alamasa şaşardım hacı hep börek çörek ...sayende biz alacağız adamcağız ne yapsın
[COLOR=""]
almasa şaşardım Kadercim..adamın hem gözleri hem karnı doyuyor naapsınn he naaapsınnnn[/COLOR][/COLOR]
bu kadar çok sürprize imza atan bir hatunun zaten yemekte de farklı bir marifet göstermesini bekleriz değil mi..
hadi az kaldı kuzumm[/QU
ay utandırma beniikimizinde vuslatı aynı kader ortağı sayılırız hacı
kuzu öncelikle hayırlı olsun allah mutlu mesut etsin...İşin gerçekten zormuş bnm korktuğum şey o annem de öle bir durumda kalmış babaannem çok çektirmiş herşeye karışır ve bir sürü şey yaparmış..Karşı tarafla ne kadar sammi olursan o kadar seviye kalkıyor insanlar hareket ederken kırılırmı gücenirmi diye düşünmüyor bence..Annemler bir cesaret edip ev kiralamış ve annem hep der 1 tül perde bnm yer döşeğim yorganım 1 halı ve 1 sini(tepsi) vardı zamanla hepsi oldu en baştada mutluluğumuz..Kuzu bence sende biraz gerekirse ekonomik olarak kendini sık ama küçük de olsa kendinize bir ev kiralayın derim..Ama tabii maddi olarak nasılsınız bilmiyorum sen ve eşin çalışıyonuz mu mesela..Selam tazeciklerim:) bende yeni evliyim 4 ayımızı doldurduk:)herkesin niceeee nicee uzun sağlıklı huzurlu evlilikleri olur inşallah...evlendim evlendimde.kocama ve kendime iyilik yapayım diye,eşim düğünümüzü tek başına yapıyor sıkıntı çekmeyelim diye ev üstüne gittim:)üstelik kendim teklif ettim:)çok şükür kaynanamla kayınperim iyi insanlardır.yaşlılar anlaşıyoruz şimdilik de;de si var işte oluyor her türlü:))daha hiç birşeylerine alışamadım arkadaşlar...hayır zorluyorum kendimi ama yatak odamın komodinin üzerindeki örtüye karışmasından tutun yatağımın çarşafına kadar müdahale ediliyor.tamam kötü niyetli değil belki ama bu ban a sıkıntı verdikçe veriyor.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşrdım.öte yandan eltim var sağolasıca:)eşimler kardeş gibi büyümüşler o da zamanında ev üzerinde kalmış.ben kendi ailemde sevgi saygı ama herzaman mesafe olmalı anlayışıyla büyüdüm.eltim eşimin yanında ne usturuplu konuşmasını ne de el kol hareketlerine dikkat eder.e doğal olarak bu beni bayağı bir sinir ediyor.eşimde muzdarip bu durumdan ama karşı taraf maalesef...örneğin :)))birgün eşim ben eltim arabayla evine bırakacaktık kendisini.bir konu açılmıştı konuşurken eşimin yanında doğum kontrol hapını almadığı için adet olduğunu anlatmıştı:))çok doğal tabiki adet olmak da bunu ulu orta yerde hele ki bir erkeğin yanında anlatmak bence hoş değildir.ya da hakikaten çok normal ben anormalim:)dengesizlerin içindeyim içlerine girdikçe öğreniyorsun.:)ne yapıcağımı hiç bilmiyorum kızlar...ohhh deşarz oldum vallahi:))))
feminist miyiz birazbu siteye baktıklarını zannetmiyorum ben hiç
o zaman senin için daha kolay, her zamanki gibi pozitif enerjini dağıt evinin her yerine
hatunlar ben çıkıyorum. kendinize çook iyi bakın. mutlu mutlu geçinmemiz dileğiyle :)
best...Canım dilerim herşey gönlünce olur tatlım bakıyorum bizim kızların içindeki romantizm patlama yapmış oku oku bitmedi sayfalar
bu kadar çok sürprize imza atan bir hatunun zaten yemekte de farklı bir marifet göstermesini bekleriz değil mi..
hadi az kaldı kuzumm[/QU
ay utandırma beniikimizinde vuslatı aynı kader ortağı sayılırız hacı
kuzu öncelikle hayırlı olsun allah mutlu mesut etsin...İşin gerçekten zormuş bnm korktuğum şey o annem de öle bir durumda kalmış babaannem çok çektirmiş herşeye karışır ve bir sürü şey yaparmış..Karşı tarafla ne kadar sammi olursan o kadar seviye kalkıyor insanlar hareket ederken kırılırmı gücenirmi diye düşünmüyor bence..Annemler bir cesaret edip ev kiralamış ve annem hep der 1 tül perde bnm yer döşeğim yorganım 1 halı ve 1 sini(tepsi) vardı zamanla hepsi oldu en baştada mutluluğumuz..Kuzu bence sende biraz gerekirse ekonomik olarak kendini sık ama küçük de olsa kendinize bir ev kiralayın derim..Ama tabii maddi olarak nasılsınız bilmiyorum sen ve eşin çalışıyonuz mu mesela..
