Eki Görüntüle 288072 benim aldığım 5 li takım
Eki Görüntüle 288073 Eki Görüntüle 288074
tamamen uydurmasyon olarak ördüğüm battaniye aslında desen yapmayı düşünmüyodum. bebişimin cinsiyetini öğrenmeden önce başlamıştım örmeye. baktım ki oğluşum olacakmış hemen üstüne bi yelkenliyle deniz feneri uydurdum üstünden ekledim. :)
Eki Görüntüle 288075
çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı
Eki Görüntüle 288076
pratik alt açma(iş yerinde bulundururum kirlenirse atıveririm die düşünerek aldım) şampuan, sabun , ıslak mendilleri ve tırnak makası
Eki Görüntüle 288077
bunlar da süt çayları
hepside çok güzel Rabbim güzel sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin hepimize
içi boşken bile bakmaya doyamıyor insan bide içinde bebeklerimziin olduğunu düşününce insanın gözleri doluyor
canım hastane çıkışı takımlarımız aynı :) idil bebe olan çok tatlı demii ben çok beğenerek aldım oğullarımız pişti olcak
kizlar bende ocak annesi olacagim allah kismet ederse, fotograf yuklemeyi bir turlu beceremedim umarim en kisa zamanda yuklerim, fotograflarinizin hepsi cok guzel ,ben bir sey danisacagim size alez almali miyim carsafin altina sermeye?
canım şimdiden allah kavuştursun diyeyim. bende aylardır kızların paylaştıklarına baktım durdum. alışverişleri daha geçen hafta başladı bayramdayken. gelir gelmez bi heves yükledim hemen. bu arada alez konusunu da hiç tereddütsüz cevaplıyorum al bence. her ne kadar yatağında altını değiştirmeyecek olsan da yeni doğanların sıvı kakası belinden çıkabiliyo zaman zaman yepyeni döşeğin batmasın boşuna alezi yıka yıka ser
cevabin icin cok cok tesekkur ederim,ya ben yurt disindayim burda dosek yok bebegi yatagin ustune sadece carsafini serdim keske ince bi dosek olsa yumusacik yatsa4tane hastane cikisi denilen tulum takimi var 0-3 aylik yeterli mi digerlerini buyuk beden almak istiyorum? cevabini bekliyorumm
Babannesi daha çok 3-6 , 6-9 aylık almış. Öyle olunca anneannesi de yeni doğan takımlarını tamamladı.
Eki Görüntüle 288058
Bu 15 li hastane çıkışı.
Eki Görüntüle 288050
Eki Görüntüle 288051
Eki Görüntüle 288053
Eki Görüntüle 288054
Eki Görüntüle 288057
Eki Görüntüle 288048
Bu 5li hastane çıkışı.
Eki Görüntüle 288059
alt açması ve yumuşacık battaniyesi
Eki Görüntüle 288060
kendinden battaniyeli alt açma takımı
Eki Görüntüle 288033
kundakları.
Eki Görüntüle 288035
mendil ve çorapları
Eki Görüntüle 288036
alt örtüsü ve yastık kılıfları
Eki Görüntüle 288037
banyo havlusu
Eki Görüntüle 288038 Eki Görüntüle 288039 Eki Görüntüle 288040 Eki Görüntüle 288043
Eki Görüntüle 288041 Eki Görüntüle 288042
önlükleri ve hazır yeleği
Eki Görüntüle 288044 Eki Görüntüle 288045 Eki Görüntüle 288046
çıtçıtlı badileri
Eki Görüntüle 288031
bu yumuşacık örgü lifi olacak oğluşumun.
Eki Görüntüle 288032
bunlar da anneannesinin ördüğü süveter ve yelekler.
slm canım hepsi çok güzel bebeğin iyi günlerde kullansın:)
kahwerengi çıtçıtlı badiyle pantalonlu takımı nerden aldın acaba? topiklerde görüyorum hep bende alayım oğluşuma
Eki Görüntüle 291605 Eki Görüntüle 291604 Eki Görüntüle 291606 Eki Görüntüle 291602
oğluşumn cicişlerini aldık şimdilik bunlar.Park yatağını henüz kurmadık onu da krafttan aldık. kurunca onu da eklerim
eczpearl arkadaşım her şey çok güzel
güzel günlerde giysin bebegin hepsini inşallah
Merhaba Ocak anneleri.
Bende aldığım cicileri sizlerle paylaşmak istedim.
Merhaba Ocak anneleri.
Bende aldığım cicileri sizlerle paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?