2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ilkayım, güzel düşünce.. şu dokundukça iz yapmayanlar güzel görünüyor esasen..

parmak izi yapmıyorlar canım ama elin ıslakken falan dokunca iz oluyor tabi ki .. artık o kadar da olsun dimi bi microfiber bezle siliveriyorsun geçiyor zaten

en son hangi oteli favori tuttun bakem.?????

ilkayım, güzel düşünce.. şu dokundukça iz yapmayanlar güzel görünüyor esasen..

parmak izi yapmıyorlar canım ama elin ıslakken falan dokunca iz oluyor tabi ki .. artık o kadar da olsun dimi bi microfiber bezle siliveriyorsun geçiyor zaten

Olsun tabi canım...elimden bez düşmüyor zaten ben mutfaktayken

ya tatlım açıkçası benim pek otel kültürüm yok, yani hiç gitmedim.. gidersem ilk olcak..
daha çok bakıyorum kim nerden memnun vs o şekilde çıkarım yapıyorum..:26:

teşekkürler hacı ya şu belgelrimdeki tarifleri zipleyip bana mail atar mısın

göndereyim mail adresini ver de
kızlarr hakkınızı helal edin ben artık sanırım giremicem kk'ya cunku artık birimim değişti, dahah yogun günler beni bekliyor

kızlaar bilmiyorum ama çok zor gözüküyor bundan sonra. ben de cok üzgünüm cumartesi falan evden girerim olmazsa. ya da öğle aralarında falan da oalbilir bi nebze

ayşenuur ama ben bugün bile özlemiştim seniii
tlfdan gir akşamları bari, ama olmaz ki.. mail at, faceden yaz, msj at.. üzme ama beniii

kızlar buda benm mutfağım tesisatı falan buna göre ayarlandı granitler falan tamam dolap yapılacak sadece nasıl sizce..

ooooovv baby süperrrr
Allah ım nazarlardan saklasın... çok güzel tasarımı, rengi çok şıkk..güle güle sağlıkla kullanın canımm

harika bi mutfak canım güzel yemeklerini burada yaparsın ve bize fotoğraflarsın artık

sağolun canım beğenmenize sevindimSeneye bu zamanlar evim oturmuş olur herhalde onunda resimlerini yemeklerinkinide koyarım allah kısmet ederse inşllh

efetsenle biz aynı duyguları yaşarken burada kim bilir kimin melek ve prenslerinin resimlerini görürü ilkay mı? aysenur mu? koala mı kadermi yoksa souvvenier mi?????

nisanda bende şafak sayacağım kızlar, ve bende eylül ayını bekliyor olacağım

efetsenle biz aynı duyguları yaşarken burada kim bilir kimin melek ve prenslerinin resimlerini görürü ilkay mı? aysenur mu? koala mı kadermi yoksa souvvenier mi?????

evet yahu değil mii..

hadi bakalım inşallah kuzum yaaa...Allah ım hepsine diledikleri zamanda hayırla nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…