2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

ya bugun gecıkmenın ıkıncı gunu ve kahverengı akıntı gelıo senınde lekelenmen o sekıldemıydı?cok sagol cevabın ıcın:)

kiss ben de merak ettim bi test yapsana yahuu =) adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine cok benzio-adetime bir hafta kala sancilar gelip gidiodu benim de-aha oldum olacam derken test yaptim ikinci cizgiyi silik gördum-lekelenme de olabilio bazi kisilerde-insallah hamilesindir cnm allah gönlune göre versin

Bilmiyorum bıkac gun dhaa bekleyım dıorum artık afedersın testlere yapmaktan sıkıldım:)Ya bu akıntı kahverengı olabılırmı kı hanı gebeysen bılmıorum yaa(

Bilmiyorum bıkac gun dhaa bekleyım dıorum artık afedersın testlere yapmaktan sıkıldım:)Ya bu akıntı kahverengı olabılırmı kı hanı gebeysen bılmıorum yaa(

canim uzun zamandir bekliosun sanirim anne olmayi o yuzden fazla da heveslendirmek istemem ama-internetten de arastirabilirsin kahverengi akinti ya da bir iki damla kan gelip kesilio ama adet gibi degil kesinlikle bir iki damlacik devami gelmio yani-bazi kisilerde hatta cogu kiside duydum ben bunu-yerlesme kanamasi denilio buna-sen yine de bir iki gun daha bekle hayal kirikliga testte daha kötu olabilir cunku-ama iki gun daha gelmezse test yap derim- insallah hersey istedigin gibi olur cnm degilsen de uzulme allah bi gun sana da nasip eder

sagol canım ya bıraz umut var ama yok dıede tahmın edıorum hayırlısı.kahverengı akıntı ara ara gelıo ama yanı kesılmedı henuz o yuzden daha cok kafam karıstı belkıde ıgnenın etkısıdır bılemıorum

catlatma ignesi olan arkadaslarimizin topikleri de var oraya bi sor istersen ignenin yan etkilerini gercekten bilmiorum hakkinda hayirlisini diliyorum cnm-bize de haber ver olur mu

Selincim uzun zamandir gormuyorum seni. Ufaklik nasil. Hersey yolunda mi. Ben 29. Haftadayim ve 3 gun once kontrole gittim. Kizimiz 1200 gram olmus.doktor 1 hafta geriden geliyo ama su an icin cok normal dedi. Onemli olan her geldiginde buyumus olmasi dedi. 2500-3000 gr arasi dogabilecegini soyledi. Heyecanla gelmesini bekliyoruz.

çok iyi gidiyor şükür cnm yaa bende şuan 29.haftadayım 27+2 de gitmiştim 1450 gr dı.. 15 gün önden gidiyor dedi..ama ben 59 la hamile kalıp şuan 78 i gördüm..anlıcagın hiç sınır tanımadan yiyiyorumda yiyorum...bişe olcak diye 4 doktor 4 hastane seçtik valla bi ona gidiyoz bi ona...şimdi şubatın ilk haftası gene perinatologa gidip kan akışına gene baktıralım diyoruz ...ama doktor diyo bu saatten sonra normal kilosuna gelir sorun olmaz artık diyor..bi 3000 kg ları göreydik hayırlısıyla...ben sana durumu yazarım ...bi hayırlısıyla atlataydık allahın izniyle ...görüşmek üzere cnm allaha emanet olun ikinizde

ya bugun gecıkmenın ıkıncı gunu ve kahverengı akıntı gelıo senınde lekelenmen o sekıldemıydı?cok sagol cevabın ıcın:)
Sevgili umut ben hamile kaldığımda gecikmemin 1. Haftanın sonunda 1 defalık olmak üzere kahverengi akıntı gelmiştihatta adet oldum sandm ama olmadım çok şükür:) ama 2 gün gecikmeyle bakma teste sonra üzülmeme adına,braz dişini sık 1 hafta gbi bekle baktn olmadn hemen ya kan testi yaptr yada test al,inşallah hamilesndir canm

Canım mesajın ıcın cok teskkur ederım yalnız adet oldum ve bıttı sımdı ıkıncı level dayım:)umraım tutar bu ay hayırlısı dıyorum artık yaa ne kadr
ıstesek okadr
olmuo en ıyısımı beynı kandırmak:)

Ne zamandır yoktum kızlar Ankara'ya anneciğimin yanına gittim 15 gün ooohhh nasıl iyi geldi valla Sizler nasılsınız? Ben çok ağırlaştım bu arada :S Kramplarım ve ağrılarım çok yoruyor beni. Birde boynumda düzleşme vardı o nüksetti bu aralar kollarımı uyuşturuyor. Kanımda da hiç yükselme olmamış. Ne çok olumsuzluk yazdım di mi

Selam kizlar , nasilsiniz

Ay iyice dağıldık sanırsam:) iyiye canm tabi göbiş büyüdükte sorunlarda artıyor sık wc olayları kasıkta kasılmalar uyuyamama gbi:) birde benm kolesterol yüksek çıkınca kaşıntıda eklendi:) ama neyseki bebişlerimizede kavuşmamıza az kaldı umarm sizler iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…