ben akşama kek yapıcam, yani planım öyle ama bakalım.. h.sonu stoğu börekler bitti sabah eşimin yanına koya koya.. yufka alana kadar bi kek çırparım inşallah.. portakal ağacında gördüm güzel bişey bakalım
ablam da diyodu geçenlerde merak ediyorum alsam mı diye.. benim interneette bulduğum tek tek gönderiyolar,sen karıştıracaksın onlar tam gramlı yolluyorlar cünkü.. karıştırıp birer tutam demliceksin, böyle daha kolay sanırım...
canım ya faydası oluyor mu, ablamla merak saldık da biz de.. :26: benim gördüklerim hep günde 2 bardak diyodu, sabah-akşam.. aksatma faydası görülüyosa bence canım..
canım bitkilerin hepsini tek bi poşette karıştırırsan her tutamda ne kadar hangi bitkiden olacağı belirsiz olur bence :26: ben minik poşetler hazırlıyorum tek kullanımlık .. geçen ay 2 hafta kullandım günde 4 bardak içtim. 2 kilo vermiştim .. sonra bıraktım, yememe dikkat etmediğimden geri aldım .. şimdi tekrar başladım da eski istikrarımı sürdüremiyorum
oooo hacı beklerim tariflerinisenn bana gönderdiklerini çok beğendim tatlım herbirini yapacağımdan emin olabilirsin bende son çare öle yapacağım 1er tutm koyupta.....Hafta sonu uğraşırım belki çok faydası olanlar olmuş ama su mu kaybettiler yağ mı orası tartışılır sanki böyle sadece çayla yapılanlarda su kaybediyorsun gibi bi dene bakalım
canım bitkilerin hepsini tek bi poşette karıştırırsan her tutamda ne kadar hangi bitkiden olacağı belirsiz olur bence :26: ben minik poşetler hazırlıyorum tek kullanımlık .. geçen ay 2 hafta kullandım günde 4 bardak içtim. 2 kilo vermiştim .. sonra bıraktım, yememe dikkat etmediğimden geri aldım .. şimdi tekrar başladım da eski istikrarımı sürdüremiyorum
oooo hacı beklerim tariflerinisenn bana gönderdiklerini çok beğendim tatlım herbirini yapacağımdan emin olabilirsin bende son çare öle yapacağım 1er tutm koyupta.....Hafta sonu uğraşırım belki çok faydası olanlar olmuş ama su mu kaybettiler yağ mı orası tartışılır sanki böyle sadece çayla yapılanlarda su kaybediyorsun gibi bi dene bakalım
Ben her gün yeşilçay içiyorum 2 bardak fln..hem tadı hoşuma gidiyor hem de ödem atıyor vücutta su tutmadığı için de faydalı aslında bazen kilo sandığımız şey vücudumuzdaki ödem bence..Tabi bu süreçte tuvalete biraz sık çıkılıyor maalesef değil mi ilkaycığım
Günaydın tatlım ben de istiyorum tarifleri müsait bir zamanında bana mail atar mısın...
Çok gelemiyorum yarın öğleden sonra izin alacağım ve 19'una kadar yokum haliyle çok işim var...:)
günaydın tatlım ben de istiyorum tarifleri müsait bir zamanında bana mail atar mısın...
çok gelemiyorum yarın öğleden sonra izin alacağım ve 19'una kadar yokum haliyle çok işim var...:)
tam da yeşil çayımı yudumlarken
sabahları poğaça işine bi son vermem lazım benim...
gelip aç aç çay içince midem bulanıyor, evden de bişey yemeden çıkınca kötü oluyo..
bekarken annem yumurta mumurta bişeyler yedirirdi muhakkak..
bakalım nası olacak..
özelden mailini yollarsan sana da göndereyim canım..
blgelerim tariflere eklenmiştir teşekkürlerbuyrun hanımlar planladığım kek tarifi bakalım nasıl olacak..
malzemeler:
- 4 yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- yarım su bardağı sıvıyağ
- yarım su bardağı süt
- yarım veya bir su bardağı hindistan cevizi
- 2-2,5 su bardağı un
- yarım veya bir su bardağı damla çikolata
- 1 paket kabartma tozu
hazırlanması:
- kek kalıbınızı yağlayın.
- yumurtaları mikserle çırpın. toz şekeri ekleyip çırpmaya devam edin.
- devamlı çırparak sırasıyla sıvıyağı, sütü, hindistan cevizini ve 2 su bardağı unu ekleyin. un az geldiyse azar azar ilave edin.
- fırını 175C'ye getirin.
- damla çikolataları iyice unlayarak karışıma ekleyin. en son kabartma tozunu ekleyip düşük hızda çok az karıştırın. kalıba döküp ısınmış fırında içi pişene kadar -yaklaşık 40-45 dakika- pişirin.
Eki Görüntüle 567934
Tarif portakal ağacından alıntıdır...
günaydın kızlar:79:
blgelerim tariflere eklenmiştir teşekkürler
günaydın tatlım
merhaba arkadaşlar. düğün fotoğraflarına bakmayı çok seviyorum. evlenmeyenler şimdiden fotoğrafçısına bakmaya başlasın derim. ben fotoları beğendim ama fotoğrafçıyı ayarladıktan sonra beğendiğim birkaç fotoğrafçı niye çekmedi diye hayıflandım durdum, hala devam ediyor. daha kaliteli fotolar istiyordum. sizler kimleri düşünüyorsunuz? sürekli kontrol edin e mi? bu sitede de bilgiler varmış, daha demin gördüm. özellikle ismail özyurtun çekimlerini çok sevdim. eskişehirde eğitim almış ya da bağlantısı olanlar çok güzel çekiyor. onu farkettim. sağlıcakla kalın
merhaba arkadaşlar. düğün fotoğraflarına bakmayı çok seviyorum. evlenmeyenler şimdiden fotoğrafçısına bakmaya başlasın derim. ben fotoları beğendim ama fotoğrafçıyı ayarladıktan sonra beğendiğim birkaç fotoğrafçı niye çekmedi diye hayıflandım durdum, hala devam ediyor. daha kaliteli fotolar istiyordum. sizler kimleri düşünüyorsunuz? sürekli kontrol edin e mi? bu sitede de bilgiler varmış, daha demin gördüm. özellikle ismail özyurtun çekimlerini çok sevdim. eskişehirde eğitim almış ya da bağlantısı olanlar çok güzel çekiyor. onu farkettim. sağlıcakla kalın
Selam kızlar ben geldiiiimmmm
bu arada dekorasyon isimli sitede acaip indirimler var, çeyize devam etseydim bir sürü english home tadında romantik şey alırdım
Ben efe's photography ve düğün fotoğrafçısı ahmet kaya 'yı çok beğeniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?