• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok tesekkurler kizlar, simdi huysuzlugu azda olsa devam ediyor ama idare edilmeyecek gibi degil. ben hep bicir bicir alistim kizima boyle sessiz sikintili haline icim gidiyor :(

ben hala kararsizim canim aslinda, fb a da gelmek isterim ama nasil bir grup var orda henuz haberim yok. fb hesabi acmakfa zor elinu verince kolunu kurtaramiyorsun :)bir ara yoklicam sizi :)

cok tesekkurler canim.

kenarindan kivirmak nasil oluyor canim? hafif bizimkide, bebekler icin uretiliyor bu kolyeler zaten hafif olmasi lzim. ayak bilegine 2 defa doluyorum ben. corabinida uzerine giydiriyorym hissetmiyor kizim :)

Hani 2 tane boncuğu alıp çevirip minik bi kolye yapmak gibi :) yaaa üstüne çorap giydirmek benim hiç aklıma gelmedi, cok mantikliymis,bundan sonra öyle yapayım ben de. Çok teşekkürler cevap için ve kolyeyi tanıttığın için, ben Çok memmun kaldım.

Kızlar bebişlere yürüteç aldınız mı erkek çocukları için sakıncalı diyolar kararız kaldım alıp almamakda.

bizim dr umuz isterseniz alın ama gün boyu kullanmayın ,ben kendi çocuklarıma kullanmadım dedi.ben de erkek çocukları için sakıncalı diye duymuştum ,biz almadık almayı da düşünmüyoruz,zaten alırsak bakıcı akşama kadar onu kullanır kanımca

Ivyciğim sengelmezsen fb grubuna eksik kalırız , kaderdaşlarını yalnız bırakma
hani burasıherkese açıkherkeskonuştuklarımızı görüyor fotoları görüyor diye konuşulmuştu sen de
evet oyüzden eklemiyorum kızımın fotoğrafını demiştin.
grup kapalı yani herkes göremez sadeceüyeolanlar yani bizbizeyiz
İstersen burdaki nickinle bile gelebirsin ben öyleyaptım burka olarak fb hesabı açtım
çünkü daha önce fb olmadı ilke olarak karşıydım.
Yok gelmem diyorsan şüpheedicem artık :)

Yukarda ıvy için yazdıklarım senin için de geçerli başka birisimle kendifotonu vs eklemeden gelebilirsin gruba,
Rüya içinde hayırdır inşallah diyelim, rüyada da olsaanneni görmenesevindim

Canim grubun iceriginden pek haberdar degildim, Aybikem aydinlatti beni saolsun. Gelicem bende araniza, su yogunlugumu atlatayim :)

Son düzenleme:
Hani 2 tane boncuğu alıp çevirip minik bi kolye yapmak gibi :) yaaa üstüne çorap giydirmek benim hiç aklıma gelmedi, cok mantikliymis,bundan sonra öyle yapayım ben de. Çok teşekkürler cevap için ve kolyeyi tanıttığın için, ben Çok memmun kaldım.

Anladim canim, cekip cikarmasin onunla oynamaya calismasin diye ben corabin altindan bilegine bagliyorum. Taslarin tene degmesi onemli cunku.

Ve rica ederim, burada yavrularimizin hepsinin iyiligi icin art niyet dusunmeden paylasmak cok onemli. Isinize yaradiysa ne mutlu bana. Gule gule kullanin.

Kızlar bebişlere yürüteç aldınız mı erkek çocukları için sakıncalı diyolar kararız kaldım alıp almamakda.

bana dr 7. aydan sonra ayakkabıyla bindirebilirsin dedi benimde bebeğim erkek ben su anda bindiriyorum banada nefes aldırıyo ürüteç zaten sonra sıkılıp kucak istiyor valla benim kardeşimde erkek binmiş kocamıda bindirmişler babam bile yürüteçte büyümüş e düşün yani :)) benim kocamda baştan bindirmek istemedi dr konuşunca kabul etti bazıları tembellik yapar yürümekte diyor ama bence yürümeyi öğretiyor ben 10 ayım dolmadan yürümüşüm iki kardeşimde öyle yürütece binen bebekler çevremde bnmeyenlere göre daha cabuk yuruyor

bnde almamıştım ama almaya karar verdim, belki oyalanır hiç durmuyo artık zaten çok uzun bineceğini sanmıyorum hep bzden ilgi bekliyo ama mutfakta ymk hazırlarken ii olur sanki, arabasında anakucağında durmuyo, geçen çorba karıştırıken tezgaha oturttum bi elimle de onu tuttum :)) çok hoşuna gitti ama etrafına dokunmak isteyince bıçaklık kettle yakındı hemen arabasına indirdim.uygun fiyatlı basit bişey alacağım az kullanılacak ve kalabalık yapacak şimdiden eminim.

