- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.821
evet canım çok kalabalığızşimdiden bir sürü yoldaş bulduk kendimize... inşallah hepimiz hamile çıkacağız ve kk da rekor kıracağız
güzel menü tatlim.. kolay gelsin simdiden.. bi arada ben yapayim ya rus salatasi atayim dolaba..
Dolaba atılablyrmu canım? seydacıgım kurabiye iyi fkr degerlendirecegim:)
Dolaba atılablyrmu canım? seydacıgım kurabiye iyi fkr degerlendirecegim:)
bugün neden kimse konuşmuyoo..herkese ne olmuşş bölee
kuzucum sanirim dün abarttik biraz.. enerjisi kalmadi kimselerin
merhaba arkadaşalr enerjidüşüklüğü mü hissettim ne ne ne var ne yok
Hoşgeldin yarencim iyiyim canım sen nasılsın?
ay listenin sonundayım hem sonunda hem bat belli değil bide düşük sonrası ay depresyonum azdı yav
ttalım farkındaysan bende senin üstündeyim aynı durumdayızz deme...
benim düşüklerin nedeni belli oldu pıhtılaşma varmış. daha doktorla konuşmadım ama forumda okuduğuma göre hamile kalınca düşük yapmamam için kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekecek hergün
tatlıcadıcım sorunum kan pıhtılaşması birde sebepsiz infertifilittem var geç hamile kalıyorum. 2011 bir düşükle geçti inş. 2012 sağlıklı bir hamilelikle geçer
Yok kuzucum bugun dokuldu ne yazikki umutlarim gelicek aya tasindi maalesefhımm dıkkat etmedım herhalde o kadar yabancı geldı kı bırden.. evet canım yaa azranın baslamıs.. durmusta olabılır.. kendısı net soyler.. ben konusamadım henuz..
selam kızlarrrrrr hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrr
azra tatlım naptın ???? nasılsın canımmmm
cnm bide asprin kullanılıyomuş sebep sonuç ilişkine sevindim bidahaki gebeliğin guzel gecer inşalla
evet cnm bir de aspirin hamile kalmadan öncede başlanabiliyormuş bakalım 31 arallıkta prof.la randevum var o ne diyecek. bu arada sanada geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?