2013 - 2014 Diyet Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi _Diva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_Diva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.411
1
71
İstanbul
................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Tünaydınlar!
Bugün İstanbul pek soğuk. Öğle yemeğimi yedikten sonra dışarı çıkıp bir kaç kişisel gelişim kursuna kayıt olmaya gideceğim. Diyetimin ilk günlerinde kendime pek fazla sorumluluk vermiyorum. Diyete alışmak için bir kaç gün sadece diyete odaklanacağım. Kurslarım 15 Ekim gibi başlayacak, spor yapmaya da gelecek hafta başlarım herhalde. Her şey yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerlesin.

Topiğin hayırlı olsun , en kısa sürede kilocuklarından kurtulman dileğiyle

Topiğin hayırlı olsun , en kısa sürede kilocuklarından kurtulman dileğiyle
Teşekkür ederim. Umarım hep birlikte mümkün olur, umarım topiğim bana ve gören, okuyan herkese de hayırlı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun topiğinizzz ,bende sizin gibii mayıs ayında 90 kilodan 68 kiloya düşmütümm bıkrakınca diyetii 78 lere çıktımm baktımm yine eskisii gibii şişko olamamm az kaldı hemenn diyete başladım şuan 76.1 oldumm

Aaaa yalnız olmadığımı gördüğüme öyle çok sevindim ki. Umarım azimle devam ederiz. Teşekkür ederim. Kilolarımız, diyet hikayemiz çok benzermiş. Nasıl bir diyet yapıyorsunuz merak ettim?

Kilo cetvelini yeni gördüm. Helal olsun onca kiloyu nasıl, ne kadar sürede verdin canım?

Canım teşekkür ederim 6 ay 10 gün oldu canım çok kaçamak yaptım o yüzden uzun bir sürede verdim darsı kilo vermek isteyen herkesin başına

Ay süper gerçekten. Azimle devam etmeni dilerim canım.:13arısı başımıza, sağol.

Canım sadece dikkatle gitti .Doğum sonrasıydı benimkiler spor yapmadığım için göbeğim istediğim kadar erimedi yani duruyo şuanda yeni yeni spora başlıyorum hem sıkılaşıp hem kas yapmak istiyorum inşallah...

Nazar değmesin çok güzel bir iş başarmışsın. Hadi bakalım bundan sonrası belki daha kolay olur. Senin gibi bayanları görünce gerçekten hem imreniyorum hem de motive oluyorum.

topiğiniz hayırlı olsun,bende kilo verme maratonundayım.inşallah atıp kurtulucaz şu gereksiz yüklerden.

boool azim ve kararlılık diliyorum hepimize

Nazar değmesin çok güzel bir iş başarmışsın. Hadi bakalım bundan sonrası belki daha kolay olur. Senin gibi bayanları görünce gerçekten hem imreniyorum hem de motive oluyorum.

Canım bak Maşalaah sende iyi vermişsin sakın pes etme herşey güzel olacak hem vücudun güzelleşecek hemde özgüvenin artacak aynaya baktığında başka bir kadın göreceksin...

topiğiniz hayırlı olsun,bende kilo verme maratonundayım.inşallah atıp kurtulucaz şu gereksiz yüklerden.

boool azim ve kararlılık diliyorum hepimize
Çoook teşekkürler. Ay ne güzel herkes bir sürü kilo vermiş. Sen de baya ilerlemişsin. Darısı başımıza. Bu iş zaten azim, kararlılık ve sabırla oluyor. Tamamen beyinle halledilebilen bir şey. Şu Kadınlar Kulübü sitesine geldim geleli. Kilolarımdan kurtulup birlikte zayıfladığım insanlarla çay içme hayalim var. Umarım bu sene gerçekleşir. İyi dileklerin için çok teşekkürler.

Canım bak Maşalaah sende iyi vermişsin sakın pes etme herşey güzel olacak hem vücudun güzelleşecek hemde özgüvenin artacak aynaya baktığında başka bir kadın göreceksin...
Benim de tam olarak buna ihtiyacım var. Kilolarım bütün hayatımı olumsuz etkiliyor, mutsuzluğumun tek nedeni bu...
2013 - 2014 sezonunda hayatımı değiştireceğim artık, böyle yaşamak gerçekten limoni!
İnşallah o günleri görürüm ben de sizler gibi...

Şöyle bir vücut hiç fena olmazdı aslında. (Fotoğrafı da orjinal boyutunda yükleyemedim, neden bilmiyorum.)

Akşam yemeğimi yedim. Üstüne de şekersiz, hazır salep içtim. Yatana kadar başka bir şey yemem herhalde. Az sonra da günlük menümü yazarım. İlk gün hayırlısıyla bitsin de rahat edeyim.

4.10.13
Sabah:
1 kase yağsız süt
5 yk. çilekli nesfit
Ara:
1 domates hurma
Öğle:
1 kk. beyaz peynir
1 pors. karışık salata
1 dilim beyaz ekmek
Akşam:
1 pors. nohut yemeği
1 kk. beyaz peynir
*
8 bardak su
3 kupa şekersiz kahve
1 kupa şekersiz salep

Güzel bir gün daha... Fakat bugün diyet açısından pek hevesli değilim. Sanki aylardır diyet yapıyormuşum da sıkılmışım gibi. Oysa daha ikinci gün.

Otur sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…