2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Ahbelinda.........61.......58,3 bir haftada değil tabiki başladığımdan bu zamana

mavijiklet........72,1.........71,1.......70.7

ozleceyat .........69.6

Damlasu.....64.5....63.6

mavijiklet bu hafta sen 70 ben 57 görelim inşallaaahh damlasu da baklava börek görüyo bol bol :)

Kızlar hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bol kazancli az kilolu bir yil diliyorum .korkarim bnm için pek az kilolu bir yil olmayacak heralde yeni yıla tikinarak girdim malum nasıl girersen öyle geçer

Canlar hepinize musmutlu seneler diliyorum. Ahbelindacim yedim yedim doydum artik yarindan itibaren eskiye donuyorum :)))

Canlar mutlu yillar :))) aksam fazladan kek ve makarna yemistim sabah hala 70.7 yim cok şükür almamısım. Keske yemeseydim belki 200 gr falan verirdim. :)
Kalorisepetine hergun girmektende cok sıkıldım usengeclik offf

Son düzenleme:
Kızlar hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bol kazancli az kilolu bir yil diliyorum .korkarim bnm için pek az kilolu bir yil olmayacak heralde yeni yıla tikinarak girdim malum nasıl girersen öyle geçer
Valla benimde oyle oldu canim ya butun sene yiyecez artik yyapcak bisey yok :)
Canlar mutlu yillar :))) aksam fazladan kek ve makarna yemistim sabah hala 70.7 yim cok şükür almamısım. Keske yemeseydim belki 200 gr falan verirdim. :)
Kalorisepetine hergun girmektende cok sıkıldım usengeclik offf

Canim bosver ya bugunde vermeyiver cok zayiflikta basa bela :)) hergunde verilmez ki canim kilo verende var veremeyende var

Günaydın kızlar nerelerdesiniz ben bugun 68.4 geldim dün 69.6 gelmiştim gec yemek cok farkediyo kizlar dun 6 gibi bitirdim bu sabah farki gördüm.

Ya dun 4te yedim en son. Sabah sadece 100 gr gitmis. Ya tarti bozuk yada benim metabolizma

Kizlar nerelerdesiniz ya iyice sessiz kaldi burasi
Bugun 70.4 ciktim ha gayret pazartesiye 70e duserim insallah

Kizlar nerelerdesiniz ya iyice sessiz kaldi burasi
Bugun 70.4 ciktim ha gayret pazartesiye 70e duserim insallah

Tebrikler cnm kesin dusersin 70e abartmazsan yemek işini iki gunde gider o gramlar bende sabah 68.8 geldim sonra 68.3 geldim tartimi bozuk ne anlamadim ama ben 68.3 olana inanmak istiyorum:)

Kızlar gelin artik yaaa
Bugun bir ay oldu ve ben 1800 gr vermisim bunada şükür. Bugun 70.3dum 70ib altina inmem lazim bu hafta yeter artik

ben geldim... bugün itibariyle 57,9 kilom. 57 yi gördüm ya bi şevk geldi bana kalori sayımına devam.. hiç giremedim ama çokta salmamışım demekki kilo almamışım en azından..

Kizlar bende burdayım çok ihmal ettiniz burayı ama. bende bu sabah 66.9 geldim çok yavas gidiyor ama en azından veriyorum hadi bos birakmayalim sayfayı birbirimizi gene motive edelim.

Gunaydinnnnn
Bu sabah 69.9 oldum acayip iyi hissediyorum kendimi. Boylece 5 haftada 2.200 gr gitmis oluyor. Benim gibi zor kilo veren biri icin bu bir mucize :)
Sukur 6li rakamlari gordum. Simdiki hedefim 65 hadi bakalim :)

Gunaydinnnnn
Nasil oldugunu anlayamadim ama eger tarti bozuk degilse bugun 69.2 yim
Hadi kizlar ya canlanin biraz

ben geldim... bugün itibariyle 57,9 kilom. 57 yi gördüm ya bi şevk geldi bana kalori sayımına devam.. hiç giremedim ama çokta salmamışım demekki kilo almamışım en azından..

merhaba kızlar çok sık giremesemde bi gelişme olduğunda giriyorum bu sabah 57,4 geldim tartıda yaptığım sadece akşamları sofraya oturup yemek yememek ama ayak üstü mutfğa gittikçe ağzım bişeyler atıyorum ne yalan söyleyim.. yavaş gidiyo ama sağlam gidiyo kendimi bıraktığımda en fazla yarım kilo fazlalık oluyo oda 2 gün dikkat edince fazlasıyla gidiyo bu kilo kabızlık halim. onu çözsem daha az çıkarım sanırım. cumartesi ankaraya gidiyorum hiç giremeyebilirim ama döndüğümde kaç çıkarım bilmiyorum.. öptüm sizi..

Kızlar mrb uzun zamandır giremiyorum telde bi sorun vardı galiba bugun halloldu bu sabah itibariyle 66 kg geliyorum yarın tam üç ay bitiyor ve ben tam 10 kilo verdim bugün arkadaslar bendeydi ve çok zayifladigimi ve daha zayıflama çok iyi olmuşsun böyle dediler ve cokkk mutlu oldum sizler be durumdasiniz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…