Aşkım, 1 yıldır kullanmadığımız takviye ilaç vs kalmadı.Zaten o ilacı kaan hoca tavsiye etti bize.Eşimde etki etmedi.Hatta Klomenden mi bilmiyorum 2 milyon olan sperm binlere düştü.Hayırlısı tabi.
Rabbimiz işi kesinlikle biz ne yapsak yapalım o isterse olmazlar olur.Ben olacağına inanıyorum ama zaman alacak diyorum.2,5 yıldır bebek diye kıvranıyorum.Son bir yıldır ciddi bir mücadelenin içindeyiz eşimle.Benim annem ile babam biliyor biz de kimseye diyemedik ilk başta hala da saklı tutuyoruz.Neden mi yeteri kadar zor bir süreç bir de sorularla yılmamak için.Rabbim hayırlısını versin tatlım.Hadi bakalım kim öncek hamiş olcak :))
canım ya ah ah) bugün adet oldum nasıl bir ağrıdır bu anlatamam.Ben Ege'de tedavide olduğum için pazar günü kapalı t. bebek ünitesi. buyüzden arayıp adet olduğumu söyleyemedim yarın arayıp önüme bakacağım.protokollerimi bilmiyorum.bakalım benim için yarın bebeğime bir adımım olacak.dualarını esirgeme kardeşim olur mu.Bakalım neler yapılacak bana.Rabbim utandırmasın.
Sen nasılsın neler yaptınnnnn
Canım vala yazdığını okuyunca çok mutlu oldum inan tüylerim diken diken oldu.
Rabbim her zaman söylüyorum sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü versin.Hepimize versin amin.
Evet bazen insanlarla paylaşmak istiyorsun ama işte dost var düşman var.Senin derdin bazı insanları mutlu edebiliyor.Ve sorulara cevap vermek beni hele ki özelim için sıkıyor.
Yarın mutlaka buraya yazacağım, akşamları girerim ancak yıllık izinim bitti yarın iş başı aksi gibi((
İnşallah her şey olacağına varır.Ne olursa olsun hayırlısı olsun.
Biz mucilerimizi istiyoruz inşallah onlar da bizi ister ve gelip konar göbüşümüze.Bizimle büyürler inşallahhhhhh.
Benim eşim aralıksız 8 ay boyunca tümmmmmmmmmmm ilaçları kullandı hala da kullanıyor.Proxeed plus, klomen, 1 ay trendal, arginine, evicap vs...ilaç kür..
şimdi ise corex, pygnogenol ve omega 3 kullanıyor.
Ama düşüş yaptı eşime 2 milyon olan sperm 400 bine düştü..hareket biraz artmış ancak o da yerinde olan (%1) ..
:)) napayım canım Rabbim ol desin tek bir tane yeter.Biizim için önemli olan morfoloji o değiştmedi 0hayırlısı bakalım.
Yarın olsun da çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm :)
tobe nerdesin sennn gerçekten=))
esracım cnm uzun uzun yazmısın cok saol umut oldun bana ..
eğer bikere hamile kalabildiysen ins bidaa olur güzelim..enerjini buradan bile hissedebiliyorum sen güçlü bi kadınsın
gelelim bana tüp bebek merkeziyle görüstüm hemen gel adet olunca baslayalım dedi doktor..
benim sorun cok yinede sükürler olsun rabbime bekarken 2 kez acık çikolata kisti ameliyatı gecirmiştim (cok zor günlerdi kan tahlillerim kötü cıkmıstı kanser demişlerdi onkolojide olmustum bu ameliyatları)o zaman kistlerin temiz cıkmasına o kadar sükrettik ki ama
bende cok hasar yaratmıs bu ameliyatlar tüpler yapısık yumurta catlamıyor kistim var vs..
