- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.701
Mrb arkadaşlar beni de yanınıza alın yeni üye oldum ama uzun zamandan beridir takip ediyordum forumu. Kendime ygun konu bulmaya çalışırken bu topiğe rastladım.Ben de burdayım artık.Hep beraber 2012 ye hazırlanalım 2012 bizim ve bebeğimizin yılı olsun inşallah...Başaracağımıza eminim :)
Mrb arkadaşlar beni de yanınıza alın yeni üye oldum ama uzun zamandan beridir takip ediyordum forumu. Kendime ygun konu bulmaya çalışırken bu topiğe rastladım.Ben de burdayım artık.Hep beraber 2012 ye hazırlanalım 2012 bizim ve bebeğimizin yılı olsun inşallah...Başaracağımıza eminim :)
hoşgeldinn cicim benimm..aminn hepimiz için ii yıllar olsunn
şimdi gir bakim bi.. takvim çıkması lazım karşına.. Charting Apps- My Chart var oraya tıkla çıkmazsa.. Eki Görüntüle 310123 buradan gireceksinn...
canım benim aynen oraya yazıyorum sekercininkizi mi yoksa ş mi yaptın?
kopyala yapıştır yaptım canım.. sen ne yazdıysan o.. şifrede dediğim gibi.. ben giriyorum seninde girmen gerek artık
canım benim gi re mi yo rum.bugün saldım gitti yarın sakin kafayla bakacam daada olmazsa boşver tamam mı?öptm seni...
heyyoooooooooooooo ben geldim....
Eki Görüntüle 310088
bunlarıda yaptınmı mevzu tamam.. artık karıştırabilirsin. anlamadığın yerleri sorarsın
canım sonunda girdim o ilk sayfayı yaptım.şimdi bu sayfadayım.peki her ölçtüğün ateşi nasıl işliyosun?
canım resimde anlattım ama..:26: tavimde mesela ayın 15ine gel tıkla. sonra kküçük bir sayfa çıkacak.. resim açık ama anlamadım nereyi anlamadığını?
canım sonunda girdim o ilk sayfayı yaptım.şimdi bu sayfadayım.peki her ölçtüğün ateşi nasıl işliyosun?
canım resimde anlattım ama..:26: tavimde mesela ayın 15ine gel tıkla. sonra kküçük bir sayfa çıkacak.. resim açık ama anlamadım nereyi anlamadığını?
cnm merhaba nerden bulcaz bu sayfayı
cnm merhaba nerden bulcaz bu sayfayı
onuda yaptım tatlım kafam yerine geldi de öyle yani neyse.ben şunu soracam hani ortada kırmızı çizgi yok o nasıl oluyor?
hoşgeldin bebemm.. nası geçti günün..?
ben de temizlik yapmadımmmyarına kaldı anlayacağınn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?