Herkese merhaba!:79:
Ben Venüs, 21 yaşındayım. Üniversite okuyorum, aynı zamanda çalışıyorum. (İş hayatına birkaç aylığına ara verdim.) 2 Mart 2013'den bu yana diyet yapmaya çalışıyorum. (Sürekli bozup, yeniden başlıyorum.:26:) 87.6 kilo ile diyete başladım. İlk aylarda diyetisyen ile rejim yaptım ve 70 - 71 kiloya kadar düştüm. Daha sonra iş - okul yoğunluğu nedeniyle diyet düzenim bozuldu, diyetisyeni de bıraktım. O zamandan bu zamana kadar (yaklaşık 4 ay) sürekli kilo alıp, verdim. 68 kiloya kadar düştüm, 80 kiloya kadar çıktım. Bugün (4 Ekim 2013) sabah tartıda 79.0 kilo çıktım. Tekrar diyete başladım. Burada sizlerle ve yakın bir arkadaşımın da desteği ile 1 Ocak'a kadar 60 kiloya düşmek istiyorum.
Daha önce 13. zayıflama takımında yarıştım fakat bu aralar yarışmak için pek uygun olduğumu düşünmüyorum. Bir diyet günlüğü açıp, uygun zamanlarda benim gibi zayıflamak isteyen insanlarla paylaşım yapmak istiyorum.​:81:
Diyet sürecini paylaşmak; motive olmak, kendini kontrol etmek açısından oldukça faydalı.
Burada diyet planlarımızı, gün gün yediklerimizi, haftada - ayda kaç kilo verdiğimizi, spor programlarımızı, kişisel bakım programlarımızı, ruh halimizi, bildiklerimizi paylaşabiliriz.:119:
Sizleri seviyorum, umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz.:129:
Teşekkür ederim. Umarım hep birlikte mümkün olur, umarım topiğim bana ve gören, okuyan herkese de hayırlı olur.Topiğin hayırlı olsun , en kısa sürede kilocuklarından kurtulman dileğiyle
Kilo cetvelini yeni gördüm. Helal olsun onca kiloyu nasıl, ne kadar sürede verdin canım?Topiğin hayırlı olsun , en kısa sürede kilocuklarından kurtulman dileğiyle
Aaaa yalnız olmadığımı gördüğüme öyle çok sevindim ki. Umarım azimle devam ederiz. Teşekkür ederim. Kilolarımız, diyet hikayemiz çok benzermiş. Nasıl bir diyet yapıyorsunuz merak ettim?hayırlı olsun topiğinizzz ,bende sizin gibii mayıs ayında 90 kilodan 68 kiloya düşmütümm bıkrakınca diyetii 78 lere çıktımm baktımm yine eskisii gibii şişko olamamm az kaldı hemenn diyete başladım şuan 76.1 oldumm
Kilo cetvelini yeni gördüm. Helal olsun onca kiloyu nasıl, ne kadar sürede verdin canım?
Ay süper gerçekten. Azimle devam etmeni dilerim canım.Canım teşekkür ederim6 ay 10 gün oldu canım çok kaçamak yaptım o yüzden uzun bir sürede verdim darsı kilo vermek isteyen herkesin başına
Ay süper gerçekten. Azimle devam etmeni dilerim canım.:13 arısı başımıza, sağol.
Nazar değmesin çok güzel bir iş başarmışsın. Hadi bakalım bundan sonrası belki daha kolay olur. Senin gibi bayanları görünce gerçekten hem imreniyorum hem de motive oluyorum.Canım sadece dikkatle gitti .Doğum sonrasıydı benimkiler spor yapmadığım için göbeğim istediğim kadar erimedi yani duruyo şuanda yeni yeni spora başlıyorum hem sıkılaşıp hem kas yapmak istiyorum inşallah...
Nazar değmesin çok güzel bir iş başarmışsın. Hadi bakalım bundan sonrası belki daha kolay olur. Senin gibi bayanları görünce gerçekten hem imreniyorum hem de motive oluyorum.
Çoook teşekkürler. Ay ne güzel herkes bir sürü kilo vermiş. Sen de baya ilerlemişsin. Darısı başımıza. Bu iş zaten azim, kararlılık ve sabırla oluyor. Tamamen beyinle halledilebilen bir şey. Şu Kadınlar Kulübü sitesine geldim geleli. Kilolarımdan kurtulup birlikte zayıfladığım insanlarla çay içme hayalim var. Umarım bu sene gerçekleşir. İyi dileklerin için çok teşekkürler.topiğiniz hayırlı olsun,bende kilo verme maratonundayım.inşallah atıp kurtulucaz şu gereksiz yüklerden.
boool azim ve kararlılık diliyorum hepimize
Benim de tam olarak buna ihtiyacım var. Kilolarım bütün hayatımı olumsuz etkiliyor, mutsuzluğumun tek nedeni bu...Canım bak Maşalaah sende iyi vermişsin sakın pes etme herşey güzel olacak hem vücudun güzelleşecek hemde özgüvenin artacak aynaya baktığında başka bir kadın göreceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?