2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

efetsenle biz aynı duyguları yaşarken burada kim bilir kimin melek ve prenslerinin resimlerini görürü ilkay mı? aysenur mu? koala mı kadermi yoksa souvvenier mi?????

kısmet yaa o zamana kadar görüşürüz insallah... çok isterim..

nisanda bende şafak sayacağım kızlar, ve bende eylül ayını bekliyor olacağım

ah canım, üzülme.. insallah güzel bi yere çıkar eşin de su gibi geçer o zaman.. benim eşim de ısrarla 2013 kasımda gideceğini söylüyor Allah yardımcımız olsun.. geçer canım inşallah sıkma canını şimdiden..

Sayılı günler tez geçiyor canımm..
Allah ın izniyle geçecek bitecek o günler..rabbim hayırlı
yerlerde görevler yapmayı nasip etsin..

amin tatlım birlikte sayarız burda artık

farkındayım kuzu sen ben eylül..hep beraber eylül ayını bekliyor olacağız

seninkide mi gitmemişti koala :26: ooff sancılı dönem benim için

benmkide gitmedi bir sonraki bedelli askerlik ne zaman çıkarsa o zamana...Ben hep askerden sonra düşünmüştüm halbuki...yabancı şehirde ypayalnız bırakıpta gidecek

benmkide gitmedi bir sonraki bedelli askerlik ne zaman çıkarsa o zamana...Ben hep askerden sonra düşünmüştüm halbuki...yabancı şehirde ypayalnız bırakıpta gidecek

bedelli çıkarsa ayrılmazsınız tatlım .. ama kısa dönem gidecek olursa çok üzücü evlendikten sonra neyse en iyisi kapatalım konuyu şimdilik ..

bedelli çıkarsa ayrılmazsınız tatlım .. ama kısa dönem gidecek olursa çok üzücü evlendikten sonra neyse en iyisi kapatalım konuyu şimdilik ..

ama bedelli 5-10 yılda bir çıkıyormuş o zamana kadar paşam nasıl atlatacaksa gitmeyi:26:bencede kapatalım gitsin

evet canım sürekli tecil sürekli tecil.. hep erteleme.. okul var fln derken.. bilmiorum seneye uzatmıcaklar artık diyo.. :26: bakalım yaa, bence de kapatalım şimdilik..

hepte ben açıyorum bu konuyu kızlar, özür dilerim :26: zaman yaklaştıkça sancılarım artıyor da o yüzden, dilimden çıkıyor bazen yüreğimdeki üzüntü içimde tutayım diyorum bi süre de bunu çok güzel başarıyorum ama eşime de söyleyemeyince burda patlak veriyorum ara ara :26:

ayrı kalmak çok zor dua edin çoğunuzun ailesi yakınınızda olacak. neyse kapatalım bence de. beni daha hüzün basmadı. akşam evde olunca daha daralıyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun şimdiden.

ayrı kalmak çok zor dua edin çoğunuzun ailesi yakınınızda olacak. neyse kapatalım bence de. beni daha hüzün basmadı. akşam evde olunca daha daralıyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun şimdiden.

benmkilerde uzakta olacak önceden dah kolay geliyordu ama şimdi hiçte öyle gelmiyor fena oluyorum arada..Aminnn can dualar kabul olur inşallh hepimizin

elif ben dün notumu renkli kağıda yazmıştım kalp şeklinde kesip. ama öğle arası düşündüm de o asılınca yıpranabilir. kalp şeklinde kartona yazıcam. bir üstünden bir altından delikli zımbayla delicem. ondan sonra üst delikten kurdela geçirip tavana yapıştırcam ve alt delikten kurdela geçirip balona bağlıcam. bu daha iyi. yapacak arkadaşlara duyurulur. unutmazsam resmini çekerim.

olsun canım, sen daha ii bilirsin ama bazen konuşmak rahatlatır..
istedğin zaman yine konuşuruz.. üzülme şimdiden...

iftara 15 dakika kaldı yuppiiiiiiiiii

Allah kabul etsin canım, sen nerdesin bizde daha akşama 30-35 dk var

:44: canım sen evde yalnız mı kalıyosun.. kimse gelmedi mi yanına yada annenler uzak mı sen gitseydin? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…