2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

yettim gari kaderdaşımmm
gelcek inşallah gelcek..bak sayılı günler çabuk geçiyor..

Rabbim hayırla kavuşmayı nasip etsin..

İLKAYCIM A dan Z ye KADAR SÖZ NİŞAN DÜĞÜN BÜTÜN MASRAFLARI AKLINA GELECEK HERŞEYİ EŞİM TEK BAŞINA BORCA GİREREK ÖDEMEYE ÇALIŞTI DA KİMSENİN FAYDASI OLMADI EŞİME O YÜZDEN

mutlaka gel tatlım beklerim üzülme az kaldı kuşum ya, bugünlerde geçecek

Elif etkinliklerimde arkadaş yorumları kısmen görünüyor ya, ordan gördün 'benim kuzum karı çok sever' diye.. Bende yanlış anladım nasıl yani dedim bi an

Bildiğimiz karmış karı değil
ne yaptın hacı ssen yaa içimdeki ağlayan duygusalı gülmekten öldürme bir an fark ettim kıkırdamama bakıyo iş yerinde millet çokk ayıp kader

Allah iiliğini versin yaaaa
kız bildiğin şurada kısa metrajlı romantik film çekiyor sen olayı komediye bağğladınnn:86:

walla bu durum ancak bu kadar güzel özetlenir eylül.....Tövbe tövbeAllah uzak etsin o anlamdaki erkeklerden

acıbademcim, işin özü şu ki sen baştan bile bile lades demişsin..zor bir durum olmalı ki zira ben
evde bu yaşımda arrtık annemle babamla zorlanıyorum..ihtiyaç ve beklenti hadisesi, Allah eksikliklerini göstermesin.
çok da iyi anlaşırız..fakat ayrı ev olayı çok çok mühim, zorunlu nedenler olmadığı müddetçe..

o yüzden sabırla beklemen icap ediyor..ilkay ın dediği gibi aynı eve çıkacağınız için çok çok borçlanma noktası biraz karışık ve
en nihayetinde sizi ilgilendirir tabi ama en son bir şey demişsin ya cesaret lazım bir yerde..gerekirse tek göz bir eve çıkın ama
eşyanı senden başkası karıştırmasın..sadece senin sözün geçsin..ve bu işi de eşine bırakma..ilk fırsatta ayrı eve çıkın..

Allah iiliğini versin yaaaa
kız bildiğin şurada kısa metrajlı romantik film çekiyor sen olayı komediye bağğladınnn:86:

Neyse bari hüznünün dağılamasına vesile olmuşum
Ben tek çalıştığım için kimsecikler görmüyo rahatım yani istediğim kadar gülüyorum hala

İLKAYCIM A dan Z ye KADAR SÖZ NİŞAN DÜĞÜN BÜTÜN MASRAFLARI AKLINA GELECEK HERŞEYİ EŞİM TEK BAŞINA BORCA GİREREK ÖDEMEYE ÇALIŞTI DA KİMSENİN FAYDASI OLMADI EŞİME O YÜZDEN

ne diyim, sen durumunuzu daha iyi biliyorsun tabi .. Allah yardımcın olsun ..

yettim gari kaderdaşımmm
gelcek inşallah gelcek..bak sayılı günler çabuk geçiyor..

Rabbim hayırla kavuşmayı nasip etsin..
sağol kuzum

kuzu yaa sana yükleneyim mi birasmadem eşin tek başına yapıyordu çok mu yüklendinde o kadar borç oldu bak benmkide kendi yapıyor bn hiç bişey istemiyorum kız valla bedavadan az pahalıya mal edecek beni::

bilmiyorum kafam çok karışık ilk başta bile bile lades dedik de,herkesi kendi ailemizle karıştırıyoruz herhalde:)cesaret evet ama az daha dişimi sıkıcam ,sıkmam gerekiyor arkadaşlar,bunu öğrenmek zorunda kaldım...

