- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
thanks datlumBugün kimse pasta börek paylaşmamış haniii Ben oruç değilim paylaşıma açığım Oburiks moduna girdim herhalde 28ine nasıl zayıflarım bu modda bilmiyorum
thanks datlumBugün kimse pasta börek paylaşmamış haniii Ben oruç değilim paylaşıma açığım Oburiks moduna girdim herhalde 28ine nasıl zayıflarım bu modda bilmiyorum
yok zuzu yaaaa almayalım erzuruma kış gelince 6 ay kalıyo biliyon mugelmesin beaaa böyle iyi
evet bugün kimse pasta börekle giriş yapmadıbende icraat yok valla
ayyy gerçekten mi gel kuzum iskenderun gerçekten çok yerleşmiş deniz manzara ortamı süper bir ilçe...Bence düşünebilirsin
son kışın kısmetse kuzumm
arada bir bizimki buradan sonra iskenderun yapalım mı diyor..komşu gelirim sana
hımmm az önce bir topikte gördüm bişeyler
Haftaiçi iş dönüşü çok birşey yapamıyorum
Yoksa paylaşırdım
Dün şehriye çorbam vardı ve haşlanmış patates vardı dolapta, soğanla kavurdum tavada lavaşa sardık yedikfoto yok
Şimciiiikk geçen gün kv yemekteydi ya bende boşnak böreği fln vardı kimse pilavın yüzüne bakmadı dolayısıyla da bütün pilav kaldı
şimdi araştırdım kalan pilavdan kadınbudu köfte oluyomuş..akşam yapıcam :)) hihh hooo
Şimciiiikk geçen gün kv yemekteydi ya bende boşnak böreği fln vardı kimse pilavın yüzüne bakmadı dolayısıyla da bütün pilav kaldı
şimdi araştırdım kalan pilavdan kadınbudu köfte oluyomuş..akşam yapıcam :)) hihh hooo
ayyy gerçekten mi gel kuzum iskenderun gerçekten çok yerleşmiş deniz manzara ortamı süper bir ilçe...Bence düşünebilirsin
hımmm az önce bir topikte gördüm bişeylerPatetesi küp doğrayıp boncuk makarna falanda filan
enteresan ben hiç yapmadım kadın budu..Yaparsan ve güzel olursa beni bilgilendir tatlım..Gerçi dünde o profiterolü sordun ama görmedin mi gördün yazmaya mı üşendin bilemedim
can nabersin kuzu sen bu 9lu çayı içiyonmu düzenli ben bir kere yaptım 9undanda tek tek koy demle öyle zor geldiki ogün bugün içmedim hiç..Ne yapsam pek bilemedim yaa:44::44:
hımmm az önce bir topikte gördüm bişeylerPatetesi küp doğrayıp boncuk makarna falanda filan
canım ben 10 tane falan küçük poşete ambalaj mı deniyor bilmiyorum tek tek hepsinde alarak tek kullanımlık ayırıyorum öyle kullanıyorum .. normalde hedefim günde 4 kez içmek ama en az 2 içmeye çalışıyorum ama dediğin gibi insana zor geliyor, bi ara zor geldiği için tamamen bırakmıştım şimdi yeniden başladım ama ilk yaptığımdaki gibi her gün 4 bardak içemiyorum
Ayol neden üşeneyimmm görmedim şekerimmm yazıyorum az sonra tarifi
Öncelikle yarım paket margarin -ki bu 125 gr a denk geliyor- ve bir bardak suyu ocakta bir arada eritiyoruz eridikten sonra bir bardak unu bu yağ su karışımına koyup hızlı hızlı karıştırıyoruz rengi hafif dönmeye başlayınca ve un ile yağ özdeşleşince ocaktan alıp bir 15 dk dinlendiriyoruz sonra hafif ılınan karışıma 3 yumurta koyup karıştırıyoruz kulak memesinden biraz daha yumuşak bir karışım çıkıyor karşımıza sonra bu karışımı fırına atıyoruz 180 derecede üzeri hafif kızarınca çıkarıyoruz fırında kızarırken de bir yandan içinin kremasını yapıyoruz krema bildiğimiz pasta kreması..üzeri içinde beğendiğiniz bir çikolata sos tarifini uyguluyoruz ..ben hazır sostan yaptım..fırındaki profiterollerimiz ılıyınca (zaten içleri boş boş oluyyor)içlerine kremayı enjekte ediyoruz (buzdolabı poşetiyle ya da krema poşeti varsa onunla)..üzerine de çikolata soss..ohhh afiyet olsunn
teşekkürler çilekimmmmmmmm
can nabersin kuzu sen bu 9lu çayı içiyonmu düzenli ben bir kere yaptım 9undanda tek tek koy demle öyle zor geldiki ogün bugün içmedim hiç..Ne yapsam pek bilemedim yaa:44::44:
canım ben 10 tane falan küçük poşete ambalaj mı deniyor bilmiyorum tek tek hepsinde alarak tek kullanımlık ayırıyorum öyle kullanıyorum .. normalde hedefim günde 4 kez içmek ama en az 2 içmeye çalışıyorum ama dediğin gibi insana zor geliyor, bi ara zor geldiği için tamamen bırakmıştım şimdi yeniden başladım ama ilk yaptığımdaki gibi her gün 4 bardak içemiyorum
zor değilmiş gibi görünüyor tatlımellerine sağlık, tosunun götürmüştür yine hepsini
ablam da diyodu geçenlerde merak ediyorum alsam mı diye.. benim interneette bulduğum tek tek gönderiyolar,sen karıştıracaksın onlar tam gramlı yolluyorlar cünkü.. karıştırıp birer tutam demliceksin, böyle daha kolay sanırım...
canım ya faydası oluyor mu, ablamla merak saldık da biz de.. :26: benim gördüklerim hep günde 2 bardak diyodu, sabah-akşam.. aksatma faydası görülüyosa bence canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?