ne mutlu sana allah tamamına erdırsın canım ama bı bak da solesene ne testı ıstedığını merak edıyorum mısafırım vardı arıyamadım gerı benı nıe aradılar kı ya of sınır oldum
kızlar miğdem çok fena hep aç gıbıyım ama bışey yıyemıyorum halsızım çok erken başladı sızlerde durumlar nasıl
yazıyorum bacım...tam kan sayımı,tam idrar,idrar kulturu,akş,tsh,hbs ag,cmv ıgm ıgg,rubella ıgm ıgg,toxo ıgm ıgg işte bunlar baştaki 3 tahlil dışında digerleri ne işe yarıyo bilmiyorum ama şunu biliyom bunların hepsi anne için sanırım şeker olcumu olabilir tansiyonla baglantılı olabilir yani tek tek sormadım bunlar ne diye zaten bebegi gorunce aklına bişeyde gelmiyorki sorasınSana yine diyorum dert etme onlar seni randevu için aramıştır eminim de madem bukard merak ettin arasaydınya
ay cok şukur bende ne bulantı var ne kusma cok iyi geciyor allaha şukur sadece uyku hali oluyor bende bu arada bacım senin ne kadarlık oldu
geç gıttıler onların yanında arayamadım amadediğin gıbı onun için aramışlardır
sennde mi benm gibi kimseyle bişey paylaşamıyorum kimse bilmiyo tup bebegi aileler dışında gecen dayımın kızla oturuyoz el alışkanlıgı yaptım elimi karnıma goturmeyi tişortun altına elimi sokraken tişort kalkınca bana dediki aaaaa gobegin niye morGelde cvp ver hemen tutuştum dedimki annemden dogum lekesi kalmış Ya bide kızlar sizdede başladımı ben fena halde el alışkanlıgı yaptım sanki hissediyor gibi elimi karnımdan cekmiyorum
Ya kızlar tup bebek anneleri olarak bir gun toplansak ne guzel olur
hımm sağol canım onay için aradılarsa ıyı ulun bey her soruyo cevap verıyomu benım çok sorumolacak ayrı bı doktor fıkrı almk ıstediğim için pazartesıyı beklemedım yanı bızım suloyu
çekmeköy pazarına gıtmeyı okadar çok ıstıyorumkı ama goturmuyo eşim gelsem senle o tarafa yakınmısın pazarın oralara yanı
evet canım kımse bılmıo ama bende eskıden göbek olduğu için kımse çakmıyo 3 ay böyle idare etcez söleyemem saklayabıldığım kadar saklıcam bende paylaşmak ısterdım ama eskı tecrubelerden dolayı saklamak zorundayım bu arada ılaç ne kullanıyosun değişiklikler varmı
çekmekoy pazarına hiç gitmedim duydum adını ama oraya yakınım ben camlıkta oturuyorum gelirsen bi gun goruşuruz sen nerdeydin?
yok bacım ilaçlar aynen devam eklenen bişeyde yok zten eklenmesinde midem cop tenekesine dondu
vallahi ne desem bilmiyorum ben ulun beyden cok cok memnunum hatta ulun bey olmayınca randevularımı erteletiyorum ama şuda ayrı bir konu ki bende cok soru soran bi hasta degilimdir ama soru sorabilirsin ulun bey sıcak bi doktordur ama şukadarını soyleyim nursin ultrasonu gorunce soru felan gelmiyo akla
o kadaR SEVİNDİMKİ SONUCA ANLATAMAMMMMMMMM COK ŞUKUR RABBİM EMEKLERİNİN KARŞILIGINI VERMİŞ AZ CEKMEMİŞSİN AMA ŞİMDİ O YASADIKLARINI GOZUN GORMUYORDUR EMİNİNM HELEKİ ULTRASONDA Bİ GOR DUNYALAR SENİN OLUR ALLAH SAG SAGLİM DUNYAYA GETİRMENİ NASİP ETSİN ARKADAŞIM
Mesela o kullandığın kan sulandırıcı iğne onu sorcam vıtamın elevıt mı kullanıyosun ben coraspin kullanıyorum bırde folbiol bıde şu jel sende kahveler oluyo mu devam edıyomu
Ben ataşehır canım şu meşhur sosyete ulus pazarı da dıolar nasıl gıtmezssın gelırsem haberleşiriz
kullandıgım ilaçlar claxsane,coraspin,estrofem,elevit,beneksol,ceronine jel bu arada o lekelenme herkeste oluyor dert etme canım dvm ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?