günaydın arthea
sen onu bir de benim sevgilime anlat.
adana da daha ucuz her şey diyor.bundan sonraki tayin yerini oraya alalım falan.
bir nebze doğru ama bir yandan her bütçe için imkan var..gerçi fiyat düştükçe de kalite de o oranda yerlerde..
ulaşımı, şuyu buyu tabi ki pahalı yapacaklar..istanbul a gelmeyi caizp kılamamak adına
hoşbulduk teşekkürler nasılsınız
Olabilir küçük şehirler buraya oranla daha uygun elbette
Ama oranında iklimi epey sıcak mesela
Sen ne düşünüyorsun bu şehir konusunda ?
Pahalı, kalabalık vs. ama benim için vazgeçilmez İstanbul..
İyi şükür seni sormalı :2:
Olabilir küçük şehirler buraya oranla daha uygun elbette
Ama oranında iklimi epey sıcak mesela
Sen ne düşünüyorsun bu şehir konusunda ?
Pahalı, kalabalık vs. ama benim için vazgeçilmez İstanbul..
adana aslında pek küçük sayılmaz.türkiyenin 5. büyük şehri sıralamalara bakınca.
ben sıcak seviyorum zaten.. olmaz demiyorum, zaten eninde sonunda bize yollar görünüyor.
hatta hakkari bile olabilir diyordu .her şey mümkün yani.bunu biliyordum ta en başında..
belkide bir ege kasabasına yerleşiriz belli mi olur..iyi paralar kazanmıyorum,ilerde nasıl olur bilmiyorum iki
kişiyle de ..ama para+zaman kaybı çok fazla bir de stres.önceleri sen gibi düşünürdüm.
zamanla değişebiliyor kişilerin isteklerine göre ihtiyaç sıralamasıRabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin.
Kızlar küçük şehirde yaşamak ruhsal açıdan daha avantajlı, uyarıcılar az çünkü. Ama imkanların azlığı sıkıyor bazen, onu da internetle telafi ediyoruz. Ben ankarada okudum ve hiç alışamadım, ruhum küçük şehir insanı. Egede küçük bir şehir süper olabilir :) doğa iyileştirici güce sahio. Kavak yelleri foçada mı çekilmişti? Orası çok güzeldi mesela :) ben de karadenizde yaşamak istiyorum, inşallah gerçekleşecek trabzon hayalim :)
merhaba kızlar
2 saatlik bir boşluğum var şimdi sonrasında akşama kadar fullen iyi ihtimal 6 buçukta çıkarım bugün:26:
merhaba kızlar
2 saatlik bir boşluğum var şimdi sonrasında akşama kadar fullen iyi ihtimal 6 buçukta çıkarım bugün:26:
Merhaba hoşgeldin
İşim yok 3 adet fatura vardı kestim , bitti
Ama telefon trafiğim yoğun
Kayınvalidem aradı, normalde çok sık telefon görüşmemiz yoktur
Ablama bebek görmeye gideceklerdi ne zamandır, görümcem de gelmek istediğinden ertelemişlerdi
Yarın işten erken çıkıyormuş görümcem yarın mı gitsek öteki hafta gündüzcü ama o zaman mı gitsek dedi
Benim için fark etmez dedim
... bi sorar mısın o şimdi dışarda dedi.. Tamam dedim mesaj attım görümceme, yaırn olsa iyi olur dedi
Ablamı aradım uyuyormuşgece bebek uyutmamış.. Yarın akşam size gelmeyi düşünüyoruz müsait misin diye
Olur dedi beklerim..
Annemi aradım biz yarın o tarafa geleceğiz ama bu kez ablama gelecez , sende gel olur mu dedim ( ablamla annemler çok yakın oturuyor )
Kayınvalidemi aradım, 'merhaba, görümcemle ve ablamla görüştük yarın akşam orda buluşmak üzere' dedim
Tamam kızım sağol dedi
Bugün ne yapıyorsunuz peki dedi
Eşimin arkadaşı var kayınvalidem de tanıyor, onlara gideceğiz dedim
Hımmm iyi ya herkes arkadaşları ile buluşsun, görümcen de zaten artık sözlüsünü buldu beni unuttu topluca arkadaşları ile kahvaltıya gittiler
Napim bende arkadaşlarımla vakit geçiririm artık dedi
Olabilir dedim Hatice abla ile görüşebilirsiniz( Komşusu ve çok konuşkan biri )
Yarın görüşmek üzere telefonları kapattık..
Sonracıma büyük eniştem tahlil sonuçlarını almış meğerse şeker çıkmış
Ondan annemin sesi bozuk geliyormuş
Çok üzüldüm hemen eniştemi aradım ama belli etmedim tabi, enişte sen yine iyisin dedim zararlı yiyecek içeceklerden daha gençlerde bile neler neler çıkıyor dedim..
Naber ilkaytoşum..Boş durmak daha sıkıcı görüşmelerle zaman nasıl geçmiş anlamazsın bence beybi
oyy maşallah kader :102: pek sevmem telefon konuşmalarını, arayacağım insanları erteler dururum
Bende hiç sevmem:102:
Ama bu zincirleme oldu ve kendime şaştığım için detaylı yazdım
Durdum durdum toptan yaptım herhalde telefon görüşmelerini
Aaa unutmuşum , eşimle de görüştüm.. Yarın da doluyuz haberin olsun dedim
Ay ben de telefon görüşmelerinden nefret ediyorum karşımdaki insanı sevmediğimden ya da onunlar görüşmek istemedğimden değil ama hiç hoşlaşmıyorumoyy maşallah kader :102: pek sevmem telefon konuşmalarını, arayacağım insanları erteler dururum
görüşmesine girdiğim danışanına göre değişiyor bu kuşum
sabah 9dan 11 e grup terapisi vardı gayet akıcı geçtitamam görüşmeler varken vakit çabuk geçiyor ve en azından boşuna gelmiş olmuyorum ama aklım hep evimde ve evdeki işlerimde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?