2012 temmuz bebişleri hangi haftada kaç kilo, kaç cm?

evvet bu gün geldik doktordan oğluşum 2250 gr boyumuzda 45 cm 32.haftadayız biraz tombişiz şimdilik bu kadar.
hay maşallah tosunaaa

27 haftalık: kilo 960 gr boy 40 cm
Bizim daha randevumuza çook var 30 mayıs özledim oğluşumu(
ben de senin gibi 33. haftadayım, randevum pazartesi. en son 28 haftada gitmiştim.
ama senin iki randevun arasında (30 mayıs diyosun) niye o kadar zaman var. aaanamadım :44:

bebem mutalaka yaz :)
yazmam mıı?!

ben de senin gibi 33. haftadayım, randevum pazartesi. en son 28 haftada gitmiştim.
ama senin iki randevun arasında (30 mayıs diyosun) niye o kadar zaman var. aaanamadım :44:

Burdaki doktorlar fazla ultrasona alma taraftarı değiller herşeyde normal olunca ama yinede 6 hafta çok yaaa özlüyorum ben neyse az kaldı vuslata ondan sonra sıklaşır randevularım (herhalde)

Burdaki doktorlar fazla ultrasona alma taraftarı değiller herşeyde normal olunca ama yinede 6 hafta çok yaaa özlüyorum ben neyse az kaldı vuslata ondan sonra sıklaşır randevularım (herhalde)

neredesin bilmiyorum ama doktorlar haklı.
benim eşim de diyorki, herşey normal seyrinde gidiyorsa, riskli bi durum yoksa niye her ay doktora gidiyoruz. :44:
ee haklııı
kimisi başka nedenlerle (!) daha da sık çağırıyor. kuzenim 35. haftada şuan. başından beri doktoru 2 haftada bir çağırıyormuş.
bi sıkıntı yok, normal bi gebelik. ciks bi hastaneye gidiyo, muayene ücreti benim ödediğimin iki katı. ayda iki kere gidince düşün sen.

haklısın canım para için yapıyorlar ama insan sağlığı bu sonuçta ben yurt dışındayım burdaki doktorlar ilk ultrasonu gebeliğin 8. haftasında alıyorlar öncesinde asla randevu vermediler bana sinir olmuştum beklemek zor gelmişti ama doğru olan buydu sendende hayırlı haberleri pazartesi alırız artık çok heycanlı oluyo bebişlerle buluşma günü

29 haftalıkken 1400 gramdı kızım ama bızım doktor boyunu vermıyor. Pazartesı doktorla randevum var sımdı 33 haftalık kızım bakalım nekadar olmus kılosu cok merak edıyorum

29 haftalıkken 1400 gramdı kızım ama bızım doktor boyunu vermıyor. Pazartesı doktorla randevum var sımdı 33 haftalık kızım bakalım nekadar olmus kılosu cok merak edıyorum

aynı gün randevumuz, haftalarımız da yakın.
bakalım ne haberler gelcek

eğer ultrason kağıtlarını veriyorsa doktorun, oradaki fl değerini 7 ile çarpıp yaklaşık tahmini boyunu öğrenebilirsin.

ben ilk 12 haftalikken ultrasona girdim birde 28+3 haftalikken girdim insan sinir oluyor, gormek istiyor. benimde seninle ayni gun kontrolum 30 mayis bakalim ultrasonda bakacaklarmi.

aynı gün randevumuz, haftalarımız da yakın.
bakalım ne haberler gelcek

eğer ultrason kağıtlarını veriyorsa doktorun, oradaki fl değerini 7 ile çarpıp yaklaşık tahmini boyunu öğrenebilirsin.

Evet canım aynı pzartesı doktordan gelınce yazarsın .

32+4 itibariyle kızım, yaklaşık 2300 gr ve 44 cm
annesi kurban olsun onu Yaradana..

maşşallah kuzularınıza.
Benim kızım 32+5de 44 cm ve 1750 kg idi. Biraz zayıf canım sıkıldı. Ama bebişler çok çabuk değişebiliyorlar. İnşallah benim kızımda kilo alır.Gerçi bende hep zayıftım

maşallah minik kuzucuklara
bizde 33+1 de 2250 gr 48 cm di maşallah hepisine sağlıkla doğsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…