- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.661
Herkese bir pazartesi sabahından günaydın .size bir iyi bir kötü haberim var kötü bebis geçen hafta doğdu .34+1 de.iyi haber 3000 gr ve kuveze hiç girmeden eve getirdik.suan misil misil uyuyo .darısı sizlere kızlar .rabbim en güzel şekilde kucaklaranıza almak nasip etsin ınşallah .müsait olunca gene yazarım.hepinizi öpüyorum.bye. Bye
Herkese bir pazartesi sabahından günaydın .size bir iyi bir kötü haberim var kötü bebis geçen hafta doğdu .34+1 de.iyi haber 3000 gr ve kuveze hiç girmeden eve getirdik.suan misil misil uyuyo .darısı sizlere kızlar .rabbim en güzel şekilde kucaklaranıza almak nasip etsin ınşallah .müsait olunca gene yazarım.hepinizi öpüyorum.bye. Bye
benim geç döllenmeymiş:)))
Mrb herkese tsk ederim ilk olarak tebrikleriniz için.şükür herşey yoluna giriyo bebis 3 haftalık olcak. Yakında valla ben kurtuldum .ins.sizde en güzel şekilde bebis lere kavusursunu z .bu arada ben epidural oldum.ve kesinlikle tavsiye ederim.hezeyan olacaklara tabii ..sonra gene yazarım minik süt istiyor suan. Grsrz bye bye öptüm hepinizi
Selincim bebeğin hayırlı olsun. İyi olmasına sevindim. Sanırım tek arterden dolayı erken doğdu. Öyle mi? Ben şu an 37+5 deyim. 38+2 de kızım doğacak inşallah ama biraz küçük galiba.2800 gr civarı. Sağ salim doğmasını bekliyorum allahın izniyle.
Kızım 10 gün önce dünyaya geldi...
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah bizde gün sayıyoruz işte
Nasıl gidiyor bebişle doğumun nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?