- Emoji Skoru
- 156
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
- #79.021
Selam kızlar;
Bizde son durum şu: Doktor ateşe virütik demişti ve bizi döküntü konusunda uyarmıştı. bugün ateş yok ama döküntü başladı. Kızım 6. hastalık adı verilen herpes virüsünün sebep olduğu bi hastalık geçiriyormuş. Nerden bulaştıysa....
Sabah doktoru aradım. Doktor gövdede başlar demişti. Bizde yüz ve ensede var. Bu hastalıkta sebepsiz 3-4 gün ateş ardından 3-4 gün döküntü olurmuş sonra geçermiş. Lenf bezlerinde büyüme olur dedi. Açıkçası tedirgin oldum. Sabah ilk anda acaba kızamık mı oldu diye kortum. Doktoru aradım hemen kızamıkta döküntü ateşle başlıyormuş. Bizde ateş düştü çok şükür. Doktor hiç bi ilaç vermenize gerek yok Önemli olan ateşli dönemdi döküntüler 3 güne kadar geçecek hiç bi iz kalmayacak dedi ama tedirginim. Hamile olanlara yaklaşmaması gerekiyormuş bi de...
Offff yavrumun iştahı kaçtı, keyifsiz ne yaparsan yap gülmüyor. Huzursuz.... Bi geçseydi...
GÜNAYDIN HERKESE bebişi hasta olanlara geçmiş olsun diyorum bizde hemen hemen bir aydır hastayız doktora gidiyoruz bişey yok geri dönüyoruz ama gece çok rahatsız öksürüyor burnu tıkanıyor nefes alamıyor bu gün tekrar gittim alerji tesleri yapıldı kan alındı burnundan sümük alındı bakıcaz şimdi bebeğimin sıkıntısı ney inşallah önemli bişey yoktur :2: :2:
geçmiş olsun ikinizede canım. hastalıklar yavrularımızdan uzak olsun hep inşallah. benimde dün burnu akıyordu hapşuruyordu hasta olmayız inşallah ççünkü 15 gün sonra anneannemize gidicez