2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

thanks datlum Bugün kimse pasta börek paylaşmamış haniii Ben oruç değilim paylaşıma açığımOburiks moduna girdim herhalde 28ine nasıl zayıflarım bu modda bilmiyorum

evet bugün kimse pasta börekle giriş yapmadı bende icraat yok valla

thanks datlum Bugün kimse pasta börek paylaşmamış haniii Ben oruç değilim paylaşıma açığımOburiks moduna girdim herhalde 28ine nasıl zayıflarım bu modda bilmiyorum

Haftaiçi iş dönüşü çok birşey yapamıyorum

Yoksa paylaşırdım

Dün şehriye çorbam vardı ve haşlanmış patates vardı dolapta, soğanla kavurdum tavada lavaşa sardık yedik foto yok

Şimciiiikk geçen gün kv yemekteydi ya bende boşnak böreği fln vardı kimse pilavın yüzüne bakmadı dolayısıyla da bütün pilav kaldı
şimdi araştırdım kalan pilavdan kadınbudu köfte oluyomuş..akşam yapıcam :)) hihh hooo

son kışın kısmetse kuzumm

arada bir bizimki buradan sonra iskenderun yapalım mı diyor..komşu gelirim sana
ayyy gerçekten mi gel kuzum iskenderun gerçekten çok yerleşmiş deniz manzara ortamı süper bir ilçe...Bence düşünebilirsin

hımmm az önce bir topikte gördüm bişeylerPatetesi küp doğrayıp boncuk makarna falanda filan

enteresan ben hiç yapmadım kadın budu..Yaparsan ve güzel olursa beni bilgilendir tatlım..Gerçi dünde o profiterolü sordun ama görmedin mi gördün yazmaya mı üşendin bilemedim

ooo hadi yapta yarın bizimle de paylaş tatlım

Ayol neden üşeneyimmm görmedim şekerimmm yazıyorum az sonra tarifi

can nabersin kuzu sen bu 9lu çayı içiyonmu düzenli ben bir kere yaptım 9undanda tek tek koy demle öyle zor geldiki ogün bugün içmedim hiç..Ne yapsam pek bilemedim yaa:44::44:

canım ben 10 tane falan küçük poşete ambalaj mı deniyor bilmiyorum tek tek hepsinde alarak tek kullanımlık ayırıyorum öyle kullanıyorum .. normalde hedefim günde 4 kez içmek ama en az 2 içmeye çalışıyorum ama dediğin gibi insana zor geliyor, bi ara zor geldiği için tamamen bırakmıştım şimdi yeniden başladım ama ilk yaptığımdaki gibi her gün 4 bardak içemiyorum

hımmm az önce bir topikte gördüm bişeylerPatetesi küp doğrayıp boncuk makarna falanda filan

Onu ben burda çoktan paylaşmıştım ama sen görmedin herhalde

Şimcik şöyle oluyo

Patatesleri küp küp doğrayıp kızartıp borcama döküyosun
Boncuk makarnayı haşlayıp üzerine ekliyorsun
Hafif sulandırılmış yoğurdu üzerlerine döküyorsun
En son yağ-salça kavurup yoğurdun üzerine ekliyorsun
Eki Görüntüle 567902

Ayol neden üşeneyimmm görmedim şekerimmm yazıyorum az sonra tarifi

I am waiting baby

Öncelikle yarım paket margarin -ki bu 125 gr a denk geliyor- ve bir bardak suyu ocakta bir arada eritiyoruz eridikten sonra bir bardak unu bu yağ su karışımına koyup hızlı hızlı karıştırıyoruz rengi hafif dönmeye başlayınca ve un ile yağ özdeşleşince ocaktan alıp bir 15 dk dinlendiriyoruz sonra hafif ılınan karışıma 3 yumurta koyup karıştırıyoruz kulak memesinden biraz daha yumuşak bir karışım çıkıyor karşımıza sonra bu karışımı fırına atıyoruz 180 derecede üzeri hafif kızarınca çıkarıyoruz fırında kızarırken de bir yandan içinin kremasını yapıyoruz krema bildiğimiz pasta kreması..üzeri içinde beğendiğiniz bir çikolata sos tarifini uyguluyoruz ..ben hazır sostan yaptım..fırındaki profiterollerimiz ılıyınca (zaten içleri boş boş oluyyor)içlerine kremayı enjekte ediyoruz (buzdolabı poşetiyle ya da krema poşeti varsa onunla)..üzerine de çikolata soss..ohhh afiyet olsunn

[video=youtube;mEoIx43H7RM]http://www.youtube.com/watch?v=mEoIx43H7RM[/video]

İşte bu da benim öğrendiğim kaynak

zor değilmiş gibi görünüyor tatlım ellerine sağlık, tosunun götürmüştür yine hepsini

ben akşama kek yapıcam, yani planım öyle ama bakalım.. h.sonu stoğu börekler bitti sabah eşimin yanına koya koya.. yufka alana kadar bi kek çırparım inşallah.. portakal ağacında gördüm güzel bişey bakalım

can nabersin kuzu sen bu 9lu çayı içiyonmu düzenli ben bir kere yaptım 9undanda tek tek koy demle öyle zor geldiki ogün bugün içmedim hiç..Ne yapsam pek bilemedim yaa:44::44:

ablam da diyodu geçenlerde merak ediyorum alsam mı diye.. benim interneette bulduğum tek tek gönderiyolar,sen karıştıracaksın onlar tam gramlı yolluyorlar cünkü.. karıştırıp birer tutam demliceksin, böyle daha kolay sanırım...

canım ya faydası oluyor mu, ablamla merak saldık da biz de.. :26: benim gördüklerim hep günde 2 bardak diyodu, sabah-akşam.. aksatma faydası görülüyosa bence canım..

canım bitkilerin hepsini tek bi poşette karıştırırsan her tutamda ne kadar hangi bitkiden olacağı belirsiz olur bence :26: ben minik poşetler hazırlıyorum tek kullanımlık .. geçen ay 2 hafta kullandım günde 4 bardak içtim. 2 kilo vermiştim .. sonra bıraktım, yememe dikkat etmediğimden geri aldım .. şimdi tekrar başladım da eski istikrarımı sürdüremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…