Genel olarak diyorum
Bu tarz konular çok var
Siz değilse de eşiniz biliyordur ailesini

Belli bi birikimini yaptıktan sonra istemeye gelseymiş sizi
Şu 3 yılın 2 sinde bekleyip birikim yapıp, üçüncü yılında söz nişan yapsanız
Direk evlendiğinizde kendi yuvanızda olmanız mümkün olabilirdi

Tek sizin için değil ailesi içinde farklı bir yaşantı oluyor bu durumda.. Eve yeni bir birey giriyor sonuçta, onlar kendi düzenine alışık olduğundan öyle devam ediyor.. Siz de size sorulmasını bekliyorsunuz vs.. Bi eve 2 hanım çok bu yüzden..

rica ederim datlummm

sana katılıyorum ve değinmeden edemeyeceğim..ben de çalışıyorum..ikimizde yani..
onun da ailesi yardım edemez, etmesin de çok mutluyum.. adamın bir emekli maaşı var..

ama bak nişan yapmıycam, düğünü ona bıraktım, bütçemiz yeterse diyorum..eşya desen çok almayacağız..
yani ileride zorluk çekmeden yapalım diyoruz..aklıma şey geldi..bir takım olaylar sonucu babam resti çekmiş ayrı eve çıkmışlar annemle..
evde ne varmış biliyor musun bir tv bir bavul..o bavul kah yemek masası kah tv sehpası.. bu babamda ki cesaret olayı bende de vardır..
azıcık aşım ağrısız başım diye düşünürüm..ya evlilik kararını gözen geçirip erteleycektiniz ya da şu durumu çekmeye gönüllü olarak devam edeceksin ki
gönlüm en kısa sürede kendinize ait evinizin olması..

rica ederim datlummm

sana katılıyorum ve değinmeden edemeyeceğim..ben de çalışıyorum..ikimizde yani..
onun da ailesi yardım edemez, etmesin de çok mutluyum.. adamın bir emekli maaşı var..

ama bak nişan yapmıycam, düğünü ona bıraktım, bütçemiz yeterse diyorum..eşya desen çok almayacağız..
yani ileride zorluk çekmeden yapalım diyoruz..aklıma şey geldi..bir takım olaylar sonucu babam resti çekmiş ayrı eve çıkmışlar annemle..
evde ne varmış biliyor musun bir tv bir bavul..o bavul kah yemek masası kah tv sehpası.. bu babamda ki cesaret olayı bende de vardır..
azıcık aşım ağrısız başım diye düşünürüm..ya evlilik kararını gözen geçirip erteleycektiniz ya da şu durumu çekmeye gönüllü olarak devam edeceksin ki

bademcim allah yardımcın olsun o zaman ne denir ki..Madem öyle azıcık pozitiflikleri düşün sevdiğinle berabersin bak işe gidiyon ona destek oluyorsun kendi yuvanızı kurmanız içn...kvalidenleride öyle kabullen gerekirse duymamazlıktan gel ...kılar ben çıkıyorum öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz

rica ederim datlummm

bademcim allah yardımcın olsun o zaman ne denir ki..Madem öyle azıcık pozitiflikleri düşün sevdiğinle berabersin bak işe gidiyon ona destek oluyorsun kendi yuvanızı kurmanız içn...kvalidenleride öyle kabullen gerekirse duymamazlıktan gel ...kılar ben çıkıyorum öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz

aşk dolu bir geceniz olsun tatlım ben de heyecanlandım

evet ya ben bile heyecanlandım, sürpriz yapasım geldi ama sürpriz yapılsa da güzel olurdu hani ya..

Benim tontiş o konularda çok araştırmacı bakıyorum hep google arama geçmişine eşinizi mutlu etmenin yolları fln hep araştırmış :))

ne hoşşş nee hoşşşş

çok iyiymiş, eşinin sevdiklerini yaz, soranlara eşimin benim hakkımda bildikleri dersin

tontiş koca mı oluyor çileğim..

kızlarrrr evlendikten sonra kilo aldı mı eşleriniz..

aldı aldı, göbeği aldı başını gitti ben ona takıldıkça o da bana takılıyo popon büyüdü bilmem ne diye..

almadı benim ki
ben iyi bakamıyormuyum acaba kv oğluna düşkün olsaydı böyle diyebilirdi

aklıma benimkini getirdin bak geçen diyo ki eşime, senin bileklerin niye inceldi (bacak bilekleri) zayfıladın mı yoksa diyo bi güldüm anne onun bilekleri zaten inceydii sen göbeğine baksana dedim kardeşi de onayladı beni ne demek istediyse artık kv hatun

:)ay kör olayım ki birşey istemedim:))ucuza gittim anlayacağın:))kendi ne istiyorsa onu yaptı.söylediğim zamanda ben bir kere evleniyorum dedi:)) bu mutlu günümüzde eksiksiz olsun istiyorum herşeyi dedi:)şimdide k....mızdan çıkan çıbanları temizlemeye çalışıyoruz işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…