evt cnm puan cok ıstıyor inş. olur smdıkı puanın guzl lys ye buna gre az daha fazla calısırsan olur bence bol şans:)
anladım cnm benmde gecen sene pamukkale iktısat tutuyordu ama mugla da iktisat okuyorum.
ygs: 325Ne güzel:) gecen sene ygs puanın ve lys puanın neydi? benım sımdı cok dusuk cunku umudumu yıtırsem mı dıye dusunuyorum :/
Merhaba ben de bu sene ygsye girdim. Ama bu kadar mı berbat olur bir sürü boş var.. Türkçe çok oyaladı ya kötü oldu. Neyse hayırlısı olsun ikinci sınava daha çok çalışırım inşallah. Bu arada puanlar ne zaman açıklanıyor ve nereden öğrenebilirim?
Bu arada sovalyemm, büyük ihtimal lysye girmen gerekmiyo, çünkü bazı okullar için ygs puanı yeterli oluyo. Mesela mühendislik için mf2 puanı lazım ve bu puanı da lysye girersen alabiliyosun. Ama ayrıntılı bilgiyi öğretmenlerinden al sen daha garanti olur :) yani yanlış biliyorsam seni de yanlış bilgilendirmek istemem..
bu soruyu kırk defa yazdım fakat benı tatmın edıcek bı cevap bır turlu bulamadım.ben duz lıse mezunuyum ve hedefım hemsırelık,ıstedıgım sehrın unıversıtenın puan turu ygs 2 yazıyo,ve benım kafam karıst,ı benım lys ye gırmem gerekıyormu yoksa,gerekmıyormu yardım edecek yok mu bana?ve eger lys ye gırmem gerekıyorsa hangısıne?:26:
tatlım ygs2 puanıyla alan hemşireliklere ygs2 puanıyla yerleşirsin. ama bazı üniversiteler mesela marmara üni hemşirelik mf puanıyla alıyor. sayısalın iyi ise ben lys ye de gir derim duruma göre hem ygs puanıyla alan yerleri yazarsın hem mf puanıyla alanları. ama yok benim ygs puanım zaten istediğim şehrin ünisine yetiyo dersen girmezsin. yani sana kalmış öyle bir şart yok. benim kardeşim de hemşirelik okuyo ordan biliyorum.
cok saggol bıraz olsun rahatladım ama ben dun ıstedıgım unıversıtenın ogrencı ışlerını aradım, ygs yetmez dedı 4 yıllık bır bolum oldugu ıcın gırmen gerek dedı kafam corba gıbı oldu, acaba bastan mı savdı benı dedım şaşırdım kaldım 3 gundur kafam agrıyo stresten
ama canım bak dediğim gibi ygs puanıyla alan hemşreliklere ancak ygs puanınla girersin. şöyle diyeyim bazı ünievrsiteler hemşirelik yüksek okulu adını kullanır. bazıları hemşirelik fakültesini kullanır. aslında ikisi de 4 yıllıktır tek farkı fakülte statüsüne girdiğinde lys ye de girmek gerekiyor. sen hangi üniye girmeyi düşünüyorsun?? söyle ona göre bakalım.
kocaeli üniversitesi hemşirelik veya ebelık hangısı gelırse.
kocaeli üniversitesi hemşirelik veya ebelık hangısı gelırse.
kızlar soruların cevapları yazılı olarak verilmedi mi yaa. eskiden gazeteler verirdi. ösym sitesinde de yok. hep videolar var ben yazılı olarak görmek istiyorum soruları nerden bulabilrim?
düz lise mezunu olarak aöf önlisans att bölümünü tercih edebliyormuyuz benimde 50 netim var kaç puan gelir acaba
düz lise mezunu olarak aöf önlisans att bölümünü tercih edebliyormuyuz benimde 50 netim var kaç puan gelir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?