- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Bizim fotoğrafçımız çok kaliteli ve profesyöneldi (sözüm ona)...
Eşim yüzünden resmen bizi "araya sıkıştırdı" dolayısıyla fotoğraflarımızda yarım saatte ne kadar olabilirse o kadar oldu...
Bende albümümü beğenmedim, yani alternatifleri görünce, insan üzülmüyor değil, hayatta 1 kere olan birşey ve hatıra olacak sadece o fotoğraflar kalıyor o günden geriye... Fakat fazla kafama takmamaya çalışıyorum... Malum her işim böyle olduğu için...
evet ..e.home u ben de beğeniyorum...bir kaç çift aldım..daha da alırım bu gidişle..
Canım yokluğun hissediliyor,ne haber?Selam kızlar ben geldiiiimmmm
Bizim fotoğrafçımız çok kaliteli ve profesyöneldi (sözüm ona)...
Eşim yüzünden resmen bizi "araya sıkıştırdı" dolayısıyla fotoğraflarımızda yarım saatte ne kadar olabilirse o kadar oldu...
Bende albümümü beğenmedim, yani alternatifleri görünce, insan üzülmüyor değil, hayatta 1 kere olan birşey ve hatıra olacak sadece o fotoğraflar kalıyor o günden geriye... Fakat fazla kafama takmamaya çalışıyorum... Malum her işim böyle olduğu için...
tekrar merhaba bebişler
ben fotoğraflarımızı çok beğendim, çevremdekilerde hayran kaldı .. ama dün face'de aynı fotoğrafçının başka bir arkadaşıma çektiği albümü gördüm ve kıskandım neden benimkini de o mekanda çekmedi diyebence bu işin sonu yok orda çekseydi ve sonrasında başka bir yer görseydim bu kezde neden orda çekmedi derdim .. bi garip miyim neyim
tekrar merhaba bebişler
ben fotoğraflarımızı çok beğendim, çevremdekilerde hayran kaldı .. ama dün face'de aynı fotoğrafçının başka bir arkadaşıma çektiği albümü gördüm ve kıskandım neden benimkini de o mekanda çekmedi diyebence bu işin sonu yok orda çekseydi ve sonrasında başka bir yer görseydim bu kezde neden orda çekmedi derdim .. bi garip miyim neyim
fotoğrafa vereceğiniz paraya acımayın arkadaşlar, 1500 de istese verin. niye sonra keşfettiysem şu isimleri :44:
neyse en azından evlenecek olanları kurtaralım arkadaşlar :))
ilkaycım senin fotoğrafları görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam albümde birkaçını. çok güzel olmuş hakikaten. ama ben gökyüzü olayına takıldım. doğa ve gökyüzü. bunu çok istiyordum. benim bahsettiğim yer değil. çekim tarzı. fotoğraflardan memnun kalmak çok güzel bir duygu :)
benim fotoğraflarımla ilgili tek "keşke"m, kuaförde gelinliğimin arkasını tam sıkmamışlar, straplez olduğu içinde çekimler esnasında hareketten dolayı biraz düşmüşbaktığımda beni rahatsız ediyor özellikle bazı pozlarda daha belli .. yanımda bana yardımcı olması için gelen arkadaşım fotoğrafçıya sulanmak yerine benimle ilgilenseydi böyle bir "keşke"m olmayacaktı
Bende yanıma arkadaşımı almıştım eteğimi düzeltir en azından , yada çamurlu yerler olursa eteğimi kaldırmaya yardım eder diye hiçbirşey yapmadı herşeyi kendim yaptım çok sinir olmuştum . Kirlenmişti kuyruk kısmın biraz
ne yapmaya geliyorlar yanımıza o zaman dimi :26: fotoğraflarıma baktıkça hatırlar sinir olurum
Kızlar bu arada sizlerin yardımını ihtiyacım var. Bazı arkadaşlar bilirler bu perşembe çıkmaya başlamamızın 2. yıldönümü. Bende güzel birşeyler hazırlamak istiyorum eşime. Menü konusunda çok tecrübelisiniz bana da yardımcı olur musunuz ?
Belkide uyarmak lazım başta ya da o anda söylemek lazım bilmedikleri için diycem ama mutlaka görmüş duymuşlardır neyse gerçi olan oldu, benim asıl başıma gelen olayı bilseniz çok şaşırırdınız.Ben İstanbulluyum ailem Kadıköyde oturuyor bu nedenle yakın yerler seçmeye çalıştık. çekimlerimizi kuzguncuk ve haydarpaşa garında yaptık . Haydarpaşadan eve dönerken tam arabaya oturdum bir baktım siyah birşeyler var gelinliğin tülleri arasında , ne olduğunu tahmin edene 5 puan :)
bence ne yaptığından çok nasıl sunduğun önemli canımmesela pilav yaparsan pilavı kalp bir kek kalıbına koyup çıkarabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?