- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.641
Allah gönlüne göre versin inşallah.Catlatma iğnesi sonrası neler olur hiç bilmiyorum ama ben hamile oldugumu öğrenmeden once kesin adet olacağım diye düşünmüştüm çünkü aynı adet sancısı ve lekelenme yasadım. Bebek yerleşirken bu tarz semptomlar yasanabiliyormus. Hadi insallah guzel haberlerini yazarsın buraya.
Arkadaslar merhaba bana yardımcı olun lutfen.Bu ay ksg fılmı cektırdım ve ayın 14. unde catlatma ıgnesı vurundum.dun adet olmam gerekıyordu ama hala olmadım ve kahverengı akıntı gelıyor benden sebebı ne olabılır ıgne adet gecıkmesı yaparmı?yada kahverengı akıntının sbebeı ne olabılır.adet olodum olucam hıssı var ama lutfen yardımcı olunnnn
kiss ben de merak ettim bi test yapsana yahuu =) adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine cok benzio-adetime bir hafta kala sancilar gelip gidiodu benim de-aha oldum olacam derken test yaptim ikinci cizgiyi silik gördum-lekelenme de olabilio bazi kisilerde-insallah hamilesindir cnm allah gönlune göre versin
Bilmiyorum bıkac gun dhaa bekleyım dıorum artık afedersın testlere yapmaktan sıkıldım:)Ya bu akıntı kahverengı olabılırmı kı hanı gebeysen bılmıorum yaa(
canim uzun zamandir bekliosun sanirim anne olmayi o yuzden fazla da heveslendirmek istemem ama-internetten de arastirabilirsin kahverengi akinti ya da bir iki damla kan gelip kesilio ama adet gibi degil kesinlikle bir iki damlacik devami gelmio yani-bazi kisilerde hatta cogu kiside duydum ben bunu-yerlesme kanamasi denilio buna-sen yine de bir iki gun daha bekle hayal kirikliga testte daha kötu olabilir cunku-ama iki gun daha gelmezse test yap derim- insallah hersey istedigin gibi olur cnm degilsen de uzulme allah bi gun sana da nasip eder
sagol canım ya bıraz umut var ama yok dıede tahmın edıorum hayırlısı.kahverengı akıntı ara ara gelıo ama yanı kesılmedı henuz o yuzden daha cok kafam karıstı belkıde ıgnenın etkısıdır bılemıorum
catlatma ignesi olan arkadaslarimizin topikleri de var oraya bi sor istersen ignenin yan etkilerini gercekten bilmiorum hakkinda hayirlisini diliyorum cnm-bize de haber ver olur mu
Kızlar ne guzel grubumuz vardı herkesler gitmiş cansız donuk bir yer olmuş burası. Ama nedennnnnnnn???
Ben artık dogum iznime ayrılmış sayılırım 15 tatil sonrası artık paydos!!!
Tatlı prensesimiz icin hazırlıklar hız kazanacak.Simdilik oda yapmayı düşünmüyoruz.Besik ve dolap alacağız.Siz bebek esyalari icin komidin mı önerirsiniz yoksa dolap mı? Sizin hazırlıklar me durumda hamisler biraz canlılık katalım buraya lütfen !!!![/QUOTE
Selamlar. Tatil sonrasi ben de 2-3 hafta gidip iznimi baslaticam. Uzun bi tatil bizi bekliyo. Hic bitmese keske. Ben de oda yapmayi dusunmuyorum. Bikac ay sepette yaticak. Sonra park yatakta. Bir de giyinme odamiza onun icin bi sifonyer koyicam. Hepsi bu. Bez paketleri, battaniyeleri gibi buyuk parcalar yatak odasindaki bos dolaba yerlesecek.yer olsa sifonyeri de yatak odasina koymak isterdim ama olsun artik. Heyecanla hazirliklara baslamayi bekliyorum. Ama once evi yavas yavas temizleyip toparliyorum.dolap icleri cekmeceler yerlesip fazlaliklar evden uzaklastiriliyor suan.allah hepimin yardimcisi olsun.
Selincim uzun zamandir gormuyorum seni. Ufaklik nasil. Hersey yolunda mi. Ben 29. Haftadayim ve 3 gun once kontrole gittim. Kizimiz 1200 gram olmus.doktor 1 hafta geriden geliyo ama su an icin cok normal dedi. Onemli olan her geldiginde buyumus olmasi dedi. 2500-3000 gr arasi dogabilecegini soyledi. Heyecanla gelmesini bekliyoruz.
