2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

ahbelinda

gülümse
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
296
82
73
Merabalar.. 29 ağustosta doğum yaptım 58 le hamile kaldım şu an 61 kiloyum ama hedefim şimdilik 55. 5 gündür akşam 6 dan sonra sadece meyve ve süt içiyorum 3 gündür de elma sirkesi içiyorum vee 60kiloya düştüm bu şekilde düzenli beslendiğimden midir elma sirkesinden midir bilmiyorum ama sütüm de bollaştı.. hadi kızlar destek olalım birbirimize..

slm canım seni ağustos annelerinde hiç görmedim :) bebeğini emzirmiyormusun ? elma sirkesi emzirirken içilmez diye duymuştum. gün içerisinde neler yiyiyorsun birde akşam altıdan sonra aç olarak nasıl dayanıyorsun benim gözlerim dönüyor açlıktan ancak spor yapıyorum 3 gün oldu bende kilo verme kararı verdim

ben eylül annesiydim aslında ama oğlum sürpriz yaptı.. sabah 10 da normal kahvaltımı yapıyorum sucuk falan yamiyorum ama yumurtamı mutlaka yiyorum peynir zeytin reçel ekmek ne istersem arada bi muz yiyorum mesela 2,30 gibi sebze yemeği ekmek yok 5,30 gibi de yine sebze yemeği istersem çorba salata yoğurt falan sonra 9 civarı 5 6 fındık ve ya 1 armut yatmadan da süt içiyorum ama şunu yemiycem bunu asla tüketmiycem demediğim için aklım bişeyde kalmıyor akşam çok acıkırsam veya canım bişey isterse nasıl olsa sabah ne istersem yiyebilirim diye zorlanmıyoru ilk gün zordu ama şimdi aklıma gelmiyor açlık ve en az 3 litre su içiyorum. sabah uyanınca 1 bardak ılık suya 2 y k elma sirkesi koyup içiyorum yatmadan da aynı şekilde. bende başta sirke konusun da tereddüt ettim ama sütüm çoğaldı aksine ve tadını da etkilemedi.. sen kaç kilosun kaç kilo fazan var. bir de ölçülerimizi yazalım inceldiğimizi takip etmek için. ben hamilekalmadan önce elma sirkesi yöntemiyle 1 haftada 3 kilo verdim ama bebek olsun diye hormon ilacı içmeye başladım ve tekrar 58 e çıkmıştım

ben de spora vakit bulamıyorum ya da yorgun oluyorum aslında pilatesi çok seviyorum ama . sen nasıl spor yapıyosun

ben de spora vakit bulamıyorum ya da yorgun oluyorum aslında pilatesi çok seviyorum ama . sen nasıl spor yapıyosun

sirke konusunda kararsızım sütü etkilermi diye sen mama veriyormusun bebeğine? canım bende zaten çizelge ekli 12 kğ var vermem gereken . sporu evde yapıyorum doğum iznindeyim evde yürüyüş bandı bisiklet ve mekik aleti var 20 mekik 15dk bisiklet ve 20 dk yürüyüş yapıyorum daha 3.günüm bakalım

e mükemmel ne güzel spor salonu gibi evin. ben doğduğundan beri hep günde 2 3 kez mama verdim çünkü azdı sütüm ama yaklaşık 3 gündür vermiyorum dediğim gibi sütüm çoğaldı çok şükür düzenli saatinde yiyorum belki ondan belkide sirkeden ama tadını da etkilemedi tatmış biri olarak söylüyorum tabi sana iç ve ya içme diyemem senin seçimin. sen yürüyosan zaten akşam 6 dan sonra bişey yemesen de yeter ölçülerini aldın mı benim başladığımda bel 85 kalça 100 cm di bugün sabah bel 82 kalça 98 olmuş sanırım ödem attım

ben hiç ölçmedim bel ve kalçayı :)) sadece kğ olarak bakıyorum tartıya senin boyun ve kğ kaç ? normal doğum mu sezeryan mı birde göbek olayı ne durum da :) bu arada bebeğin kız mı erkek mi nasıl gelişimi iyi mi? benim kız :) büyüyor artık :) sirkeyi bir deneyecem ama evdeki sirke elmamı üzüm mü bilmiyorum.

