kanka sanalda olsan iyiki varsın ..İlerde kesin yolumu allem edip kullem edip denizliye düşürüp gelecem yanına
ne oluyor yaaaaatabi sevdiceğinle hergün aynı evde olmak güzel ya bennn ...Garip....mahsun...sefill... gel diğer yanım boş oradanda sen sarıl çilekim desteğe ihtiyacım varrr
peki ne kadar var tahmni talım bitmesine...Yine de şanslısın bak işe gdnce kafayı dinliyon
off bayağı varmış can yaa şöle 300lük falan ufak tefek bir yer de mi olmaz:44::44:yani 3sene o ortamı çekmek olmaz daha 4 ayda bayrak çektirmişler sana yaaa...Bence 3 sene onlarla kalıp kötü olmaktansa azıcık sıkıntı çekip uzakta olun şahsi fikrim..Umarım herşey gönlünce olur canım yaaaa
E ARTIK HAYIRLISI DEYİP İŞİN SABIR TARAFINDAN BAKMAYA BAŞLADIM.ZÜĞÜRT TESELLİSİ:)
hhhoooppp noluyoz bak hemen kıskanırızz haaaa
merhaba acıbadem hoşgeldinborçlarınızın bitmesini beklerken, kendinizden çok şey kaybedebilirsiniz .. neden bu kadar borç oldu, neyin borcu, istersen cevaplayabilirsin ama madem kv'yle aynı evde oturacaksınız çok bir masrafınız olamamıştır diye düşünüyorum :26: eğer olduysa da bi göz odası olan bir ev tutsanız :26:
kanka sanalda olsan iyiki varsın ..İlerde kesin yolumu allem edip kullem edip denizliye düşürüp gelecem yanına
ne oluyor yaaaaatabi sevdiceğinle hergün aynı evde olmak güzel ya bennn ...Garip....mahsun...sefill... gel diğer yanım boş oradanda sen sarıl çilekim desteğe ihtiyacım varrr
ne yaptın hacı ssen yaa içimdeki ağlayan duygusalı gülmekten öldürme
Elif etkinliklerimde arkadaş yorumları kısmen görünüyor ya, ordan gördün 'benim kuzum karı çok sever' diye.. Bende yanlış anladım nasıl yani dedim bi an
Bildiğimiz karmış karı değil
Allah iiliğini versin yaaaa
kız bildiğin şurada kısa metrajlı romantik film çekiyor sen olayı komediye bağğladınnn:86:
Allah iiliğini versin yaaaa
kız bildiğin şurada kısa metrajlı romantik film çekiyor sen olayı komediye bağğladınnn:86:
ne yaptın hacı ssen yaa içimdeki ağlayan duygusalı gülmekten öldürmebir an fark ettim kıkırdamama bakıyo iş yerinde millet çokk ayıp kader
walla bu durum ancak bu kadar güzel özetlenir eylül.....Tövbe tövbeAllah uzak etsin o anlamdaki erkeklerden
İLKAYCIM A dan Z ye KADAR SÖZ NİŞAN DÜĞÜN BÜTÜN MASRAFLARI AKLINA GELECEK HERŞEYİ EŞİM TEK BAŞINA BORCA GİREREK ÖDEMEYE ÇALIŞTI DA KİMSENİN FAYDASI OLMADI EŞİME O YÜZDEN
sağol kuzum
yettim gari kaderdaşımmm
gelcek inşallah gelcek..bak sayılı günler çabuk geçiyor..
Rabbim hayırla kavuşmayı nasip etsin..
İLKAYCIM A dan Z ye KADAR SÖZ NİŞAN DÜĞÜN BÜTÜN MASRAFLARI AKLINA GELECEK HERŞEYİ EŞİM TEK BAŞINA BORCA GİREREK ÖDEMEYE ÇALIŞTI DA KİMSENİN FAYDASI OLMADI EŞİME O YÜZDEN
merhaba acıbadem hoşgeldinborçlarınızın bitmesini beklerken, kendinizden çok şey kaybedebilirsiniz .. Neden bu kadar borç oldu, neyin borcu, istersen cevaplayabilirsin ama madem kv'yle aynı evde oturacaksınız çok bir masrafınız olamamıştır diye düşünüyorum :26: Eğer olduysa da bi göz odası olan bir ev tutsanız :26:
[ı]acıbademcim, işin özü şu ki sen baştan bile bile lades demişsin..zor bir durum olmalı ki zira ben
evde bu yaşımda arrtık annemle babamla zorlanıyorum..ihtiyaç ve beklenti hadisesi, allah eksikliklerini göstermesin.
çok da iyi anlaşırız..fakat ayrı ev olayı çok çok mühim, zorunlu nedenler olmadığı müddetçe..
O yüzden sabırla beklemen icap ediyor..ilkay ın dediği gibi aynı eve çıkacağınız için çok çok borçlanma noktası biraz karışık ve
en nihayetinde sizi ilgilendirir tabi ama en son bir şey demişsin ya cesaret lazım bir yerde..gerekirse tek göz bir eve çıkın ama
eşyanı senden başkası karıştırmasın..sadece senin sözün geçsin..ve bu işi de eşine bırakma..ilk fırsatta ayrı eve çıkın..[/ı]
sağol kuzum
kuzu yaa sana yükleneyim mi birasmadem eşin tek başına yapıyordu çok mu yüklendinde o kadar borç oldu bak benmkide kendi yapıyor bn hiç bişey istemiyorum kız valla bedavadan az pahalıya mal edecek beni ::
sağol kuzum
kuzu yaa sana yükleneyim mi birasmadem eşin tek başına yapıyordu çok mu yüklendinde o kadar borç oldu bak benmkide kendi yapıyor bn hiç bişey istemiyorum kız valla bedavadan az pahalıya mal edecek beni ::
sağol kuzum
aşk dolu bir geceniz olsun tatlımben de heyecanlandım
Benim tontiş o konularda çok araştırmacı bakıyorum hep google arama geçmişine eşinizi mutlu etmenin yolları fln hep araştırmış :))
Geçenlerde D&R a gittim kızlar bi tane kitap vardı adı "Erkeklerin kadınlar hakkında bildikleri"diye merak ettim içeriğini açtım sayfalarını karıştırayım dedim nası bişi...Sayfalar bomboş :)) çok hoşuma gitti onu alıp kendime tarif defteri yapıcam
tontiş koca mı oluyor çileğim..
kızlarrrr evlendikten sonra kilo aldı mı eşleriniz..
almadı benim ki
ben iyi bakamıyormuyum acabakv oğluna düşkün olsaydı böyle diyebilirdi
sağol kuzum
Kuzu yaa sana yükleneyim mi birasmadem eşin tek başına yapıyordu çok mu yüklendinde o kadar borç oldu bak benmkide kendi yapıyor bn hiç bişey istemiyorum kız valla bedavadan az pahalıya mal edecek beni ::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?