Kızlar ne guzel grubumuz vardı herkesler gitmiş cansız donuk bir yer olmuş burası. Ama nedennnnnnnn???
Ben artık dogum iznime ayrılmış sayılırım 15 tatil sonrası artık paydos!!!
Tatlı prensesimiz icin hazırlıklar hız kazanacak.Simdilik oda yapmayı düşünmüyoruz.Besik ve dolap alacağız.Siz bebek esyalari icin komidin mı önerirsiniz yoksa dolap mı? Sizin hazırlıklar me durumda hamisler biraz canlılık katalım buraya lütfen !!!![/QUOTE
Selamlar. Tatil sonrasi ben de 2-3 hafta gidip iznimi baslaticam. Uzun bi tatil bizi bekliyo. Hic bitmese keske. Ben de oda yapmayi dusunmuyorum. Bikac ay sepette yaticak. Sonra park yatakta. Bir de giyinme odamiza onun icin bi sifonyer koyicam. Hepsi bu. Bez paketleri, battaniyeleri gibi buyuk parcalar yatak odasindaki bos dolaba yerlesecek.yer olsa sifonyeri de yatak odasina koymak isterdim ama olsun artik. Heyecanla hazirliklara baslamayi bekliyorum. Ama once evi yavas yavas temizleyip toparliyorum.dolap icleri cekmeceler yerlesip fazlaliklar evden uzaklastiriliyor suan.allah hepimin yardimcisi olsun.
Slm melake aslında gitmedik canm buralardayız ama fazla bu topiğe gremedik,hem bebişlermz için kontrole gitmekten hem onlar için alışveriş telaşı derken hemde daha çok face de açılan kapalı bir grup var Nisan anneleri dye,oraya takılmaktan buraya fırsat kalmıyor malesef:/ eğer gelmek isterseniz senide selin01 de beklerz canm gurubabebek eşyası içinde dolap önerirm canm şöyle 3-4 kapaklı olandan alırsan hm ilerlese kullanır hemde bçok eşyasını koyarsın komidine gerek kalmaz,ben kuzuma 4 kapaklı dolapla yatağını aldm çokta kullanışlı tavsiye derm canm buarada kuzunla iyi tatiller:)
Sevgili umut ben hamile kaldığımda gecikmemin 1. Haftanın sonunda 1 defalık olmak üzere kahverengi akıntı gelmiştihatta adet oldum sandm ama olmadım çok şükür:) ama 2 gün gecikmeyle bakma teste sonra üzülmeme adına,braz dişini sık 1 hafta gbi bekle baktn olmadn hemen ya kan testi yaptr yada test al,inşallah hamilesndir canmya bugun gecıkmenın ıkıncı gunu ve kahverengı akıntı gelıo senınde lekelenmen o sekıldemıydı?cok sagol cevabın ıcın:)
Sevgili umut ben hamile kaldığımda gecikmemin 1. Haftanın sonunda 1 defalık olmak üzere kahverengi akıntı gelmiştihatta adet oldum sandm ama olmadım çok şükür:) ama 2 gün gecikmeyle bakma teste sonra üzülmeme adına,braz dişini sık 1 hafta gbi bekle baktn olmadn hemen ya kan testi yaptr yada test al,inşallah hamilesndir canm
Slm melake aslında gitmedik canm buralardayız ama fazla bu topiğe gremedik,hem bebişlermz için kontrole gitmekten hem onlar için alışveriş telaşı derken hemde daha çok face de açılan kapalı bir grup var Nisan anneleri dye,oraya takılmaktan buraya fırsat kalmıyor malesef:/ eğer gelmek isterseniz senide selin01 de beklerz canm gurubabebek eşyası içinde dolap önerirm canm şöyle 3-4 kapaklı olandan alırsan hm ilerlese kullanır hemde bçok eşyasını koyarsın komidine gerek kalmaz,ben kuzuma 4 kapaklı dolapla yatağını aldm çokta kullanışlı tavsiye derm canm buarada kuzunla iyi tatiller:)
Merhaba loya. Tavsiyeler icin tesekkurler. Hala dusunuyorum. Face'deki grubu gordum lakin kapali oldugu icin katilamiyorum. Ne yapmam gerek acaba?
Uzun zamandır buarada giremedm geç oldu cevabm k.bakma canm bana özelden face adresini yaz ordaki yönetici arkadaşlara iletirmMerhaba loya. Tavsiyeler icin tesekkurler. Hala dusunuyorum. Face'deki grubu gordum lakin kapali oldugu icin katilamiyorum. Ne yapmam gerek acaba?
eklerler
Selam kizlar , nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?