brnce ölçülerini almalısın çünkü spor apıyosun kilonda farklılık olmasa da mutlaka incelirsin bebeğim erkek 3,200 gr 50 cm doğmuştu şu an 6 kilo ve 62 cm normal doğum 2. çocuğum 4,5 yaşında kızım var ben de 25 yaşındayım.. benim boyum 164 kilom 60 55 olmam lazım aslında gözüm 50 de ama.. üzüm sirkesi olmaz elma olacak. senin bebeğinin kaç günlük boyu ve kilosu ne.. allah bağışlasın senin boyun kilon ne ve kaç yaşındasın ilk doğum mu normal mi

ben 34 yaşındayım. ilk bebeğim ve kız şuan 2,5-3 aylık arası 8 ağustosta (ramazan bayramının 1.günü) normal doğumla dünyaya geldi. doktor kontrolüne var daha ama yaklaşık kilosu 5,5-6 arası diye tahmin ediyorum. zaten 3 kğ olarak doğmuştu.
benimde boyum 164-165 civarı evet 60 kg iyi oluyor ama 58 kğ diye kendime hedef koydum. 58 de gayet ince duruyorum. inşallah verecem bu killoları tabi emzirdiğim için biraz uzun sürecek napalım kızım için :) bu arada ölçtüm sen söyleyince bel 88cm kalça 105 cm çıktı

emzirince yavaş olacak evet çünkü yemekten çok kesemeyiz bebişlerimizin canı sağolsun tabi ama emziriyorum diye de kendimi iyice bırakmak istemiyorum.. sen benden daha hızlı incelirsin çünkü evde spor yapma imkanın var keşke benim de koşu bandım olsa 1 ayda beni kimse tanıyamaz ama benim kociş zaten kızıyo zayıflıycam deyince bi de onu istesem çıldırır.. tekrar ne zaman tartılıp ölçülerimizi alalım? hafanın bir günü tartı günümüz olsun..

bencede haftada bir gün tartılıp yazalım. sen kilo çizelgesini neden eklemiyorsun ölçüleri haftalık almayalım ya incelme hemen olmazsa moralim bozulur diğer forumda cumaları tartı günü bizde cumaları tartılıp söyleyelim istersen.evde spor aletleri var ama kızım o kadar huysuz ki çok fırsat bulamıyorum sendede en güzel spor aleti var 4,5 yaşındaki kızın onun peşinde koşmaktan ve bebekten daha hızlı verirsin gibi geliyor :))

tamam canım olur. yarın tartılıyoruz haftaya cuma hem tartılıp hemde ölçüyoruz :)
çizelge tıckerfaktory.com weight loss ticker diye siteden yapılıyor yapımı anlatılıyordu forumda

umudumvar01 nerdesin? ben tartıldım tartım dijital değil ama 59,800_900 gibi çıktım 60 dan az gerideydi ibre.. 61 le başlamıştı 1 hafta önce aynen devam.. seni bekliyorum hadi merak ediyorum

Konu içeriğinden dolayı ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

umudumvar01 nerdesin? ben tartıldım tartım dijital değil ama 59,800_900 gibi çıktım 60 dan az gerideydi ibre.. 61 le başlamıştı 1 hafta önce aynen devam.. seni bekliyorum hadi merak ediyorum

slm canım ben çizelgeyi değiştirmiştim görmüşsündür :) 70.4 le başlamıştım dün sabah 69.2 idim bakalım fena gitmiyor. ama dün akşam arkadaşlara gittik orda biraz ipin ucunu kaçırdım :))

oo süper 1.200gr çok iyi. çizelgeye dikkat etmemiştim. çok sewindim. arada kaçamak olur boşver. ben de bugün hamburger patates yedim ama saat 4 de 6 dan sonra bişey yemiyorum tabi.. nette araştırdım bu şekilde zayıflayan çok kişi var. hiç bişey yapmamaktan iyidir. cumayı heyecenla bekliyorum her hafta 1 kilo versek süper olur ama ilk haftalar ödem attığımız için çabuk gidiyo sanırım sonraki haftalar bu kadar hızlı gitmeyebilir ama pes etmek yokk..

oooooo kızlar bu topik iyiymiş benim de 10 kilo fazlam var ölçülerimi alimm barii de ben de başlıyım yavaştan

bende katılıyorum size :))
50 kiloya düşmem lazım çalışmalara bugün başlıyorum bakalım

bende geldimm kızlarr. en çok benim girmem lazım buraya.. ağustos annelerinin yüz karası olarakk. kilomu da başlık yaptım kii gözüme gözüme girsinnn.. yazar mı acabaaa bende ona göre düzenleyeym kendimi

herkes beslenme şeklini neler yediğini yazar mı acabaaa bende ona göre düzenleyeym kendimi... yardım edin banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…