Canim bizim burnumuz tikali genzimiz. Doluydu hirilti vardi neyseki. Gecti sanirim genzi iceriye dogru akiyordu oksurerek sık sık uyaniyordu uykudan.. iki gecedir uyanmadi tahminimce bu sikayetleri uyandiriyordu yavrumu gecmis olsun

bzde bi değişiklik yok henüz ne hastalandı ne de ağlamaları bitti, inş. ateş öksürük olmaz..bgn banyo yaptırdık korka korka, gene tıkalı burun hır hır..size de geçmiş olsun..

ben kızıma aldım. gün içerisinde bir kaç kere koyuyorum içinde oynuyor yorulunca alayım diye kollarını açmaya başlıyor. çok uzun içinde tutmadıkça zararı olacağını düşünmüyorum.

Canim bizim kolyemiz pazartesi elimizde olacak. Kullan inca bilgi verecegim

kızlar amber kolyeyi nerden aldınız netten mi?güvenilir bir yer biliyormusunuz

ben kullanıyorum çok ta memnunum zaten sıkılıp kolarını açıyor bazende çılgınalr gibi bağırıp kovalamaca oynuyoruz.hopp peşimde mutfakta
yerde bırakmaya daha çok krokuyorum wc ye filan giderken artık iyicene emkliyor çünkü geçen kolunun üstüne düştü yerdeyken. yürütçte içim daha rahat açıkcası

Son düzenleme:
Canım geç çıkması daha iyi benim 1 yaşımda çıkmış çok sağlandır dişlerim ne dolgu ne kanal tedavisi oldum bugüne kadar

benim erken çıkmış azımda dolgulu dişler hakim durumda :) çok zayıff dişlerim .
inşallah babasına çeker oğlumum dişleri maşallaj-hı var babamızın bu konuda

kızlar bu durumu yaşayıp nedenını bıılen varmı???:43::44::53: oğlumun dün geceki kakasında ve bu sabahkı kakasında sümüksü kanlı yapışkan bı sıvı gelsi ufak ufak parça parça kanlı sümüksü mukuslarda var bu nun sebebı nedır acaba yarın doktora goturmeyı düşünüyorum.yediklerimiide kesti korkudan meyve puresı ve bıskuvıt sut verdım sabahtan berı korkudan

kızlar bu durumu yaşayıp nedenını bıılen varmı???:43::44::53: oğlumun dün geceki kakasında ve bu sabahkı kakasında sümüksü kanlı yapışkan bı sıvı gelsi ufak ufak parça parça kanlı sümüksü mukuslarda var bu nun sebebı nedır acaba yarın doktora goturmeyı düşünüyorum.yediklerimiide kesti korkudan meyve puresı ve bıskuvıt sut verdım sabahtan berı korkudan

canım kabız olabilir mi
çok ıkınarak mı yapıyor kakasını

ek gıda alıyor ya ondan . bana doktor demişti sümüksü ve kanlı kaka yediği besinden alerji olduğunu gösterirmiş. ben portakal suyu vermiştim . sabahına kanlı kaka gördüm sonra vermedim olmadı. ama sen git yine de . bi de yedirdiklerini gözden geçir. geçmiş olsun

kızlar amber kolyeyi nerden aldınız netten mi?güvenilir bir yer biliyormusunuz

ben kullanıyorum çok ta memnunum zaten sıkılıp kolarını açıyor bazende çılgınalr gibi bağırıp kovalamaca oynuyoruz.hopp peşimde mutfakta
yerde bırakmaya daha çok krokuyorum wc ye filan giderken artık iyicene emkliyor çünkü geçen kolunun üstüne düştü yerdeyken. yürütçte içim daha rahat açıkcası

Canim Ingiltereden alindi canim. Emel arastirmisti bir ona sormak lazim

Abimi bekliyorum. Hesabı ona açtırıcam güvenlik ayarlarını falan yapacak. Ben fb bilmiyorum hiç :)
Sen gel canım ben sana yardım ederdim neyse abicik gelir en kisa zamanda :)
Canim Ingiltereden alindi canim. Emel arastirmisti bir ona sormak lazim

Canim ben şifa market .com da bulmuştum ama almadım henüz.

Back
X