- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
kanka sanalda olsan iyiki varsın ..İlerde kesin yolumu allem edip kullem edip denizliye düşürüp gelecem yanına
ne oluyor yaaaaatabi sevdiceğinle hergün aynı evde olmak güzel ya bennn ...Garip....mahsun...sefill... gel diğer yanım boş oradanda sen sarıl çilekim desteğe ihtiyacım varrr
dayanamam geeeeeellll
ikinizi de yiriiimmm
Bebekler bana müsade hepiciğiniz sevgiyle kalın
evet ya ben bile heyecanlandım, sürpriz yapasım geldiama sürpriz yapılsa da güzel olurdu hani ya..
eee yapsana o zaman sende bi süpriz
olmaz önce kocalar yapsın diye bekliyoruz biz dimi koala
pek yapmazlar ama onlar biliosunuz dimi
kabullendik zaten yapamayacaklarınıhala çiçeğim yok mesela, oysa dün ne şirin bir mesaj vermiştim kendisine
evet hatırlıorum canın sıkıldı senin heralde kitap oku demiştivala bende ağzımla istedim hediye haricinde çiçek isterim die ama bakalım
neee ayak bileklerimi incelmişkusura bakma koala ama ruh sağlığından şüpheliyim kv'nin
herkesler gitti biz yine beklemede
eee yapsana o zaman sende bi süpriz
olmaz önce kocalar yapsın diye bekliyoruz biz dimi koala
kabullendik zaten yapmayacaklarınıhala çiçeğim yok mesela, oysa dün ne şirin bir mesaj vermiştim kendisine
ya ben buralardayım aslında ama biraz kalksam bilg basından hemen cıkıs yapıyo kk.. "beni hatırla" yapmadım, pcyi vericem geri diye..
evet aslında onlardan beklioruz, ben dün ona kek yaptım, sürpriz olmadı yanında yaptım ama yani işte o da bişey.. ist.a gitcez hsonu inşallah Allahtan bi mani çıkmazsa.. ozaman yapar belki
seninki bu kadar tatlılığa karşı koyamaz, bi zaman sonra geliro çiçek, haftaya fln görürsün bak
istanbulda seni şık bir yere yemeğe götürür belkibi keresinde eşim tabi o zaman sevgiliydik beni galata kulesine yemeğe götürmüştü sürpriz
aaaahhh inşallah çiçeklerime kavuşurum tatlım çok yakında
tabi fazla bir beklentiye de girmemek lazım sonuçta karşı tarafı biliyoruz malum
istanbulda dayım var, gezme olarak beni biyerlere götürürse çok hoşuma gider, ben bugün çıtlatiim ona 2. balayımız mı olacak yoksa ne sürprizler hazırladın bana diyeyim
inşallah şeker, gelir gelir ben senin eşinde o performansı görüyorum, benimkinde görmüorum ama seninkinde var
tatlı tatlı çıtlatmak iyidir, napalım yani hem çıtlamayıp hem de oturup sürpriz bekleyip olmayınca da kendi kendimize kırılalım mı
bende görüyorum benimkinde o performansı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?