doktorlara en basta bende kızmıstım ama umudumu kaybetmeden 1 yıldır bekliyorum artık söle düsünmeye basladım
bi rahatsızlığım var belki 2 yıl beklesem yine olmayacak yas geciyor ve denemek istiyorum tüp bebeği inanım hastalık gecmişim olmasa 3 yılda beklerim ama ortada bi sorun var siz ne düsünüyorsunuz erken diil dimi tedavi için
bugün adet oldum buarada
yüreğim kıpır kıpır tedavi sürecine girmek bile yüzümün gülmesine sebep oluyor
3.gün gidicem kistin durumuna göre tedavi sekillencek
kader arkadaslarım hepimize kolay gelsin
hep destek olalım birbirimize
dualarımızı esirgemeyelim
dualarım kalbim sizlerle
Canımsın ya Rabbim yüzünü güldürür inşallah.Ben de tüm dualarımda anıyorum tüm arkadaşlarımı.Allahım hakkımızda hayırlısını versin.esracım cnm uzun uzun yazmısın cok saol umut oldun bana ..
eğer bikere hamile kalabildiysen ins bidaa olur güzelim..enerjini buradan bile hissedebiliyorum sen güçlü bi kadınsın
gelelim bana tüp bebek merkeziyle görüstüm hemen gel adet olunca baslayalım dedi doktor..
benim sorun cok yinede sükürler olsun rabbime bekarken 2 kez acık çikolata kisti ameliyatı gecirmiştim (cok zor günlerdi kan tahlillerim kötü cıkmıstı kanser demişlerdi onkolojide olmustum bu ameliyatları)o zaman kistlerin temiz cıkmasına o kadar sükrettik ki ama
bende cok hasar yaratmıs bu ameliyatlar tüpler yapısık yumurta catlamıyor kistim var vs..
doktorlara en basta bende kızmıstım ama umudumu kaybetmeden 1 yıldır bekliyorum artık söle düsünmeye basladım
bi rahatsızlığım var belki 2 yıl beklesem yine olmayacak yas geciyor ve denemek istiyorum tüp bebeği inanım hastalık gecmişim olmasa 3 yılda beklerim ama ortada bi sorun var siz ne düsünüyorsunuz erken diil dimi tedavi için
bugün adet oldum buarada
yüreğim kıpır kıpır tedavi sürecine girmek bile yüzümün gülmesine sebep oluyor
3.gün gidicem kistin durumuna göre tedavi sekillencek
kader arkadaslarım hepimize kolay gelsin
hep destek olalım birbirimize
dualarımızı esirgemeyelim
dualarım kalbim sizlerle
En iyisi söylememek.Ama ben iş arkadaşlarımla bunu paylaştım.artık söylüyorum galibaaaaaaaaa.Bugün arkadaşıma test yaptık işyerinde nasıl sevindim.Allahım ben de yapabilecek miyimcnm gecmiş olsun bizde sölemiyoz kimseye
annem ve kardeslerim bilio sadece
en iyisi bencede cok zor sürec
insanları bosyere stres yapmaya gerek olur olur bir söleriz tam söleriz ins
Canimmm esin iyi dayaniyor bu kadar tedaviye!! benim esim proxeed plus aliyor sadece sabah ve aksam o bile ona cok geliyor
Tiksindim ben artik bundan hala kullanmalimiyim diyor her alisinda
2 milyondan 400 binlere dusmesine uzuldum gercekten, insaALLAH bir tedavisi bulunur yaa
Umidini kaybetme cnm, peki boyle bir dususe doktorlar ne diyor? bu arada yedigine ictigine dikkat ediyor mu? yani ozel olarak yedigi birseyler var mi?
Bu aradaa aksamm oldu sayilir nerdesin???????? neler oldu acaba cok merak ediyorum insaALLAH hep iyi gelismeler olmustur bebegine adim adim yaklasiyordursun insaALLAH canim
ALLAH sahidim ne kadar icten dua ettigime cok istiyorum yuzunuzun gulmesini!!!
Yazini sabirsizlikla bekliyorum ve cok opuyorum seni
Toobeeeeeeeeeeeee kiz kac gundur gozlerim yollarda kaldi
Evet baya uzun yazmissimnapiyim seni boyle gorunce dayanamadim bir basladim yazmaya sorma gitsin... Meger ne dertliymissim
Dedigin gibi bir kere olduysa (her ne kadar sonu kotude bitse) birtane daha olur diyorum surekli kendi kendime. Sirtimi yaradanima dayadim kim tutar beni
Senin icin uzuldum gercekten basindan evet cok kotu seyler gecmis ama her zaman sukretmene imrendim sende cok guclusunevlerden uzak kanser filan diye seni nasil korkutmuslar oyle bu kadar kolay mi boyle kotu bir haberi yuzde yuz emin olmadan sap diye soylemek??
