nisanda bende şafak sayacağım kızlar, ve bende eylül ayını bekliyor olacağım
farkındayım kuzu sen ben eylül..hep beraber eylül ayını bekliyor olacağıznisanda bende şafak sayacağım kızlar, ve bende eylül ayını bekliyor olacağım
evet yahu değil mii..
hadi bakalım inşallah kuzum yaaa...Allah ım hepsine diledikleri zamanda hayırla nasip etsin..
sağol tatlım daha güzelleri senn olsun
efetsenle biz aynı duyguları yaşarken burada kim bilir kimin melek ve prenslerinin resimlerini görürü ilkay mı? aysenur mu? koala mı kadermi yoksa souvvenier mi?????
nisanda bende şafak sayacağım kızlar, ve bende eylül ayını bekliyor olacağım
Sayılı günler tez geçiyor canımm..
Allah ın izniyle geçecek bitecek o günler..rabbim hayırlı
yerlerde görevler yapmayı nasip etsin..
farkındayım kuzu sen ben eylül..hep beraber eylül ayını bekliyor olacağız
ah canım, üzülme.. insallah güzel bi yere çıkar eşin de su gibi geçer o zaman.. benim eşim de ısrarla 2013 kasımda gideceğini söylüyorAllah yardımcımız olsun.. geçer canım inşallah sıkma canını şimdiden..
benmkide gitmedi bir sonraki bedelli askerlik ne zaman çıkarsa o zamana...Ben hep askerden sonra düşünmüştüm halbuki...yabancı şehirde ypayalnız bırakıpta gidecek
bedelli çıkarsa ayrılmazsınız tatlım .. ama kısa dönem gidecek olursa çok üzücü evlendikten sonraneyse en iyisi kapatalım konuyu şimdilik ..
seninkide mi gitmemişti koala :26: ooff sancılı dönem benim için
evet canım sürekli tecil sürekli tecil.. hep erteleme.. okul var fln derken.. bilmiorum seneye uzatmıcaklar artık diyo.. :26: bakalım yaa, bence de kapatalım şimdilik..
iftara 15 dakika kaldı yuppiiiiiiiiii
ohh şimdiden Allah kabul etsin ve afiyet olsun tatlım
sağolllkuzum daha 14 gün kaldı resmen yarım ramazan tuttum yaww:44::44::44:
ayrı kalmak çok zordua edin çoğunuzun ailesi yakınınızda olacak. neyse kapatalım bence de. beni daha hüzün basmadı. akşam evde olunca daha daralıyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun şimdiden.
sağolllkuzum daha 14 gün kaldı resmen yarım ramazan tuttum yaww:44::44::44:
hepte ben açıyorum bu konuyu kızlar, özür dilerim :26: zaman yaklaştıkça sancılarım artıyor da o yüzden, dilimden çıkıyor bazen yüreğimdeki üzüntüiçimde tutayım diyorum bi süre de bunu çok güzel başarıyorum ama eşime de söyleyemeyince burda patlak veriyorum ara ara :26:
iftara 15 dakika kaldı yuppiiiiiiiiii
ayrı kalmak çok zordua edin çoğunuzun ailesi yakınınızda olacak. neyse kapatalım bence de. beni daha hüzün basmadı. akşam evde olunca daha daralıyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?