kimse hepsi çok güzel Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah
Kimse
çok beğendim cicişlerinizi özellikle zıbınlardan en alttaki üç sırayı (çizgili altı olanları) çok beğendim
güle güle giysin yavrucun
cnm sanırım meyve koyuluyor içine bogazına kaçmasın diye sadece suyunu emiyor bununla yani ben öyle yorumladım kendimce
cnm sanırım meyve koyuluyor içine bogazına kaçmasın diye sadece suyunu emiyor bununla yani ben öyle yorumladım kendimce
kimse cim güle güle güzel günlerde kullansın canım bebeğin inşallah hepsi çok güzeller...
Kimse herşey çok güzel güle güle kullansın bebişin. Allahım o günleride göstermeyi nasip etsin:)
sülfat canım merhaba pelin ben izmirdeyim bende kısmetse mart annesi olucam izmirde aziz bebenin ana bayisi hangisi ve tavsiye edebiliceğin başka yerler varsa yazarsan sevinirim şimdiden teşekkkürler
çok güzeller. güzel günlerde giydirmen dileğiyle.. terlikler senin için sanırım.
tsk ederim
yaa evet terlikleri hastanede giymek için almıstım fotolarla yanlıslıkla buraya da eklemısım
ayyıldızım hepsi çok güzel güzel günlerde giysin kızçen cnm
Eki Görüntüle 278326 Eki Görüntüle 278327 Eki Görüntüle 278328 Eki Görüntüle 278329 Eki Görüntüle 278330 Eki Görüntüle 278331 bunlar en son aldıklarım ,yarısı geldi yarısı kargoda
Eki Görüntüle 278326 Eki Görüntüle 278327 Eki Görüntüle 278328 Eki Görüntüle 278329 Eki Görüntüle 278330 Eki Görüntüle 278331 bunlar en son aldıklarım ,yarısı geldi yarısı kargoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?