2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Kimse
çok beğendim cicişlerinizi özellikle zıbınlardan en alttaki üç sırayı (çizgili altı olanları) çok beğendim
güle güle giysin yavrucun

Kimse
çok beğendim cicişlerinizi özellikle zıbınlardan en alttaki üç sırayı (çizgili altı olanları) çok beğendim
güle güle giysin yavrucun

teşekkür edrim canım.o dediğin badileri-takımını 6 tly aldım üstelik %100 pamuk.
sadece etiketi yanlış dikildiği için defolıya çıkmış :))

cnm sanırım meyve koyuluyor içine bogazına kaçmasın diye sadece suyunu emiyor bununla yani ben öyle yorumladım kendimce

teşekkür ederim canım ben gerçekten ilk kez gördüm burda böyle bişey fileli falan olunca merak ettim doğrusu:))

cnm sanırım meyve koyuluyor içine bogazına kaçmasın diye sadece suyunu emiyor bununla yani ben öyle yorumladım kendimce

teşekkür ederim canım ben gerçekten ilk kez gördüm burda böyle bişey fileli falan olunca merak ettim doğrusu:))

kimse cim güle güle güzel günlerde kullansın canım bebeğin inşallah hepsi çok güzeller...

kimse cim güle güle güzel günlerde kullansın canım bebeğin inşallah hepsi çok güzeller...

teşekkkür ederim canım.
allah hepimizin bebeklerini korusun.cicilerini üzerlerinde görmeyi nasip etsin.amin.

Kimse herşey çok güzel güle güle kullansın bebişin. Allahım o günleride göstermeyi nasip etsin:)

sülfat canım merhaba pelin ben izmirdeyim bende kısmetse mart annesi olucam izmirde aziz bebenin ana bayisi hangisi ve tavsiye edebiliceğin başka yerler varsa yazarsan sevinirim şimdiden teşekkkürler

merhaba canım, aziz bebe bölge bayisi hisar camisini biliyo musun? kızlarağası hanının arkası hemen lokantalar filan da var orda.
hisar camiinden sola doğru gir camiyi tam arkana almış olcaksın, biraz ilerleyince sol tarafta ercü bebe var zaten üstünde de aziz bebe bölge bayisi yazıyor
bi de kipadaki F&F markalı ürünleri şiddetle tavsiye ederim harika şeyler var ve fiyatları çok uygun

kızıma aldıgım son cicilerden

Eklentiler

• $Fotoğraf0047.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 64
çok güzeller. güzel günlerde giydirmen dileğiyle.. terlikler senin için sanırım.

tsk ederim
yaa evet terlikleri hastanede giymek için almıstım fotolarla yanlıslıkla buraya da eklemısım

tsk ederim
yaa evet terlikleri hastanede giymek için almıstım fotolarla yanlıslıkla buraya da eklemısım

evet ihtiyaç listesine birde hastane terliği eklemek lazım şimdiye kadar aklıma gelmemişti teşekkürler .

selam sevde hoşgeldin, gebeliğini hayırlısıyla atlatırsın insallah
buraya resim eklenilmesini bende çok seviyorum
insan bebiş alışverişi olunca bakmaya doyamıyo fotolara,
mümkün olduğu kadar aldığım herşeyi eklemeye çalısıyorum sanırım herkes de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…