- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.781
Aynen kızlar kaç oldu giriyorum kimsecikler yok, ne tatlım cadım, ne regen, ne diğerleri varsa yoksa rose, menbeta, muhasebe22 neden böyle dağıldık anlamıyorum, hani bilsem başka topikteler anlıcam ama buraya gelen kimse yok neredeyse darmadağın olduk, inanın çok üzülüyorum...
kendinden haber ver canım benim ne durumdasın?? nasıl gidiyor hamişlik taze anne??
Yaaaa neden kimse gelmiyor artıkkkk regennnn nerdesinnn
yaaa çok sıkıcı oldu burası artık bune yaa, son bir kaç kere takip edicem gelmicem daha..... nasıl paylaşım alanı burası, .... !!!!
Aynen kızlar kaç oldu giriyorum kimsecikler yok, ne tatlım cadım, ne regen, ne diğerleri varsa yoksa rose, menbeta, muhasebe22 neden böyle dağıldık anlamıyorum, hani bilsem başka topikteler anlıcam ama buraya gelen kimse yok neredeyse darmadağın olduk, inanın çok üzülüyorum...
Valla canım çok şükür bir yaramazlık yok, henüz hamilelik belirtileri pek yaşamıyorum bulantı, baş dönmesi, aş erme, kokulara karşı hassasiyet, kilo alımı vs vs vs gibi, inşallah herşey yolundadır, inşallah Rab'bim sağlıklı olarak bağışlar bize... Sen nasılsın canım, senin nasıl gidiyor hamilelik var mı bebeği hissetme falan???
4haftam bitiyor hamilelikte öğreneli 5 gün oldu kasık ağrısı huzursuz ediyor tansiyonum çok düşüyor mide bulantısı oluyor bende parfüm sıkamıyorum artık kokular ağır geliyor bugün işe gidemedim istirahattayim hafif lekelenmelerim oluyor doktor gözetim altına aldı ilaç verdi inşallah kavuşurum bebeğime
kızlar selam
4 haftalık gebeyim ama dun doktorda kesem vajınal ultrasonda gorulmedi yarın tekrar gidicem çok stresliyim neden gorulmemiş olabilir bunu yaşayan oldumu hiç
Tebrikler lindaaa allah kucagına almak nasip eder insallah.
Kızlar ne olduk böyle yaa kimseden ses seda yok:)bari ben anlatayım:))) bende sogan kürüne başladım
vücuttaki toksinleri atması için ve zayıflamaya başladıgımıda hissediyorum sankiii
bu sogan kürü intihabada faydası varmışş bakalım neler olacak:))
Canım ben adetle başladım 18 inde sabah akşam ac karnı içiyorum ılık.15 gün devam edecegim
nerdesniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?