2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hatunlar ben çıkıyorum. kendinize çook iyi bakın. mutlu mutlu geçinmemiz dileğiyle :)

feminist miyiz biraz bu siteye baktıklarını zannetmiyorum ben hiç

o zaman senin için daha kolay, her zamanki gibi pozitif enerjini dağıt evinin her yerine

hemencik markete gittim geldim , köstebek pasta yapmaya karar verdim böylece tatlıda tamamlanmış oldu hanımlar :)

best...Canım dilerim herşey gönlünce olur tatlım bakıyorum bizim kızların içindeki romantizm patlama yapmış oku oku bitmedi sayfalar

ay evet canımcım vala aştı hepsi kendini bana harika fikirler verdiler onlar sayesinde harika bir yıldönümü geçrieceğim :)

kuzu bizdede ne ben kahvaltı severim nede ookurken gülümsedim bende buraya gelince kahvaltı koymaya giderken bırakmıyordu kocişimahhhh ahhh allahım biran önce evmzde huzurla yaşamyı nasip etsin...Sanırım ben onu çok özledimmmmmm

Öncelikle mutluluklar dilerim bademcim..Gerçekten çok zor bir durumun içindesin gibi görünüyor. ama şartların nasıl olduğu da önemli tabii..çalışıyor musun mesela..yani her saniye aynı evin içindeysen çekilmez olabilir..Akşamdan akşama görüşecek bir ortam yaratsan??

kızlar benm kuzum karı çokkk sever...Burada lapa lapa kar yağıyordu açtım camı güzel bir kare çektim ve mms ile hooppp sevdiceğe Oda mesaj yazdı teşekkrler hayatım ama ben karımla karı izlemek istiyorum diyedeli yaa durduk yerde duygusala bağlattı beni

kıyamam sana, gel bi sarılayım

Elif etkinliklerimde arkadaş yorumları kısmen görünüyor ya, ordan gördün 'benim kuzum karı çok sever' diye.. Bende yanlış anladım nasıl yani dedim bi an

Bildiğimiz karmış karı değil

Elif etkinliklerimde arkadaş yorumları kısmen görünüyor ya, ordan gördün 'benim kuzum karı çok sever' diye.. Bende yanlış anladım nasıl yani dedim bi an

Bildiğimiz karmış karı değil

Allah iiliğini versin yaaaa
kız bildiğin şurada kısa metrajlı romantik film çekiyor sen olayı komediye bağğladınnn:86:

merhaba acıbadem hoşgeldin borçlarınızın bitmesini beklerken, kendinizden çok şey kaybedebilirsiniz .. neden bu kadar borç oldu, neyin borcu, istersen cevaplayabilirsin ama madem kv'yle aynı evde oturacaksınız çok bir masrafınız olamamıştır diye düşünüyorum :26: eğer olduysa da bi göz odası olan bir ev tutsanız :26:

kıyamam sana, gel bi sarılayım
kanka sanalda olsan iyiki varsın..İlerde kesin yolumu allem edip kullem edip denizliye düşürüp gelecem yanına
hhhoooppp noluyoz bak hemen kıskanırızz haaaa
ne oluyor yaaaaa tabi sevdiceğinle hergün aynı evde olmak güzel ya bennn...Garip....mahsun...sefill... gel diğer yanım boş oradanda sen sarıl çilekim desteğe ihtiyacım varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…