İKİMİZDE ÇALIŞIYORUZ CANIM;AMA AYRI EVE ÇIKMAK İÇİN ÖNCE BORÇLARIMIZ SIFIRLAMAMIZ LAZIM....İKİMİZİNDE CESARETİ YOK BUNA MAALESEF..
bizim kv'ler benziyor zaten şuana kadar anlattıklarından anladığım kadarıyla tatlımsen evlenince bir güzel bakarsın eşine biz ilk evlendğimizde hergün kahvaltı yapardıkta sonra uyumak daha tatlı gelmeye başladı kendisi diyor kalkma az daha uyuyalım diye ama pazar kahvaltılarına çok özeniyoruz ve baya saatler sürüyor
Selam tazeciklerim:) bende yeni evliyim 4 ayımızı doldurduk:)herkesin niceeee nicee uzun sağlıklı huzurlu evlilikleri olur inşallah...evlendim evlendimde.kocama ve kendime iyilik yapayım diye,eşim düğünümüzü tek başına yapıyor sıkıntı çekmeyelim diye ev üstüne gittim:)üstelik kendim teklif ettim:)çok şükür kaynanamla kayınperim iyi insanlardır.yaşlılar anlaşıyoruz şimdilik de;de si var işte oluyor her türlü:))daha hiç birşeylerine alışamadım arkadaşlar...hayır zorluyorum kendimi ama yatak odamın komodinin üzerindeki örtüye karışmasından tutun yatağımın çarşafına kadar müdahale ediliyor.tamam kötü niyetli değil belki ama bu ban a sıkıntı verdikçe veriyor.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşrdım.öte yandan eltim var sağolasıca:)eşimler kardeş gibi büyümüşler o da zamanında ev üzerinde kalmış.ben kendi ailemde sevgi saygı ama herzaman mesafe olmalı anlayışıyla büyüdüm.eltim eşimin yanında ne usturuplu konuşmasını ne de el kol hareketlerine dikkat eder.e doğal olarak bu beni bayağı bir sinir ediyor.eşimde muzdarip bu durumdan ama karşı taraf maalesef...örneğin :)))birgün eşim ben eltim arabayla evine bırakacaktık kendisini.bir konu açılmıştı konuşurken eşimin yanında doğum kontrol hapını almadığı için adet olduğunu anlatmıştı:))çok doğal tabiki adet olmak da bunu ulu orta yerde hele ki bir erkeğin yanında anlatmak bence hoş değildir.ya da hakikaten çok normal ben anormalim:)dengesizlerin içindeyim içlerine girdikçe öğreniyorsun.:)ne yapıcağımı hiç bilmiyorum kızlar...ohhh deşarz oldum vallahi:))))
İKİMİZDE ÇALIŞIYORUZ CANIM;AMA AYRI EVE ÇIKMAK İÇİN ÖNCE BORÇLARIMIZ SIFIRLAMAMIZ LAZIM....İKİMİZİNDE CESARETİ YOK BUNA MAALESEF..
peki ne kadar var tahmni talım bitmesine...Yine de şanslısın bak işe gdnce kafayı dinliyon
peki ne kadar var tahmni talım bitmesine...Yine de şanslısın bak işe gdnce kafayı dinliyon
BORÇLARIN BİTMESİNE Mİ ALLAH KISMET EDERSE BİR 3 SENEMİZ VAR:)))
kuzu bizdede ne ben kahvaltı severim nede o okurken gülümsedim bende buraya gelince kahvaltı koymaya giderken bırakmıyordu kocişim ahhhh ahhh allahım biran önce evmzde huzurla yaşamyı nasip etsin...Sanırım ben onu çok özledimmmmmm
kıyamam sana, gel bi sarılayım
off bayağı varmış can yaa şöle 300lük falan ufak tefek bir yer de mi olmaz:44::44:yani 3sene o ortamı çekmek olmaz daha 4 ayda bayrak çektirmişler sana yaaa...Bence 3 sene onlarla kalıp kötü olmaktansa azıcık sıkıntı çekip uzakta olun şahsi fikrim..Umarım herşey gönlünce olur canım yaaaa
kızlar benm kuzum karı çokkk sever...Burada lapa lapa kar yağıyordu açtım camı güzel bir kare çektim ve mms ile hooppp sevdiceğeOda mesaj yazdı teşekkrler hayatım ama ben karımla karı izlemek istiyorum diye deli yaa durduk yerde duygusala bağlattı beni
Elif etkinliklerimde arkadaş yorumları kısmen görünüyor ya, ordan gördün 'benim kuzum karı çok sever' diye.. Bende yanlış anladım nasıl yani dedim bi an
Bildiğimiz karmış karı değil
kıyamam sana, gel bi sarılayım
ne oluyor yaaaaahhhoooppp noluyoz bak hemen kıskanırızz haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?