2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

Kızlar miğdem çok fena hep aç gıbıyım ama bışey yıyemıyorum halsızım çok erken başladı sızlerde durumlar nasıl

ne mutlu sana allah tamamına erdırsın canım ama bı bak da solesene ne testı ıstedığını merak edıyorum mısafırım vardı arıyamadım gerı benı nıe aradılar kı ya of sınır oldum

yazıyorum bacım...tam kan sayımı,tam idrar,idrar kulturu,akş,tsh,hbs ag,cmv ıgm ıgg,rubella ıgm ıgg,toxo ıgm ıgg işte bunlar baştaki 3 tahlil dışında digerleri ne işe yarıyo bilmiyorum ama şunu biliyom bunların hepsi anne için sanırım şeker olcumu olabilir tansiyonla baglantılı olabilir yani tek tek sormadım bunlar ne diye zaten bebegi gorunce aklına bişeyde gelmiyorki sorasın Sana yine diyorum dert etme onlar seni randevu için aramıştır eminim de madem bukard merak ettin arasaydınya

kızlar miğdem çok fena hep aç gıbıyım ama bışey yıyemıyorum halsızım çok erken başladı sızlerde durumlar nasıl

ay cok şukur bende ne bulantı var ne kusma cok iyi geciyor allaha şukur sadece uyku hali oluyor bende bu arada bacım senin ne kadarlık oldu

Geç gıttıler onların yanında arayamadım amadediğin gıbı onun için aramışlardır

geç gıttıler onların yanında arayamadım amadediğin gıbı onun için aramışlardır

sennde mi benm gibi kimseyle bişey paylaşamıyorum kimse bilmiyo tup bebegi aileler dışında gecen dayımın kızla oturuyoz el alışkanlıgı yaptım elimi karnıma goturmeyi tişortun altına elimi sokraken tişort kalkınca bana dediki aaaaa gobegin niye mor Gelde cvp ver hemen tutuştum dedimki annemden dogum lekesi kalmış Ya bide kızlar sizdede başladımı ben fena halde el alışkanlıgı yaptım sanki hissediyor gibi elimi karnımdan cekmiyorum

hanimlar hepinizi tebrik ediyorum, burasi insallah bebis haberleriylede dolar tasar...

Allah sag salim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin...

Allaha emanet olun... sevgiler selamlar

Evet canım kımse bılmıo ama bende eskıden göbek olduğu için kımse çakmıyo 3 ay böyle idare etcez söleyemem saklayabıldığım kadar saklıcam bende paylaşmak ısterdım ama eskı tecrubelerden dolayı saklamak zorundayım bu arada ılaç ne kullanıyosun değişiklikler varmı

hımm sağol canım onay için aradılarsa ıyı ulun bey her soruyo cevap verıyomu benım çok sorumolacak ayrı bı doktor fıkrı almk ıstediğim için pazartesıyı beklemedım yanı bızım suloyu

vallahi ne desem bilmiyorum ben ulun beyden cok cok memnunum hatta ulun bey olmayınca randevularımı erteletiyorum ama şuda ayrı bir konu ki bende cok soru soran bi hasta degilimdir ama soru sorabilirsin ulun bey sıcak bi doktordur ama şukadarını soyleyim nursin ultrasonu gorunce soru felan gelmiyo akla

çekmeköy pazarına gıtmeyı okadar çok ıstıyorumkı ama goturmuyo eşim gelsem senle o tarafa yakınmısın pazarın oralara yanı

çekmekoy pazarına hiç gitmedim duydum adını ama oraya yakınım ben camlıkta oturuyorum gelirsen bi gun goruşuruz sen nerdeydin?

yok bacım ilaçlar aynen devam eklenen bişeyde yok zten eklenmesinde midem cop tenekesine dondu

yok bacım ilaçlar aynen devam eklenen bişeyde yok zten eklenmesinde midem cop tenekesine dondu

Mesela o kullandığın kan sulandırıcı iğne onu sorcam vıtamın elevıt mı kullanıyosun ben coraspin kullanıyorum bırde folbiol bıde şu jel sende kahveler oluyo mu devam edıyomu

Bende sormuyordum ama artık sorcam sonra evde kafaysa takmaktansa sorularımı yazdım unuturum dıe ulun beyın de bılgılerını merak ettığım ıçın pazartesıyı beklemek ıstemedım 2 doktor önerısı almak ıstıyorum kontrolede suloya gıderım bakalım kısmet

allah hepimize sağlıkla kolaylıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin.. şimdilik değerim artışını takip edicez yarın 2. testim var korkuyorum deli gibi..
güzel Allahım kimseyi bu yolda uğraştırmasın, her isteyene tez zamanda hayırlısını sağlıklısını versin..

Mesela o kullandığın kan sulandırıcı iğne onu sorcam vıtamın elevıt mı kullanıyosun ben coraspin kullanıyorum bırde folbiol bıde şu jel sende kahveler oluyo mu devam edıyomu

kullandıgım ilaçlar claxsane,coraspin,estrofem,elevit,beneksol,ceronine jel bu arada o lekelenme herkeste oluyor dert etme canım dvm ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…