Kistin hala var mi? igneyledemi catlamiyor yumurtan? yumurtan tuplere yapisiksa olasi bir gebelikte ne olacak?
Tedavin icin erken mi degil mi bilmiyorum ama butun sanslari senin tarafina cekmek icin simdiden basla derim tup bebege ama tabi bunu en iyi sen ve doktorun bilir. Bu arada yas geciyor demissin yasin kacki :26:
Cok merakliyim galiba demi
Yureginin kipirtisini cooooooook iyi anliyorum bendede oyle... kimine gore basit bir adim ama bizim icin bebegimize kavusmak icin ilk adim
Bugun adetinin birinci gunu 3. gun gitmen gerekiyorsa carsamba gunu oluyor. O gun butun gun kk'ya bagli kalacam senden bir haber gelir umuduyla
Canim dualarimdasin, seni kocaman optum... Hayirli haberlerini bekliyorum
Canım emin ol eşim de isteyerek içmiyor.Ancak o kadar çok anlatıyorum ki.Dayanamıyor mızıklamalarıma :)
Evet düşüşlerin normal olduğunu söylüyorlar ha milyon ha bin.İnşallah düzelir tamamen besin ve stressle alakalı bir durum galiba.
Bugün tatilim bitti ve işime başladım.Eve nasıl geldim bilmiyorum hemen buraya koştum.
Tüm gün elimde telefon hastaneyi aradım.Adetiimin geldiğini söyledim ancak döneceğiz dedilerse de aramadılar.çok üzüldüm.
Sanırım bu ay da tedavim başlamayacak.hayırlısı olsun.
İnşallah eşim ilaçlarını almaya başladı ya bu ay onlar iyi olur da tüp yapılmadan normal olur.
Sanırım ben ne düşüneceğimi bilmiyorum.Dualarınıza ihtiyacım var kızlar.
Hepinizi seviyorummmmmm..
geldüüüüm beeen
ay güldüm bi an yas gecio yazmısım daha 27 lik bi cıtırım aslında
ee napiiiiym annem beklemeyin yas gecio diye diye zihnime islemiş
cnm ben kısa anlattım hastalık olayını öle birden sölemedi tabiki doktorlar kan testlerin cok kötü cıkmıstı ee bilirsin doktorlarında huyu kurusun en zora alıstırırlar insanı neyse hatırladığımda sadece sükrediyorum ve beynimden yolluyorum bu düsünceleri
cnm tüplerde yapısıklık olsada etkilemez dedi doktor hani zaten tüp bebekte bi nevi tüpleri iptal edip direk rahme koyuyorlar ya ondan sanırım
ya biz esimle taaa üniversiteden beli birlikteyiz hastalığımda heran yanımdaydı cnm benim yani 8 yıldır birlikteyiz bunun 1 yılı evlilik 1 yılı nisanlılık gerisi flört
ee yani istiyoruz artık cocuğumuz olsun
yaaa dün adet oldum demiştim dün ve bugün sadece leke geldi yani bikaç damla gerisi yok yarın olur büyük ihtimalle crs giderim 2.günü oluyor
pufff okullarda acıldı bu sene öğlenciyim haftada bi gün dokuz saat dersim var ama pazartesim bos günüm ins altından kalkabilirim
ufff çenem acıldı
bide asılama için ilaç raporu vermişti doktor bizde asılamadan vazgecince tüp bebek merkezindeki doktorlara gösterdim bunları raporla alabilirseniz ilacın yüzdesini ödersiniz dedi bende onla uğrastım bugün yrn alabilcem sanırsam
aaa senin nası gidiyooo asılama yaptırmıstın belirti vaaa mı belirti
hadi bakalım insss
Canımsın ya Rabbim yüzünü güldürür inşallah.Ben de tüm dualarımda anıyorum tüm arkadaşlarımı.Allahım hakkımızda hayırlısını versin.
