kulağa çok hoş geliyor güzel bir isim
cnm fikir olsun b ile başlayan dediğin için söyliyeyim dedim yiğenimin ismi Begüm
Önceden de anlatmıştım hamile kaldığım ay bende dahil birçok kişi rüyasında kızım olduğunu görmüştü benim rüyam çok güzeldi eşimle ikimizin ortasında kızımız poz veriyoduk hiç uyanmak istememiştim sonrasında da beni rüyasında gören çok kişi olup beni arayıp kesin kızın olcak dediler bende emindim zaten ve ilk aylardan beri eşime hep RÜYA olsun dedim hatta eşim başka isimler bulmuştu ama Rüya'ya çok alıştı şimdi anne babalar başka isimler bulsalarda istemiyo. Hem kısa ve kolay bi isim olsun istiyorum "ne anlamadım, o ne demek" gibi tepkiler istemiyorum benim ismimde degisik ve bi düzgün söyleyen görmedim herkesin bildigi ve söyleyebilecegi bi isim iyidir. Ayrıca zar zor kavuştum yavruma çektiğim onca eziyet sonra testteki çift çizgi şimdi yediğim tekmeler kısmetse kucağıma aldığım günler hepsi RÜYA gibi...
Yeni topic hayırlı olsun
İlk ben başlayayım.
Doktorumuz kızımızın olacağını söyledi. Ben BUĞLEM ADA istiyorum eşim NİSA ADA istiyor.kararsız kaldık
bizde beren düşünüyoruzzz :)
Önceden de anlatmıştım hamile kaldığım ay bende dahil birçok kişi rüyasında kızım olduğunu görmüştü benim rüyam çok güzeldi eşimle ikimizin ortasında kızımız poz veriyoduk hiç uyanmak istememiştim sonrasında da beni rüyasında gören çok kişi olup beni arayıp kesin kızın olcak dediler bende emindim zaten ve ilk aylardan beri eşime hep RÜYA olsun dedim hatta eşim başka isimler bulmuştu ama Rüya'ya çok alıştı şimdi anne babalar başka isimler bulsalarda istemiyo. Hem kısa ve kolay bi isim olsun istiyorum "ne anlamadım, o ne demek" gibi tepkiler istemiyorum benim ismimde degisik ve bi düzgün söyleyen görmedim herkesin bildigi ve söyleyebilecegi bi isim iyidir. Ayrıca zar zor kavuştum yavruma çektiğim onca eziyet sonra testteki çift çizgi şimdi yediğim tekmeler kısmetse kucağıma aldığım günler hepsi RÜYA gibi...
Buğlem Tuana olacaktı fakat ileride isminden çok çekeceğini düşündük. Malum ğ harfi yüzünden zorluk çıkabiliyor.
Çocukluğumdan beri en sevdiğim 2 ismi koyacağız nasipse DURU DENİZ BAĞCI
Ay yerim onun dötüsünü
bızımde nasıpse MIRAY olucak
biz de Ceylin Ada düşünüyoruz ama eşim de Azra ismini çok seviyor. Azra Ada istiyor. Ama ben Ceylin'i rüyamda gördüm o yüzdne koymam gerekiyormuş. Kuzenim de Ada Su önerisinde bulundu. ama bana en sıcak Ceylin Ada geliyor. hatta rüyamda görmesem yalnızda Ada koymak istiyordum.
bizde oglumuzun adını KAYRA EMİN koyacagız işallah.
kızlar hepinizin seçimlerini çok beğendim isimleri gibi güzel bebişleriniz olur inşallah :)
biz de kızımıza Aden ismini koymayı düşünüyoruz, çevremizde beğenen hiç kimse olmasa da kararlıyım
kimse memnun olmasa da kızın kimsede olmayan bir isim koyduğunuz için çok mutlu olacak emin ol canım. ben çok beğendim. anlamı da güzel, kulağa da çok hoş geliyor.
kızlar hepinizin seçimlerini çok beğendim isimleri gibi güzel bebişleriniz olur inşallah :)
biz de kızımıza Aden ismini koymayı düşünüyoruz, çevremizde beğenen hiç kimse olmasa da kararlıyım
erkek olursa mehmet mustafa ege (mehmet, rahmetli babamın adı) olsun diyorum ben. ama eşim uzun olur sadece mehmet ege olsun diyor. tam da emin olamıyorum. ilk erkek evlat toruna babanın babasının ismi verilir ya. kız olursa da armina (emine,korkusuz,yürekli) olsun istiyordum ama eşarp markası diye bi kaç tepki aldım kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?