2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım sen evde yalnız mı kalıyosun.. kimse gelmedi mi yanına yada annenler uzak mı sen gitseydin? :44:[/COLOR]

evde yalnızım. iki tarafa da uzağım ve ev çarşıya da uzak, etrafta hiç market bile yok kimse gelmedi ve ben iş dolayısıyla gidemedim bir yere. bir de arayıp iyi misin, özledin mi diye sormuyorlar mı nerdeyse her gün ağlıyorum ve evde hiçbir şey yapamıyorum. ev berbat bir halde... gittiğinden beri hiç çay demlemedim evde ve hep makarna kahvaltılık yedim iştah falan kalmıyor insanda... bir atalet, anksiyete nöbetleri... hayırlısıyla bir gelseydi diyorum...

bu arada annemler gelmek istedi ama gelmeyin dedim. onların gözünün önünde duygusala bağlamak istemedim. belki sürprizler hazırlamak isterim, hazırlayamam dedim...

az kaldı canım ya bi hafta sonra yanıbaşında

ailemden ayrı kalacak biri de benim.. ilk yılllar değil belki ama sonra alıp bizi başka diyarlara götürcek hayat...

üzülüyorum bir yandan da kendi ayaklarımın üzerinde olacağım.. ailemle olan bağlarım kuvvetlidir..fakat hayatımı
onlara bağlı geçirirsem Allah göstermesin onları yarın bir gün kaybettiğimde bana bağlı olan hayatlar ne olacak? eş olacağım,
anne olacağım..ve evlendikten sonra herkesin kendi evi oluyor..benim ailem hiç müdehale etmez evli kardeşime..keza yakın olsak annemin bana gelişi ayda yılda bir olur.bu konuda çok sert..ayıp sayılıyor bir de bilirsiniz kız annesinin zırt pırt gelip gitmesi vs..

yeni yerler göreceğim, yeni bir yaşam.. Allah ım sevdiceklerimizi eksik etmesin..bu arada geçici görevleri olacak özümün, doğu görevi var daha bir yıla yakın..
yazarken kolay , ileride daha zor olacak ama nihayetinde olacak..şimdi bile ayrılmak, zor gelirken bunu hissetmek zor değil inanın..ama güçlü kadınlarız biz..

neden bu kadar heder ediyorsun kendini canım yaa...geleceği gün belli..kendini topla ve o güne hazırlan..
yazık değil mi hem o güzelim cildin, hem bedenin hem de ruhun zarar görüyor bu kadar perişan ettikçe sen kendini..:26:
dünyanın sonu mu? gidişleri seviyorum tek avuntusu geri gelmeleri, hasretle sıcacık sarılmak..

eylülll, evliyken ayrı olmak çok farklı. ya da yeni evliyken böyle olması benim için biraz travmatik oldu. bazen bu başlığa geçenlerde yazan bir arkadaş geliyor aklıma. eşi uzun yol şoförü ve beş aylık hamileydi. o nasıl dayanıyor, ben niye dayanamıyorum diyorum ama eşikler farklı demek ki... bilmiyorum niye böyle oluyor. bir an evvel bir hafta dolsun istiyorum

canım Allah kolaylık versin.. cidden zormuş.. eşim olsa bırakmazdı mümkün değil.. muhakkak çağırırdı kardeşini fln.. istemezdim aslında ama yalnzlık da kötü.. en azından annenlere gelin deseydin canım, bu kadar aşırı olmazdı üzüntün en azından.. yani üzülürdün elbette ama şimdiki gibi sürekli bu halette olmazdın... sürprizleri de yine hazırlardın annenler de giderdi zaten gelmesine yakın.. yada bigün önceden bugün gelecek derdin,giderlerdi.. hazırlanırdın Allah yardımcın olsun ama tek başına atlaatmaya çalışmak da zorlamış seni.. market, avm fln olsaydı giderdin oralara.. kafan dağılırdı... nyse Allah sabır versin az kaldı inşallah canım...

bunları kendime söylüyorum ama ikna edemiyorum ki. o koskoca yalnızlık, bıktığım yalnızlık... bir sene yalnız yaşadım o evde ve sevdiğim geldi, benimle 10 gün kaldı gitti...o kadar gerildim ki bu süreçte. geçen gün " seni gördüğümde ağlayabilirim dedim, "ağlama sarıl" dedi. ama ban o anı düşününce ağlayacakmışım gibi geliyor. umarım ağlamam.

sizin de enerjinizi düşürüyorum kusura bakmayın yazdıkça gözler harekete geçti yine :) ben çıkayım arkadaşlar, kendinize çook iyi bakın :)

gittiğinde de ağlıyor insan, eve döndüğünde de .. heyecandan titriyordum ben döndüğünde .. bi gece ayrı kalmıştık oysa :26: o zaman anladım ki askere gittiğinde toparlamam zor olacak kendimi .. bi an önce o zamanların gelip bir an önce de bitmesini istiyorum
krizsavar, eşin geldikten sonra tekrar gidecek mi :26:

bak bana da her seferinde sen evli değilsin anlamazsın deniyor..
ateşin içindeki sıcaklığı anlamam..ama zamnında farklı yandım acısını bilirim diyorum bende..

yalnız kalmayı da severim, bir şeyler bulurum..hiç bir zaman çok anacı babacı olmadım..okulda bile ayrı kaldım ağlamadım..
bir de sürekli dillendirmek bu durumları insanı sarsar..bunu demek istiyorum aslında..farkında değiliz ama erkekler de çok hassas..
sen ağlayacağım diyorsun ama o daha bir kahrediyor..:26:bunu da nerden mi biliyorum? en ufak bir göz yaşımda deli divane oluyor..
üzülmeme dayanamayıp elinde ne varsa yapıyor..bir de evliyken duygular daha yoğun...e o zaman bu yaşadıklarımızda başka boyuta ulaşcak..

ben hayatımda kimse yokken dahi kendime elimden geldiğince iyi bakmaya çalıştım neden biliyor musun? henüz hayatıma girmeyen insanı en iyi şekilde
karşılamak için, sağlıklı bir anne olmak için..çünkü stres bedeninki her hücreyi ve özellikle beyin hücrelerini çok kötü etkiliyor..bunu bilmek bile kendimi iyi hissetmemem
yetiyor..

Slm. Kızlar bugün pek uğrayamadım bu hafta böyle geçecek artık çok işim var ve çok yorgunum gözlerim kapanıyor akşam üşenmezsem saçlarımı boyayacağım çikolata kahve düşünüyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…