Geldi bahar ayları
Gevşedi gönül yayları
Aklıma geliverdi
haha .. aynen öyle tatlım
bi başlıkta sordum ama burada da sorayım :124:
kızlar net hadi neyse de.. şu sms işi ne olacak fikirler gelsin lütfen sms siz yapamıyorum maalesef.. ders çalışırken bile yanmda duruyor
Kimya öğretmenliği ygs den mi alıyor
Evet Ygs-2 den alıyor.Çünkü meslek liselerinde kimya bölümü var.Aynı bilgisayar bölümü gibi.Meslek lisesinde okuyan bilgisayar bölümlü nasıl öğretmenlik için Ygs'den girip ek puan alıyorsa bizde de öyle.
Hım...
Ama benim bildiğim bilg.programcılık tarzı bölümlere yerleşiyorlar
Yani hiç duymadım bilg.müh. okuyan
Şaşırdım onun için
Siz şimdi ygsden yerleşince 4yıllık lys ile yerleşenlerle mi okuyacaksınız
Yetişir merak etme
Final gibi dershanelerde iki bölüm aynı dönemlerde işlendiği için garanti yetişiyor
slm kızçelerrr. şimdı bnm merak ettiğim bi durum var dershaneye yazıldım ama başlamadı :26: salı günü başlayacak. tek korkum konuların yetişememesi
Kızlar bugün burdakı son günüm babam pc yı dukkana götürücek
çok güzel arkadaslıklar kurduk sizlerle..
umarım hepiniz çok çok iyi yerlerı kazanırsınız
bol bol çalışın :)
üzülmeyin kızlaar o kadar da geç değil :) inş herkes istediği yeri kazanırrr :) nasıl çalışıyorsunuz kızlarr programlarınız nasıl :90:
bizim dersaner başladı hafta içi olarak. sınıfta 5 kişiyiz özel ders gibi geçiyor.. çok zevkli neysee prog gelince de günlük 3 ders var çalışılması gereken birini dersanede halladiyoruz dersten sonra diğerini 2 sini de evde. ayrıca saat 12 de yatış var mutlaka. çünkü saat 11den sonra beyin aktifliğini kaybediyor. saat 6 da kalkış var tabi. hergün mat var 50 soru fizik 100 kimya 100 geo 150 bio 100 böyle bi prog
Merhaba arkadaşlar.
Bir konuda danışmak istiyorum.Bizim dersane kitapları çok ağır.Pratik işlem yapmak için kitabım var ama soru bankam yeterli değil.
YGS Matematik için hangi soru bankasını önerirsiniz ?
Yeni Geometri aldım.Kartezyen yayınlarının.Ona da başlıcam bugün çözmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?