2012 Temmuz Annelerinin Bebişlerinin İsimleri

cnm fikir olsun b ile başlayan dediğin için söyliyeyim dedim yiğenimin ismi Begüm

ay canım teşekkür ederim benım akraba arkadas cevre fazla kalabalık cogu isimde var, begüm de öyle:S eşim bu b konusuna hıc takılmıyor maaalesef gerek yok hiç kasmaya dıo sagolsun

biz de Ceylin Ada düşünüyoruz ama eşim de Azra ismini çok seviyor. Azra Ada istiyor. Ama ben Ceylin'i rüyamda gördüm o yüzdne koymam gerekiyormuş. Kuzenim de Ada Su önerisinde bulundu. ama bana en sıcak Ceylin Ada geliyor. hatta rüyamda görmesem yalnızda Ada koymak istiyordum.

çok beğendim canım harika bir isim. hatta neden düşünemedim dedim kendi kendime :) ama bizim ismimiz daha evlenemden belliydi. sevgiliyken hep kızımız olursa Ada, oğlumuz olursa Toprak koyarız diyorduk :)

geçen hafta oğlumuz olacağını öğrendik.

MAHMUT KERİM koyacağız inşALLAH...

Yeni topic hayırlı olsun

İlk ben başlayayım.

Doktorumuz kızımızın olacağını söyledi. Ben BUĞLEM ADA istiyorum eşim NİSA ADA istiyor.kararsız kaldık

bizde beren düşünüyoruzzz :)

bızımde nasıpse MIRAY olucak

bizde oglumuzun adını KAYRA EMİN koyacagız işallah.

kızlar hepinizin seçimlerini çok beğendim isimleri gibi güzel bebişleriniz olur inşallah :)

biz de kızımıza Aden ismini koymayı düşünüyoruz, çevremizde beğenen hiç kimse olmasa da kararlıyım

kimse memnun olmasa da kızın kimsede olmayan bir isim koyduğunuz için çok mutlu olacak emin ol canım. ben çok beğendim. anlamı da güzel, kulağa da çok hoş geliyor.

Burak Kut'un kızının ismiydi yanlış hatırlamıyorsam. Duyduğumdan beri çok hoşuma giden bir isimdi. Kızım olursa diye unutmamak için not etmiştim )

Hepimizin bebişleri isimleri ile yaşasın inşallah kızlar. Hepsi birbirinden güzel isimlerin

Bizim de YAĞIZ EMİR / KAYRA EMİR / ALP EMİR gibi alternatiflerimiz var ama babamız ön isimleri beğenmiyor bir türlü. Allahım izin verirse EMİR garanti

bizim oğlumuzun adı da MUSTAFA DORUK olacak inşallah. Doruk yıllar önceden belliydi eşimin babası geçen sene vefat edince onun ismini de bebeğimize verelim istedik. böylece ortaya MUSTAFA DORUK çıktı:)

erkek olursa mehmet mustafa ege (mehmet, rahmetli babamın adı) olsun diyorum ben. ama eşim uzun olur sadece mehmet ege olsun diyor. tam da emin olamıyorum. ilk erkek evlat toruna babanın babasının ismi verilir ya. kız olursa da armina (emine,korkusuz,yürekli) olsun istiyordum ama eşarp markası diye bi kaç tepki aldım kafam karıştı.

3 isim cidden uzun olurki çok fazla zorluk çeker

Kızlar hepinzin seçimleri çok güzel hayırlı olsun şimdiden

Bizde kısmetse aras hüseyin yılmaz düşünüyoruz şimdilik değişiklik olmazsa

Hüseyin sevgili babamın adı bu arada

Yahu ne harika altarnatifler var, hepinizin düşündüklerine bayıldım. çok hoş cidden. Ayrıca mavigibi cnm ;bizim bi abla" emir asaf "koydu çok beğeniyor herkes, bi altarnatif oda.)
kızımın ismine gelince, ben artık insanların sürekli farklı arayış içerisinde olmasından ,sebeb bu alışık olduğumuz isimler neredeyse hiç konmuyor diye düşünerek oğluma ahmed ubeyd (allahınkulcağızı) ismini vermiştim kızımada ayşe isminin yanına güzel anlamı olan bi isim olsun istedim ayşe hira,ayşe hicran gibi bazı isismler düşünsemde ayşe nil çok joş oldu ama eşim bi türlü yanaşmıyor,sizce nasıl?

hepsi çok güzel isimler. inş. sağ salim gelsinler kucağımıza alalım, koklayalım yavrucaklarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…