2012 TuP BeBeK icin buraya :)

cnm gecmiş olsun bizde sölemiyoz kimseye
annem ve kardeslerim bilio sadece
en iyisi bencede cok zor sürec
insanları bosyere stres yapmaya gerek olur olur bir söleriz tam söleriz ins

Canimmm esin iyi dayaniyor bu kadar tedaviye!! benim esim proxeed plus aliyor sadece sabah ve aksam o bile ona cok geliyor

Tiksindim ben artik bundan hala kullanmalimiyim diyor her alisinda

2 milyondan 400 binlere dusmesine uzuldum gercekten, insaALLAH bir tedavisi bulunur yaa

Umidini kaybetme cnm, peki boyle bir dususe doktorlar ne diyor? bu arada yedigine ictigine dikkat ediyor mu? yani ozel olarak yedigi birseyler var mi?

Bu aradaa aksamm oldu sayilir nerdesin???????? neler oldu acaba cok merak ediyorum insaALLAH hep iyi gelismeler olmustur bebegine adim adim yaklasiyordursun insaALLAH canim

ALLAH sahidim ne kadar icten dua ettigime cok istiyorum yuzunuzun gulmesini!!!

Yazini sabirsizlikla bekliyorum ve cok opuyorum seni

Toobeeeeeeeeeeeee kiz kac gundur gozlerim yollarda kaldi

Evet baya uzun yazmissim napiyim seni boyle gorunce dayanamadim bir basladim yazmaya sorma gitsin... Meger ne dertliymissim

Dedigin gibi bir kere olduysa (her ne kadar sonu kotude bitse) birtane daha olur diyorum surekli kendi kendime. Sirtimi yaradanima dayadim kim tutar beni

Senin icin uzuldum gercekten basindan evet cok kotu seyler gecmis ama her zaman sukretmene imrendim sende cok guclusun evlerden uzak kanser filan diye seni nasil korkutmuslar oyle bu kadar kolay mi boyle kotu bir haberi yuzde yuz emin olmadan sap diye soylemek??

Kistin hala var mi? igneyledemi catlamiyor yumurtan? yumurtan tuplere yapisiksa olasi bir gebelikte ne olacak?

Tedavin icin erken mi degil mi bilmiyorum ama butun sanslari senin tarafina cekmek icin simdiden basla derim tup bebege ama tabi bunu en iyi sen ve doktorun bilir. Bu arada yas geciyor demissin yasin kacki :26:

Cok merakliyim galiba demi

Yureginin kipirtisini cooooooook iyi anliyorum bendede oyle... kimine gore basit bir adim ama bizim icin bebegimize kavusmak icin ilk adim

Bugun adetinin birinci gunu 3. gun gitmen gerekiyorsa carsamba gunu oluyor. O gun butun gun kk'ya bagli kalacam senden bir haber gelir umuduyla

Canim dualarimdasin, seni kocaman optum... Hayirli haberlerini bekliyorum

Canımsın ya Rabbim yüzünü güldürür inşallah.Ben de tüm dualarımda anıyorum tüm arkadaşlarımı.Allahım hakkımızda hayırlısını versin.
cnm gecmiş olsun bizde sölemiyoz kimseye
annem ve kardeslerim bilio sadece
en iyisi bencede cok zor sürec
insanları bosyere stres yapmaya gerek olur olur bir söleriz tam söleriz ins
En iyisi söylememek.Ama ben iş arkadaşlarımla bunu paylaştım.artık söylüyorum galibaaaaaaaaa.Bugün arkadaşıma test yaptık işyerinde nasıl sevindim.Allahım ben de yapabilecek miyim

