2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben beğendim ama daha kaliteli fotoğraflar olabilirdi. yarım saate sıkıştırmak çok kötü olmuş. o konuda çok özveriliydi bizimki. bir yerde çekmesi gerekirken üç yerde çekti, mutlu olalım, içimizde kalmasın diye.

evet ..e.home u ben de beğeniyorum...bir kaç çift aldım..daha da alırım bu gidişle..

dekorasyon.com dan bahsediyorum canım. çok güzel şeyler var. ben de belki alırım

Selam kızlar ben geldiiiimmmm
Canım yokluğun hissediliyor,ne haber?

Benim de eşimin abisi fotoğrafçılıkla ilgileniyor bizimkileri o çekti çok beğenmesem de beğenmiş gibi göründüm kötü değil fotolarımız ama ben çok prfesyonel olsun istiyordum o yüzden üzülmüyorrum diyemem..bazı durumlarımızı çok benzetiyorum senle souvvenircim ..aynıu şeyleri düşünüyoruz çoğu şeyde.

Krizsavar,

Canım sen o konuda şanslıymışsın o zaman. Benim fotolar malesef ki prof'dan çok çok uzak... Ayrıca stüdyo fotoğrafı.
Bende isterdim dış mekan olsun, fakat çok pahalıydı ya, 1500 -2000 TL'den bahsediyorlardı.
Bir de tabii ki trafik vs. onu da göze alamadık açıkçası... Hayırlısı ya, bazen "alt tarafı fotoğraf işte" diyerek kendimi avutuyorum...

Çileklipasta,
Evet canım haklısın, benzer yanlarımız çok.
Ben maddiyatçı değilimdir, o yüzden evlenirken herşeyim uygun olsun, fiyatı illa binlerce lira etmek zorunda değil mantığı ile yaklaştım. Fakat olmuşken paramın yettiğinin en iyisi, en özenlisi olsun dedim, bir tek o olamadı işte. Binlerce liralık olsaydı keşke, o zaman bari kötü olma ihtimali olmazdı diye düşünmüyor değilim yani... Şimdi de aynı mantık ile gidiyorum ama, dediğim gibi özenli olamıyor... Hayırlısı bakalım... Nasipte ne varsa onu görüyoruz mu desek ne desek bilemedim yani...

fotoğrafa vereceğiniz paraya acımayın arkadaşlar, 1500 de istese verin. niye sonra keşfettiysem şu isimleri :44:
neyse en azından evlenecek olanları kurtaralım arkadaşlar :))

tekrar merhaba bebişler
ben fotoğraflarımızı çok beğendim, çevremdekilerde hayran kaldı .. ama dün face'de aynı fotoğrafçının başka bir arkadaşıma çektiği albümü gördüm ve kıskandım neden benimkini de o mekanda çekmedi diye bence bu işin sonu yok orda çekseydi ve sonrasında başka bir yer görseydim bu kezde neden orda çekmedi derdim .. bi garip miyim neyim

yok canım ya o kadar istemiyorlar. tüm gün falan ancak o kadar istiyorlar, o da çok ünlü veya profesyonel veya her ikisi olanlar için geçerli. bakın ismail özyurt 1250 istemiş galiba yanlış okumadıysam tüm gün. verilebilir. çünkü hep onlara bakıyorsun. benimki tüm gün değil, 750 ydi.

krizi bilmiyorum ama souvvenır cığımın fotoğrafları güzel..
ama kendine göre tabi artısı eksisi olabilir..ben çok incelemeyi bilmiyorum belkide ondan..

ilkaycım senin fotoğrafları görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam albümde birkaçını. çok güzel olmuş hakikaten. ama ben gökyüzü olayına takıldım. doğa ve gökyüzü. bunu çok istiyordum. benim bahsettiğim yer değil. çekim tarzı. fotoğraflardan memnun kalmak çok güzel bir duygu :)

fotoğrafa vereceğiniz paraya acımayın arkadaşlar, 1500 de istese verin. niye sonra keşfettiysem şu isimleri :44:
neyse en azından evlenecek olanları kurtaralım arkadaşlar :))

Bak bu konuda haklısın canım, en azından evlenecek olanlar kurtulsun...
Bizim tecrübelerimizden ve hatalarımızdan faydalanırlar fena mı...
Ben çok yararlı buluyorum bu topiği, keşke zamanında bende başka bir topiği takip etseymişim diyorum yani...

zaten yerde çekim tarzını etkiliyor canım .. mesela arkadaşımla benimkini çeken aynı kişi ve de aynı makine ama onun mekanı farklı ve dolayısıyla pozlardan çekim açısına kadar herşeyi farklı olduğu için onunkini daha çok beğendim

benim fotoğraflarımla ilgili tek "keşke"m, kuaförde gelinliğimin arkasını tam sıkmamışlar, straplez olduğu içinde çekimler esnasında hareketten dolayı biraz düşmüş baktığımda beni rahatsız ediyor özellikle bazı pozlarda daha belli .. yanımda bana yardımcı olması için gelen arkadaşım fotoğrafçıya sulanmak yerine benimle ilgilenseydi böyle bir "keşke"m olmayacaktı

Bende yanıma arkadaşımı almıştım eteğimi düzeltir en azından , yada çamurlu yerler olursa eteğimi kaldırmaya yardım eder diye hiçbirşey yapmadı herşeyi kendim yaptım çok sinir olmuştum . Kirlenmişti kuyruk kısmın biraz

ne yapmaya geliyorlar yanımıza o zaman dimi :26: fotoğraflarıma baktıkça hatırlar sinir olurum

Kızlar bu arada sizlerin yardımını ihtiyacım var. Bazı arkadaşlar bilirler bu perşembe çıkmaya başlamamızın 2. yıldönümü. Bende güzel birşeyler hazırlamak istiyorum eşime. Menü konusunda çok tecrübelisiniz bana da yardımcı olur musunuz ?

ne yapmaya geliyorlar yanımıza o zaman dimi :26: fotoğraflarıma baktıkça hatırlar sinir olurum

Belkide uyarmak lazım başta ya da o anda söylemek lazım bilmedikleri için diycem ama mutlaka görmüş duymuşlardır neyse gerçi olan oldu, benim asıl başıma gelen olayı bilseniz çok şaşırırdınız.Ben İstanbulluyum ailem Kadıköyde oturuyor bu nedenle yakın yerler seçmeye çalıştık. çekimlerimizi kuzguncuk ve haydarpaşa garında yaptık . Haydarpaşadan eve dönerken tam arabaya oturdum bir baktım siyah birşeyler var gelinliğin tülleri arasında , ne olduğunu tahmin edene 5 puan :)

bence ne yaptığından çok nasıl sunduğun önemli canım mesela pilav yaparsan pilavı kalp bir kek kalıbına koyup çıkarabilirsin

ne vaaar böcek mi

bence ne yaptığından çok nasıl sunduğun önemli canım mesela pilav yaparsan pilavı kalp bir kek kalıbına koyup çıkarabilirsin

Sunuma bende dikkat ediyorum canım haklısın o baya işe yarıyor :) pilav mantıklı hiç olmadı tabağına kase ile şekil vererek koyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…