ohhh ohh yapın yapın yiyin valla ne güzel bende çalarım artık tarifleri
kolay gelsin canım valla kaçta çıkcaksın ???
bende iyiyim ilkaycım , seni gördüğüme sevindim konuşamadık senlede bayadır, çok teşekkür ederim kuzum ya vala rahatladım az çok tahmin edersin sende belki böle vakalarla karşılaşmışsındır , böyle rahatlama yok
benimde dağ gibi ütüm var, temizlik yapmalıyım akşam çaya misafirlerim gelecek onlar için bir tatlı bir tuzlu ortaya birşeyler çıkartmak istiyorum bunların hepsi akşam 6dan 7den sonra nasıl olacak bilmiyorumeşim dışardan alalım diyor ama eşimin amcası ilk kez gelecek ben hazır sunmak istemiyorum napsam :26: dünden birşey yapamadım kardeşimin doğum günü vardı iş çıkışı oraya gittik :26:
İlkaytoşum kremalı milföy yap benim kurtarıcı tatlım 10 dk nı alır..inanılmaz kolay ve bir o kadar da lezzetli oluyorEki Görüntüle 602831
meraba kızlar bende 11 temmuz 2012 de evlendim 2012 taze gelinlerindenim yani aranıza katılabilirmiyim
meraba kızlar bende 11 temmuz 2012 de evlendim 2012 taze gelinlerindenim yani aranıza katılabilirmiyim
Ben de hiç sevmem, eşimle üzerine gidiyoruz :)oyy maşallah kader :102: pek sevmem telefon konuşmalarını, arayacağım insanları erteler dururum
rahatlamazmısın canım yabazen vaji topiğini takip ediyorum, buraya gelen danışanlar da oluyor, ben kendim cinsel terapist değilim ama bazen kabul ederlerse bende giriyorum görüşmelere .. topikteki egzersizler gayet yerinde bence
hiç bilmiyorum canım yaaa:26: bana kalsa aslında hemen dee..bakalım bir yol bulmaya çalışıyorum..
yatasım varrr:26:
Kızlar benim çevremde sağlıkçı çok ve kürtaj narkozsuz yapılıyormuş, o kişiler ne dedi bilmiyorum ama çok şaşırdım...doğru olan da bu diyorlar, narkoz tehlikeliymiş ve eleştirilen ordaki doktorun tutumuymuş aslında.. anlamadım bir şey..
hoşbulduk iyiyim teşekürler sizlerde iyisinizdir umarım zaman kpss ye çalışınca su gibi akıp gidiyoraradada misafir yemek pasta roman okuma örgü örme eşimle ilgilenme derken 24 saat yetmiyo
bu arada bende orjinal pasta meze yemek tarifleri çoktur arada paylaşırım gr
selam kızlar yaa pat diye çıkıverdim bugün..:26:
delice bir yağmur vardı güzel ıslandım
sona geldim yemek yedim ve uydudum..
sen de hoşgeldin canımm
nasıl gidiyor neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?