2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

oooo hacı beklerim tariflerinisenn bana gönderdiklerini çok beğendim tatlım herbirini yapacağımdan emin olabilirsin bende son çare öle yapacağım 1er tutm koyupta.....Hafta sonu uğraşırım belki çok faydası olanlar olmuş ama su mu kaybettiler yağ mı orası tartışılır sanki böyle sadece çayla yapılanlarda su kaybediyorsun gibi bi dene bakalım

Ben her gün yeşilçay içiyorum 2 bardak fln..hem tadı hoşuma gidiyor hem de ödem atıyor vücutta su tutmadığı için de faydalı aslında bazen kilo sandığımız şey vücudumuzdaki ödem bence..Tabi bu süreçte tuvalete biraz sık çıkılıyor maalesef değil mi ilkaycığım

Günaydın tatlım ben de istiyorum tarifleri müsait bir zamanında bana mail atar mısın...

Çok gelemiyorum yarın öğleden sonra izin alacağım ve 19'una kadar yokum haliyle çok işim var...:)

Walla canım internette araştırdım, Ayhan Ercan diye bi adam bulmuş herhalde bunu.. toz yada sallama tavsiye etmiyomuş adam..
aktarland diye bi sayfada kullanımı anlatılırken dediğim gibi karıştırıp 1 tutam koyulabileceği söylenmiş..o yüzden karıştırılabilir dedim ben de..sayfa da şurası canım:

9 Hayat Çayı , 9 Hayat Çayı bitkisel tedavi

ordaki tariflerin hepsini denemedim tabiki bikaç tanesini yaptım ama.. bugün yapmayı planladığım kek damla çikolatalı hindistan cevizli.. az sonra ekleyeyim tarifini..

tam da yeşil çayımı yudumlarken
sabahları poğaça işine bi son vermem lazım benim...
gelip aç aç çay içince midem bulanıyor, evden de bişey yemeden çıkınca kötü oluyo..
bekarken annem yumurta mumurta bişeyler yedirirdi muhakkak..
bakalım nası olacak..

Günaydın tatlım ben de istiyorum tarifleri müsait bir zamanında bana mail atar mısın...

Çok gelemiyorum yarın öğleden sonra izin alacağım ve 19'una kadar yokum haliyle çok işim var...:)

özelden mailini yollarsan sana da göndereyim canım..

Son düzenleme:
buyrun hanımlar planladığım kek tarifi bakalım nasıl olacak..

malzemeler:
  • 4 yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • yarım su bardağı sıvıyağ
  • yarım su bardağı süt
  • yarım veya bir su bardağı hindistan cevizi
  • 2-2,5 su bardağı un
  • yarım veya bir su bardağı damla çikolata
  • 1 paket kabartma tozu

hazırlanması:
  • kek kalıbınızı yağlayın.
  • yumurtaları mikserle çırpın. toz şekeri ekleyip çırpmaya devam edin.
  • devamlı çırparak sırasıyla sıvıyağı, sütü, hindistan cevizini ve 2 su bardağı unu ekleyin. un az geldiyse azar azar ilave edin.
  • fırını 175C'ye getirin.
  • damla çikolataları iyice unlayarak karışıma ekleyin. en son kabartma tozunu ekleyip düşük hızda çok az karıştırın. kalıba döküp ısınmış fırında içi pişene kadar -yaklaşık 40-45 dakika- pişirin.

Tarif portakal ağacından alıntıdır...

Babam diyetisyene gitmişti çayla tüketilen gıdalar çabuk sindirilir demişti ona..özellikle de yeşilçay

blgelerim tariflere eklenmiştir teşekkürler
günaydın kızlar:79:

günaydın tatlım

merhaba arkadaşlar. düğün fotoğraflarına bakmayı çok seviyorum. evlenmeyenler şimdiden fotoğrafçısına bakmaya başlasın derim. ben fotoları beğendim ama fotoğrafçıyı ayarladıktan sonra beğendiğim birkaç fotoğrafçı niye çekmedi diye hayıflandım durdum, hala devam ediyor. daha kaliteli fotolar istiyordum. sizler kimleri düşünüyorsunuz? sürekli kontrol edin e mi? bu sitede de bilgiler varmış, daha demin gördüm. özellikle ismail özyurtun çekimlerini çok sevdim. eskişehirde eğitim almış ya da bağlantısı olanlar çok güzel çekiyor. onu farkettim. sağlıcakla kalın

Ben efe's photography ve düğün fotoğrafçısı ahmet kaya 'yı çok beğeniyorum..

Son düzenleme:
bu arada dekorasyon isimli sitede acaip indirimler var, çeyize devam etseydim bir sürü english home tadında romantik şey alırdım

neye bakacağımı şaşaırdımm
merhaba canımm

Selam kızlar ben geldiiiimmmm

hoşgeldin canımmmm...özlettinnn

Son düzenleyen: Moderatör:

Bizim fotoğrafçımız çok kaliteli ve profesyöneldi (sözüm ona)...
Eşim yüzünden resmen bizi "araya sıkıştırdı" dolayısıyla fotoğraflarımızda yarım saatte ne kadar olabilirse o kadar oldu...
Bende albümümü beğenmedim, yani alternatifleri görünce, insan üzülmüyor değil, hayatta 1 kere olan birşey ve hatıra olacak sadece o fotoğraflar kalıyor o günden geriye... Fakat fazla kafama takmamaya çalışıyorum... Malum her işim böyle olduğu için...

Ben efe's photography ve düğün fotoğrafçısı ahmet kaya 'yı çok beğeniyorum..

ilkini değil de ahmet kaya'yı beğendim, beğeneyim facete. ben inci işlerle ismail'e bayıldım ya, o gökyüzünü nasıl öyle yapıyorlar, hangi programla oluyor acaba, makineden mi kaynaklı :44: gelinle damata zoom yapmayan, doğayı kullanan fotoğrafçıları daha çok seviyorum. ah ah

Bu ara fazla harcama yapmamaya çalışıyorum kızlar, fakat kendimi tutmasam gidip 2-3 çift Sarev Pamuk Saten nevresim takımı alıcam....
O kadar beğendim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…