En iyisi söylememek.Ama ben iş arkadaşlarımla bunu paylaştım.artık söylüyorum galibaaaaaaaaa.Bugün arkadaşıma test yaptık işyerinde nasıl sevindim.Allahım ben de yapabilecek miyim
Canım emin ol eşim de isteyerek içmiyor.Ancak o kadar çok anlatıyorum ki.Dayanamıyor mızıklamalarıma :)
Evet düşüşlerin normal olduğunu söylüyorlar ha milyon ha bin.İnşallah düzelir tamamen besin ve stressle alakalı bir durum galiba.
Bugün tatilim bitti ve işime başladım.Eve nasıl geldim bilmiyorum hemen buraya koştum.
Tüm gün elimde telefon hastaneyi aradım.Adetiimin geldiğini söyledim ancak döneceğiz dedilerse de aramadılar.çok üzüldüm.
Sanırım bu ay da tedavim başlamayacak.hayırlısı olsun.
İnşallah eşim ilaçlarını almaya başladı ya bu ay onlar iyi olur da tüp yapılmadan normal olur.
Sanırım ben ne düşüneceğimi bilmiyorum.Dualarınıza ihtiyacım var kızlar.
Hepinizi seviyorummmmmm..
inşallah 2012deki şanslı annelerden olurum ama hiç umudum yok, bu sene içinde 2 defa tüp bebek denememiz oldu malesef negatif, ikinci denememizden dondurulmuşlarımız var ama ben merkeze artık güvenmiyorum onlarda öyle gitti, vuslat hangi bahara kaldı bilmiyorum, ama sizleri okudukça güzel haberler aldıkça mutlu oluyorum, maddi ve manevi yönden bittik, bu sene zor bi seneydi lütfen merkezinizi seçerken çok dikkat edin benim yaşadıklarımı yaşamayın, birde şimdi veya ileri tarihli arkadaşlar sonuçlarınızla hangi merkez ve memnuniyetlerini yazarsa bilgi sahibi oluruz bu konuda topik var ama işte hepsi bi yerde olursa:))
burdayım canım naberrrrHos geldin tatlimm oncelikle insaALLAH bu mesakatli yolda hepimizin yuzu guler!
Maddi yonunu gectim ama manevi yonden cok yipratiyor.. ALLAH yardimcin olsun insaALLAH her iki yondende sana kapilar acar.
InsaALLAH ucuncu denemende yuzun guler, nerde yaptirmistin tup bebek denemeni? ikisinide ayni yerde mi yaptirdin?
Ve senin dediginede cok katiliyorum keske herkez yazsa nerde nasil yaptirdiklarini.
MELISH83 VE TOOBE NERDESINIZZZZZZZ????
ben bugün hastalandım cok sükür trn gidiyorum doktora yrn ayrıntıları yazarım
görüsürüz cnlar
Merhaba kızlar :)
Ben de bu ay son kez bol bol preseed kullanarak son kez doğal yolla şansımı denedim ..
Cmt günü bat tarihim 24 eylül yani..
Regl olursam tüp bebeğe geçiyorum .. 2. tüp bebeğime tabi, ilki poztitifti ama kaybettim ..
Melissss ne yaptın canım , başlıyormusun tüpe ?
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıorum. bu başlıkta yer almak istiyorum çünkü ben de 12. ayda veya 2012 nin ilk aylarında 2. denememi yapmak istiyorum. ilk denemem geçen yıl eylül ayında başlamıştı ve bayağı meşaketli geçti bizim için. o hüsrandan sonra kendimi kolay kolay toparlayamadım.açıkçası şimdi ikinci içinde korkularım var. diğer forumlarda da okuduğum 2. ve 3. denemeden sonra gnetik tahlilini istediklerini yazmışlar ama bizimkiler hemen istediler.(hoş daha yaptırmadık ya)bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..her türlü şeyi sorgular oldum doktorlara bile güvenemiorum.gerçekten yıpratıcı bi süreç(
Merhaba cnm, netice nedir? insaALLAH olumlu bir cevap verirsin...
Kimse artik birsey paylasmiyor
Toobe kadesim ne yapti ne oldu bilmiyorum tam 3 gun oldu
Meslish83 kardesimdende haber yok iki gundur
Dertlesecek! umudumu yesertecek kimsem kalmadiiiii
Dün test yaptım tek çizgi çıktı , hala adet olmadım , salı güne kadarda olmazsam tekrar test yapacağım ..
esra merak ettim seniiiii :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?