Canım emin ol eşim de isteyerek içmiyor.Ancak o kadar çok anlatıyorum ki.Dayanamıyor mızıklamalarıma :)
Evet düşüşlerin normal olduğunu söylüyorlar ha milyon ha bin.İnşallah düzelir tamamen besin ve stressle alakalı bir durum galiba.
Bugün tatilim bitti ve işime başladım.Eve nasıl geldim bilmiyorum hemen buraya koştum.
Tüm gün elimde telefon hastaneyi aradım.Adetiimin geldiğini söyledim ancak döneceğiz dedilerse de aramadılar.çok üzüldüm.
Sanırım bu ay da tedavim başlamayacak.hayırlısı olsun.
İnşallah eşim ilaçlarını almaya başladı ya bu ay onlar iyi olur da tüp yapılmadan normal olur.
Sanırım ben ne düşüneceğimi bilmiyorum.Dualarınıza ihtiyacım var kızlar.
Hepinizi seviyorummmmmm..

geldüüüüm beeen
ay güldüm bi an yas gecio yazmısım daha 27 lik bi cıtırım aslında
ee napiiiiym annem beklemeyin yas gecio diye diye zihnime islemiş
cnm ben kısa anlattım hastalık olayını öle birden sölemedi tabiki doktorlar kan testlerin cok kötü cıkmıstı ee bilirsin doktorlarında huyu kurusun en zora alıstırırlar insanı neyse hatırladığımda sadece sükrediyorum ve beynimden yolluyorum bu düsünceleri
cnm tüplerde yapısıklık olsada etkilemez dedi doktor hani zaten tüp bebekte bi nevi tüpleri iptal edip direk rahme koyuyorlar ya ondan sanırım
ya biz esimle taaa üniversiteden beli birlikteyiz hastalığımda heran yanımdaydı cnm benim yani 8 yıldır birlikteyiz bunun 1 yılı evlilik 1 yılı nisanlılık gerisi flört
ee yani istiyoruz artık cocuğumuz olsun
yaaa dün adet oldum demiştim dün ve bugün sadece leke geldi yani bikaç damla gerisi yok yarın olur büyük ihtimalle crs giderim 2.günü oluyor
pufff okullarda acıldı bu sene öğlenciyim haftada bi gün dokuz saat dersim var ama pazartesim bos günüm ins altından kalkabilirim:86:
ufff çenem acıldı
bide asılama için ilaç raporu vermişti doktor bizde asılamadan vazgecince tüp bebek merkezindeki doktorlara gösterdim bunları raporla alabilirseniz ilacın yüzdesini ödersiniz dedi bende onla uğrastım bugün yrn alabilcem sanırsam
aaa senin nası gidiyooo asılama yaptırmıstın belirti vaaa mı belirti
hadi bakalım insss

Son düzenleme:

Ah erkekler... evet stres cok buyuk bir faktor! En guzeli aslinda kendimizi kasmamak yani ben sahsen attigim her adimi bu duruma gore atar oldum ve bu gercekten kotu birsey cunku uzun vadede yipratiyor.

Bende 2dk zamanim olunca hemen buraya kosuyorum

Adetinin geldigini hastaneye bildirmen cok onemli nasil geri donmezler??? Zaten zor bir donemdeyiz, tup bebeye baslamak bile bize umut veriyor bide boyle yapildimi insanin cildirasi geliyor!!

Hemen oyle karamsar dusunme yarinda ararsin sorarsin dun doneceginizi soylediniz neden beni umutla bekletiyorsunuz de

Dualarimdasin cnm bende seni cok seviyorum

Bende korktum yas geciyor "bir sene bekleyim iki sene bekleyim uc sene sonra yine olmazsa" gibilerine yazinca yasca cok buyuk oldugunu sandim

Aynen oyle doktorlar insani en kotuye alistiriyorlar bende iste bu yuzden onlara cok kiziyorum cunku en basit bir hastalik icin bile morel cok onemli. Hep olumsuzlari siraliyolar bide olumlu seylerden baslasalar belki hersey daha kolay olucak!!! yok illa arap saci olacak sonrada cik cika bilirsen isin icinden

MasaALLAH bayagi bi uzun zamandir berabersin esinle cok guzel... her zor aninda destekci olmasi gucune guc katar Umarim askinizin meyvesi en kisa zamanda gelir...

