Kızlar bende bu sabah 65.9 geldim ama çıldırmış gibi tatli yiyorum kilolar gidince üstüme bi rahatlik çöktü bende okullar biran once acilsin daha rahat etcem evde durdukca biseylere saldiriyorum sürekli okadar kilo verdim emeklerim boşa gidecek diye odum patlıyor.
Selam millet ben geldim. Bende evdeyim iki haftadir ipin ucu kacti baya bi. Pazartesi tartilip bende tekrardan baslicam. Bebem 6 ayida bitirdi artik yemek icin bahane kalmadi. Yaza 9 10 kilo vermem lazim Hadi gazamiz mubarek olsun.
kızlar ben tartılmadım çünkü hiç dikkat edemedim hafta sonu misafirler vardi. bu arada ozleceyat onlar ödem degildir günlerdeki pastalar böreklerdir :)))) fotolar ele veriyo
Gunaydinn bugun 69.4 olmusum ozleceyat umarim bende gorurum 65 leri canim ya
Slm kızlar Nihayet dönmüş herkes yokluğunuzda diyetisyene gittim 1hafa oluyor başlayalı uzman yardımı şart olmuştu bana 1.5 kilo verdim suan 67,5 kiloyum ilk hedef 60 dedi bakalım azimliyim :)
Canim sevindim senin adina. Bide benden gitse ya 69a cakildim sanki. Bide bebegim var 7 aylik etkilenirmi acaba azcik azaltsam yediğimi. Diyetisyeninin listesini paylasirmisin neler var merak ettim
Kızlar nerdesiniz ya çok sessiz kaldı buralar ben diyetisyen ve diyet devam bugün 66 kiloyum ve sırf yağ vermişim doktor söyledimoralim çok iyi 15 gün sonra tekrar gidecek ozaman 64 olmayı hedefliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?