2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hiç bilmiyorum canım yaaa:26: bana kalsa aslında hemen dee..bakalım bir yol bulmaya çalışıyorum..
yatasım varrr:26:

İlkaytoşum kremalı milföy yap benim kurtarıcı tatlım 10 dk nı alır..inanılmaz kolay ve bir o kadar da lezzetli oluyor

meraba kızlar bende 11 temmuz 2012 de evlendim 2012 taze gelinlerindenim yani aranıza katılabilirmiyim

hoşbulduk teşekür ederim evet ya hiç hareket yok bugün forumda ben kpss cafeye takılıyorum daha çok ama ordakilerde tembel çıktı ugrayan yok bu milföylü kremalı pasta nası yapılıyo acaba tarif ettimi arkadaş resmi var ama onu göremedim

oyy maşallah kader :102: pek sevmem telefon konuşmalarını, arayacağım insanları erteler dururum
Ben de hiç sevmem, eşimle üzerine gidiyoruz :)

meraba kızlar bende 11 temmuz 2012 de evlendim 2012 taze gelinlerindenim yani aranıza katılabilirmiyim

hoşgeldiniz :) nasılsınız, zaman nasıl gidiyor?

kızlar bu arada çiğ yumurtalı karışımı ben de sevmiyorum ama sıcak kekte piştiğni okumuştum nette :S

bir kere psikiyatri ile görüşmeye gitmiştim topikteki kızlarla aynı şeyleri söyledi bana hatta şaşırmıştım neyse çok şükür geride kaldı

çilekcimm nasılsınnn???
izledinmi bilmiyorum ama dün haberlerde sanırım senin okumamızı önerdiğin kürtaj olayı ile ilgili haber vardı ayşe armanda hatta sağlık bakanlığı açıklama yaptı böle birşeyin olmadığını idaa etti :26::26::26:ama ben inanmıyorum bu kadar inandırıcı anlatamazdı kadın gerçekten yaşamış

Kızlar benim çevremde sağlıkçı çok ve kürtaj narkozsuz yapılıyormuş, o kişiler ne dedi bilmiyorum ama çok şaşırdım... doğru olan da bu diyorlar, narkoz tehlikeliymiş ve eleştirilen ordaki doktorun tutumuymuş aslında.. anlamadım bir şey..

Damla çeliktaban ın bugünkü yazısı tam benlik :) souvvenir de okusa keşke :)

neden öyle bir yazı yazdı o kadın acaba ben inanmıyorum narkozsuz bunun yapılabileceğine krizsavar ya

hoşbulduk iyiyim teşekürler sizlerde iyisinizdir umarım zaman kpss ye çalışınca su gibi akıp gidiyor aradada misafir yemek pasta roman okuma örgü örme eşimle ilgilenme derken 24 saat yetmiyo
bu arada bende orjinal pasta meze yemek tarifleri çoktur arada paylaşırım gr

Son düzenleme:

anlattıklarından anladığım kadarıyla evdesin inşallah istediğin bir yere atanırsın tariflerinden faydalanalım tabi ki

selam kızlar yaa pat diye çıkıverdim bugün..:26:
delice bir yağmur vardı güzel ıslandım
sona geldim yemek yedim ve uydudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…