Bende esimi 8 senedir taniyorum (2004'de) ve evliligimiz 5 seneyi dolduracak (ocakta). Sanki daha dun gibi hersey buda iyiye isaret olsa gerek

Adetinin boyle olmasi enteresanmis eger yarinda gelmezse doktorunla hemen gorus cnm... bu arada sozlesmis gibisiniz melish'le... Ayni anda adet olmaniz belki ayni anda basliyacaksiniz tup bebeye...

Aaa evet bugun trde okullar acildi dimiii... bizim burda 01 eylulde acildigi icin biz cooooooooktann basladik ise

Benim tarafimda nasil gidiyor :26: hmmm... soyle soyliyeyim...

Anlamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bilmiyorum yani kendimi asiri derece zorluyorum vucudumda olan bir kac degisikligi hamileliye yormamak icin ama dayanamiyorummm soyle ki ;

Goguslerimde buyume ve sizlama var, asiri derecede tuvalette gidiyorum, bu ay yumurta sag tarafimdaydi vee arada bir hafif bir agri oluyor vs...

Yani tek eksigim tursuuuuu

dedigim gibi kendimi kaptirmamaya calisiyorum cunku ilk asilamam illaki tutacak gibi bir kural yok ama karamsarda olmak istemiyorum!!! 30 eylulu bekliyorummmmmmmmm sabirsizlikla zamandaaaaa gecmek istemiyor!!!! 30 eylulde bana kotu haber verirlerse cok yikilmakda istemiyorum o yuzden kendii kaptirmiyomus gibi yapiyorum... pozitif dusunecem derken azicik olan aklimdanda olmayayim :44:

Ben yazmaya basladim mi hepp boyle uzun yazmak zorundamiyim yaaa...

Kusura bakmayin kizlar, hepinize iyi aksamlar

melissh basladın mı cnm yaa cıldırcam benden sadece kahverengi leke gelio hastalanamadım bi türlü

inşallah 2012deki şanslı annelerden olurum ama hiç umudum yok, bu sene içinde 2 defa tüp bebek denememiz oldu malesef negatif, ikinci denememizden dondurulmuşlarımız var ama ben merkeze artık güvenmiyorum onlarda öyle gitti, vuslat hangi bahara kaldı bilmiyorum, ama sizleri okudukça güzel haberler aldıkça mutlu oluyorum, maddi ve manevi yönden bittik, bu sene zor bi seneydi lütfen merkezinizi seçerken çok dikkat edin benim yaşadıklarımı yaşamayın, birde şimdi veya ileri tarihli arkadaşlar sonuçlarınızla hangi merkez ve memnuniyetlerini yazarsa bilgi sahibi oluruz bu konuda topik var ama işte hepsi bi yerde olursa:))

canım ben sana özelden msj atmıştım aldın mı bilmiyorum ama bence onu araştır doğal şeyler ilaçlardan daha iyi etki ediyor emin ol.inşallah en kısa zamanda tedaviye başlayıp bebişine kavuşursun.

Hos geldin tatlimm oncelikle insaALLAH bu mesakatli yolda hepimizin yuzu guler!

Maddi yonunu gectim ama manevi yonden cok yipratiyor.. ALLAH yardimcin olsun insaALLAH her iki yondende sana kapilar acar.

InsaALLAH ucuncu denemende yuzun guler, nerde yaptirmistin tup bebek denemeni? ikisinide ayni yerde mi yaptirdin?

Ve senin dediginede cok katiliyorum keske herkez yazsa nerde nasil yaptirdiklarini.

MELISH83 VE TOOBE NERDESINIZZZZZZZ????

ben bugün hastalandım cok sükür trn gidiyorum doktora yrn ayrıntıları yazarım
görüsürüz cnlar

burdayım canım naberrrr
ben bugün hastalandım cok sükür trn gidiyorum doktora yrn ayrıntıları yazarım
görüsürüz cnlar

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunnn inşallah tedavin hayırlı olur.Benim bu ay olmadı napalım kısmet değilmiş.

