocukluğumdan beri en sevdiğim 2 ismi koyacağız nasipse DURU DENİZ BAĞCI
Ay yerim onun dötüsünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…