2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Herkese bir pazartesi sabahından günaydın .size bir iyi bir kötü haberim var kötü bebis geçen hafta doğdu .34+1 de.iyi haber 3000 gr ve kuveze hiç girmeden eve getirdik.suan misil misil uyuyo .darısı sizlere kızlar .rabbim en güzel şekilde kucaklaranıza almak nasip etsin ınşallah .müsait olunca gene yazarım.hepinizi öpüyorum.bye. Bye

ohh canım sabah sabah okuduğum ilk şey senin yazın ve çoook mutlu oldum allah size bağışlasın. hep iyi haberlerini paylaşırsın canım inşallah.

ayyy allah anali babali buyutsun cnm en kisa zamanda dogum hikayeni de paylas bizimle sezeryan mi normal mi simdi nasilsin vs ??? darisi bizlere artik ohhhh mis kokulu yavruna kavustun

Allah analı babalı büyütsün selin ne güzel hayırla kurtulmuşsun darısı bizlere inş. Ben ikinci doğumum olmasına rağmen çoooooooooook korkuyorum yaa her gece bir değişik doğum rüyası görüyorum ne yapacağım bilmiyorum halbuki ilk doğumum öyle zor bile olmadı off :S

Mrb herkese tsk ederim ilk olarak tebrikleriniz için.şükür herşey yoluna giriyo bebis 3 haftalık olcak. Yakında valla ben kurtuldum .ins.sizde en güzel şekilde bebis lere kavusursunu z .bu arada ben epidural oldum.ve kesinlikle tavsiye ederim.hezeyan olacaklara tabii ..sonra gene yazarım minik süt istiyor suan. Grsrz bye bye öptüm hepinizi

Selincim bebeğin hayırlı olsun. İyi olmasına sevindim. Sanırım tek arterden dolayı erken doğdu. Öyle mi? Ben şu an 37+5 deyim. 38+2 de kızım doğacak inşallah ama biraz küçük galiba.2800 gr civarı. Sağ salim doğmasını bekliyorum allahın izniyle.

mrb cnm tşk ederım ..inanki bilmiyorum nedenini bir gece sancı birden geldi...iki saat içinde bebiş dogdu...belkide tek arterden dolayı olmuş olabilir bencede...ama çok şükür küveze hiç girmeden eve getirdik..hiç gelişim geriliği yada başka sorun yaşamadık..şuan 3500 geçti ..maşallah sorunsuz büyütüyoruz...inşallah darısı sana ve diğer anne adaylarına ...hayırlısıyla bebişini kucağına almak nasip etsin inşallah rabbim..görüşmek üzere cnm..öptüm...

39+1 ve hala bekliyoruz bakalım sabırsızlık hat safhada Allah'ım tüm doğum yapacak annelerin yar ve yardımcısı olsun. Böylesi beklemek ne zormuş. Oğlumda kontrole gittim doğum yaptım hiç beklemek falan yok. Kızım nazlı çıktı azıcık

Arkadaşlar cumartesi günü 39+2 de kızımı kucağıma almak nasip oldu şükürler olsun. Tahmin bile edilemeyecek kadar olay bir doğum oldu. Rabbimin böylesi lütfunu hak edecek kulluk yapmasam bile şükürler olsun öyle kolay oldu ki doğumum ne bağırıp çağırma ne uzun süren sancılar her şey 10 dk da bitti. Dilerim hepiniz böyle kolay kurtulursunuz. Kızım da dünyalar güzeli teyzeleri herhalde 20 kezde anne olsam hissedeceklerim aynı olacak. Nasılda aşık oldum ona anlatamam dileyen herkese nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…