kızlaar bilmiyorum ama çok zor gözüküyor bundan sonra. ben de cok üzgünümcumartesi falan evden girerim olmazsa. ya da öğle aralarında falan da oalbilir bi nebze
ilkayım, güzel düşünce..şu dokundukça iz yapmayanlar güzel görünüyor esasen..
canlarım sağolun..aynı anda bugün ve son bir kaç gündür epeyce beni meşgul eden işimi güzel sonlandırınca heycan yapotım bir ara koptum buradan..
elifcim, evet son iki aydır burada..ondna önce ağrıdaydı, yaklaşık 1-1,5 yıl uzak kaldık...Allah ım herkesi kavuştursun..
dediğin gibi iş güç var çok şükürde az çok kafa dağıtıyoruz..düğün kesin değil , nasıl isterlerse öyle olsun diyorum..bütçemizi
çok sarsmaya da gerek yok..orta yol olsun yeterki..balayı içinde tekrar yoğunlaştım bu arada
canlarım sağolun..aynı anda bugün ve son bir kaç gündür epeyce beni meşgul eden işimi güzel sonlandırınca heycan yapotım bir ara koptum buradan..
elifcim, evet son iki aydır burada..ondna önce ağrıdaydı, yaklaşık 1-1,5 yıl uzak kaldık...Allah ım herkesi kavuştursun..
dediğin gibi iş güç var çok şükürde az çok kafa dağıtıyoruz..düğün kesin değil , nasıl isterlerse öyle olsun diyorum..bütçemizi
çok sarsmaya da gerek yok..orta yol olsun yeterki..balayı içinde tekrar yoğunlaştım bu arada
parmak izi yapmıyorlar canım ama elin ıslakken falan dokunca iz oluyor tabi ki .. artık o kadar da olsun dimibi microfiber bezle siliveriyorsun geçiyor zaten
parmak izi yapmıyorlar canım ama elin ıslakken falan dokunca iz oluyor tabi ki .. artık o kadar da olsun dimibi microfiber bezle siliveriyorsun geçiyor zaten
en son hangi oteli favori tuttun bakem.?????
teşekkürler hacı ya şu belgelrimdeki tarifleri zipleyip bana mail atar mısın
kızlarr hakkınızı helal edin ben artık sanırım giremicem kk'yacunku artık birimim değişti, dahah yogun günler beni bekliyor
kızlaar bilmiyorum ama çok zor gözüküyor bundan sonra. ben de cok üzgünümcumartesi falan evden girerim olmazsa. ya da öğle aralarında falan da oalbilir bi nebze
Eki Görüntüle 567344 kızlar buda benm mutfağım tesisatı falan buna göre ayarlandı granitler falan tamam dolap yapılacak sadece nasıl sizce..
Eki Görüntüle 567344 kızlar buda benm mutfağım tesisatı falan buna göre ayarlandı granitler falan tamam dolap yapılacak sadece nasıl sizce..
ooooovv baby süperrrr
Allah ım nazarlardan saklasın... çok güzel tasarımı, rengi çok şıkk..güle güle sağlıkla kullanın canımm
harika bi mutfak canımgüzel yemeklerini burada yaparsın ve bize fotoğraflarsın artık
sağolun canım beğenmenize sevindimSeneye bu zamanlar evim oturmuş olur herhalde onunda resimlerini yemeklerinkinide koyarım allah kısmet ederse inşllh
inşallah canımm..seneye bu zamanlar diyip diyip duruyoruz...bir yıl sonra bu sayfalara bakarız inşallahh..
efetsenle biz aynı duyguları yaşarken burada kim bilir kimin melek ve prenslerinin resimlerini görürü ilkay mı? aysenur mu? koala mı kadermi yoksa souvvenier mi?????
efetsenle biz aynı duyguları yaşarken burada kim bilir kimin melek ve prenslerinin resimlerini görürü ilkay mı? aysenur mu? koala mı kadermi yoksa souvvenier mi?????
merhaba kızlar mutfağın güzelmiş elif rengi de modeli de güzel güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?