- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
bu arada başlangıç kilom 61 15 gün oldu :)
Ne güzel ben su anda tam 10kilo fazlayim senden tam 16 kilo fazlam var sanirim o yüzden daha hizli veriyorum kilolari
evet bende hergun tartilmazsam gun icinde ipin ucunu kacirabilirim. Bak ne gizel kilo veriyosun bırak o elindeki tatliyi diyorum artık kendi kendime bugunde tartildim 70.900 olmuşumevet sen bu ay güzel kilo verirsin sonra yavaşlayabilir ama pes etmek yok.. artık her sabah tartılacağım sabah yazarım çok merak ediyorum.. hergün 100 gr süper olur.. senin de haberlerini bekliyorum
Elbette hosgeldin emziriyormusun? Ben emziriyorum ve hiç gun icinde yediklerimden kismadan 3ana 4ara ogunle aksam yemegimi saat 6da bitirerek bol su icerek 6 gunde 1200 gr vermisimNisan annesi olarak size katilabilirmiyim
çok iyi.. bende sabah aç karna tuvaletten sonra ve tamanen soyunnaraak 59,300 geldim. giyisilerle tartılmayın sonra giyinip tekrar tartıldım 60,100 aradaki farka bakın..
Nisan annesi olarak size katilabilirmiyim
evet bende hergun tartilmazsam gun icinde ipin ucunu kacirabilirim. Bak ne gizel kilo veriyosun bırak o elindeki tatliyi diyorum artık kendi kendime bugunde tartildim 70.900 olmuşum
Elbette hosgeldin emziriyormusun? Ben emziriyorum ve hiç gun icinde yediklerimden kismadan 3ana 4ara ogunle aksam yemegimi saat 6da bitirerek bol su icerek 6 gunde 1200 gr vermisim
Mrb arkadaslar bende mart annesiyim benide araniza alirmisiniz bayadir sayfalari takip ediyorum ve bircogu cok ilerlemis benimde acilen kilo vermem lazim ama motivasyna cok ihtiyacim var
sende hoş geldin.. inan bana aç kalmıyoruz tek yaptığımız 6 dan sonra yememek ilk günler acıkacaksın pes etme sakın. canın ne yemek isterse şöyle düşün nasıl olsa sabah ne istersem yerim neden şimdi yiyip şişman bi kadın olarak kalayım ki.. ben kendimi böyle motive ediyorum, kaç kilosun sonuçlarınızı çok merak ediyorum
Bu sabah giyisilerinle mi tartıldın. ben çamaşırlarımı bile çıkarıyorum valla. bu sabah giyinip tekrar tartıldım 700 gr fazla çıktım buna dikkat edin bence çünkü hergün farklı şeyler giyiyoruz bu sonucu etkiler
dün tartı günüydü ve ben kaçırdım sabah kızımı doktora götürdük biraz uzadı işler ordan teyzemlere gittik bugün geldik aç karnına değilim o yüzden tartılmak istemiyorum. bu hafta zaten biraz bozmuştum diyeti biliyorsunuz. artık günlük mü tartılıyoruz? ahbelinda gayet iyi gidiyorsun.ay ismi unuttum nicklerle aram iyi değil ama arkadaşda çok iyi kilo veriyor 72 küsürle başlayan. yarın sabah bende tartılacağım. yazacağım bakalım:) grup kalabalıklaştıkça daha zevkli olacak :))
diyeti bıraktın sanmıştım geçmiş olsun bi sorun mu var bebişte.. artık her sabah tartılıyoruz daha motive edici oluyor bu arada ben kalçamı ölçtüm başladığımda 101 cm idi 96 olmuş inanamadım belim de 76 dan 70 olmuş ben mideden ölçüyorum yani göğsümün hemen altından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?