2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

İşte geldim burdayim tam tamina 72, 5 kiloyum boy 1, 63 bel 90 kalca 107 cm ve 55 olmam lazim. dun basladim dikkat etmeye ekmek ve tatli cikolata yok bakalim bir hafta sonra kac kilo olucam bugun 100gr vermisim az ama olsun kalici olsun degilmi bugün sabah bir tavada yumurta 2dilim ekmek peynir domates ve yesillik yedim arada elma yine arada cevizve hurma oglen kabak yine arada elma arada nar akşam Kıymalı ıspanak simdide bir elma ve altidan sonra yemek yok sadece bir porsiyon meyve bakalim ise yariycakmi sutumuz kesilmesin diye kisamiyoruZ keske spor yapma imkanim olsaydi ikiaya verirdim 15kiloyu.

EVEEETTTT GELELİM ÖLÇÜLERİMİZE boy:153 kilo:60.6 bel:85 kalça:102

sabah yağda yumurta,peynir,zeytinyağı ve zeytin,dom-sal,tahin-pekmez 3dilim ekmek
arada 1sb incir suyu,1sb ıhlamur,1sb kimyon-rezene,1sb cevizli kaynar içilecek
öğlen 1 kase yoğurt ve çorba 1 dilim ekmek
arada yine içecekler
akşam kıymalı makarna( ayran çorba belki salata
arada yine içecekler yatmadan 1 porsiyon meyve

bugünkü menümüz,sütümüz kesilmez inş

Bende varım yarından itibaren başlayacağım bakalım tartılayım aç karnına ona göre yazarım yarın buraya :)

Bugunku menum sabah kiymali yumurta iki dilim ekmek bal sut ve peynir arAda ceviz yine aeada hurma oglen bir elmayla gecistirdim yemek yiyemedim kizlar misafir vardi hizmet ettim agzima lokma alamadim aksam Kıymalı ispanak ve havuc bugunde boyle bitti kacamaksiz ama az yedim sanki bol su octim gece sutum azalmasa bari. Birde ben hergun tartiloyorum yoksa konsanteeolamiyorum bugun 70.100grolmusum

oo ne güzel kızlar kalabalıklaşıyoruz :) birlikten kuvvet doğar hep beraber zayıflayabiliriz inşallah :) gerçi ben 2 gündür biraz bozdum diyeti dün misafirliğe gitmiştim bugün okuldan bana geldiler bir sürü yiyecek getirmişler abarttım biraz ama yarından itibaren dikkat etmeye başlıyorum. 2 gündür sporda yapamadım yarın spora da başlıyorum :) yediklerimi ve yaptığım sporları bende günü gününe yazacağım

Ay çok sevindim hoşgeldinz.. ben hiç fire vermeden devam ediyorum 12 gün oldu hiç zorlanmıyorum ve midem küçüldü sanırım önceden yediğim yemeğin yarısını yiyorum başta zorlandım ama mide küçüldüğü için sanırım artık bu miktar bile fazla geliyor sanki.. sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 1 yağda yumurta peynir öğlen 1 tabak salçalı yoğurtlu makarna 5 gibi çayla biraz tatlı 8 gibi de 1 bardak süt 6 tane fındak süt olsun diye ve bol bol su cuma günü hem tartı hem ölçü günü. lütfen vazgeçmeyin bu kilolar kaderimiz olmasın. zaten kiloların gittiğini gördükçe dahada az yiyesi geliyo insanın.

kaçamak yok.. kaçamak yapmak istersek 6 dan önce yiyelim böylece yatana kadar eritiriz.. tam gaz devam

bişey olmaz merak etme sütüne su içmeyi ihmal etme yeter. bel derken tam olarak nerden ölçüyosunuz arkadaşlar mideden mi yoksa göbek deliği hizasından mı?

hoş geldin mrak etme sadece akşam yemeyerek gündüz hiç kısmadan zayıflayan o kadar çokki hem bu ay kısmadan deneyelim bakalım ne kadar kilo vericez ona göre biraz ayar çekeriz yediklerimize

aslında herzaman bu kadar az yemiyorum ama bugün acıkmadım nedense. kendimi oruç tutuyo gibi hissediyorum akşam 6 olmadan şunu yiyim bunu yiyim :) işim oluyo bazen sıra yemeğe gelince saate bakıyorum 6 olmuş.. aaaa yiyemem. sabah artık diyorum. alıştım valla. her ay 1,5 kilo versem bile yaza kadar yani antlyada yaşıyorum nisan sonu gibi 9 kilo yapar hemde hiç zorlanmadan. süper bişey bu..

Bencede cok az yemissin mesela aksam yemegi yok peki sütün durumu nasil azalma vami ben azcik kessem sutum azalacsk diye korkuyorum bugün 200gr daha vermisim 71.900gr olmusum 4 gunde 600gr benim icin basari boyle devam edersem 3 aya eski halime donerim sanirim

işin tuhaf tarafıda o zaten aman sütüm olsun diye çok yediğim zamanlar bile böyle çok olmamıştı sütüm sanırım doktorlar haklı önemli olan yeterince su içmekmiş. sütüm çok iyi şükür.. 4 günde 600 gr süper haftada 1 ayda 4 kilo yapar..

evet cok iyi gidiyor insallah boyle devam ederim. Hic kismadim sadece ekmek ve tatliyi biraktim. Okadar aburcubur yiyordumki hayret ettim kendime. Suyu bende bol iciyorum hurma falan yiyorum ayva yiyorum komposto yapiyorum sutun kalitesi icin ayrica balik hapı iciyorum gun asiri. Ekmegide sadece kahvaltida yiyorum. Pazar gunleri odul gunum minik bi cikolata yiycem. Insallah cabucak veririz hepimiz yavrularimizin rizkini kesmeden. Ayrica spor yapmak bu aylar için çok tehlikeliymis eriyen yaglar ve atiklar sute gecermis . Simdilik 3 ay daha bu sekilde vermeye calisalim sonrasi ufak ufak spora baslarim

Sabah tavada yumurta sut peynir ve bal ve 2dilim ekmek arada elma ve ceviz oglen tavuklu patates aksam kisir ama cok yemedim tabi onceki yedigimin yarisi kadar yedim bolca su ve ayvali elmali kuru uzumlu komposto

Sabah tavada yumurta sut peynir ve bal ve 2dilim ekmek arada elma ve ceviz oglen tavuklu patates aksam kisir ama cok yemedim tabi onceki yedigimin yarisi kadar yedim bolca su ve ayvali elmali kuru uzumlu komposto

Menümü yazmayayım ben:)

ama sabah aç karnına tartıldım 75.600 gr çıktım bakalım yarın kaç çıkacağım :) 58 e düşmem lazım :)

Bugun sabah 71.500 gr olmusum rekor kirdim kendi çapımda umarım hep boyle giderde kolayca zayiflarim

Bugun sabah 71.500 gr olmusum rekor kirdim kendi çapımda umarım hep boyle giderde kolayca zayiflarim

çok iyi.. bende sabah aç karna tuvaletten sonra ve tamanen soyunnaraak 59,300 geldim. giyisilerle tartılmayın sonra giyinip tekrar tartıldım 60,100 aradaki farka bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…