Merhaba kızlar :)
Ben de bu ay son kez bol bol preseed kullanarak son kez doğal yolla şansımı denedim ..
Cmt günü bat tarihim 24 eylül yani..
Regl olursam tüp bebeğe geçiyorum .. 2. tüp bebeğime tabi, ilki poztitifti ama kaybettim ..

Melissss ne yaptın canım , başlıyormusun tüpe ?

Merhaba cnm, netice nedir? insaALLAH olumlu bir cevap verirsin...

Kimse artik birsey paylasmiyor

Toobe kadesim ne yapti ne oldu bilmiyorum tam 3 gun oldu

Meslish83 kardesimdende haber yok iki gundur

Dertlesecek! umudumu yesertecek kimsem kalmadiiiii

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıorum. bu başlıkta yer almak istiyorum çünkü ben de 12. ayda veya 2012 nin ilk aylarında 2. denememi yapmak istiyorum. ilk denemem geçen yıl eylül ayında başlamıştı ve bayağı meşaketli geçti bizim için. o hüsrandan sonra kendimi kolay kolay toparlayamadım.açıkçası şimdi ikinci içinde korkularım var. diğer forumlarda da okuduğum 2. ve 3. denemeden sonra gnetik tahlilini istediklerini yazmışlar ama bizimkiler hemen istediler.(hoş daha yaptırmadık ya)bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..her türlü şeyi sorgular oldum doktorlara bile güvenemiorum.gerçekten yıpratıcı bi süreç(

günaydın bugün iğnelerle 4.gün:26:
kendim uyguluyorum iğneleri esim yapcaktı güya ama korkudan gözünü kapatıp yapmaya calısınca bende vazgectim haliyle

yrn kontrol var bakalım büyümüş mü yumurtalar
ben heycanlıyım suan sadece bol bol dua ediyorum
Allahım hayırlısını versin ins..
zor ve heycanlı bi sürec
hafiften kasıklarımda ince sızılar var yumurtaların büyüdüğüne isaret sanırım
simdi yumurtanın toplancağı gün sevkli olurum sanırım tarnsferde de 2 gün rapor almayı düsünüyorum
ben nasıl götürcem okula eurofertil tüp bebek merkezi yazcak kocaman:83:
sağlık ocağına anlatır ordan alırım galiba raporu
bu arada annemm gelcek baska sehirde yasıyor
tamam yalnızlık iyi daha güçlü hissediyor insan kendini ama bi yere kadar di mi
eee 'bi tek annem bi de esim olsun bana bisey olmaz '

cnm gecmiş olsun
sorun neydi zor gecti demişsin
benim de 1. deneme olcak ama forumda okuduğuma göre genetik tahlil ve histereskobi isteniyor tutmayınca
cnnı sıkma allahın takdiri senden ve esinden,sağlığınızdan değerli mi tabiki bu kadar uğrasmaya insan beklenti içinde oluyor ama bak 2.bi sans seni bekliyor
olumlu baslaki olumlu olsun

Dün test yaptım tek çizgi çıktı , hala adet olmadım , salı güne kadarda olmazsam tekrar test yapacağım ..

Dün test yaptım tek çizgi çıktı , hala adet olmadım , salı güne kadarda olmazsam tekrar test yapacağım ..

Hayirlisi cnm insaALLAH sali gunu mujdeli haberi verirsin... HCG hormonu gunden gune yukseliyor insaALLAH hayirli haber verirsin cnmmm...

Benimde henuz adetim olmadi bu ayin 30 kan tahlilim var ama dayanamiyacammm!!!! Belki yarin birgun bende test yaparim

esra merak ettim seniiiii :92:

Kustumm sana birde melish'e

Uc gun habersiz biraktin beni... bak melishden hic mi hic haber yok kayiplara karisti!!!

Sizler yazmadikca meraklandim insaALLAH hersey yolundadir diye hep dua ettim

Bu arada tup bebege basladigina ve herseyin yolunda gitmesine sevincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…