- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
İyi akşamlar kızlar, uzun zamandır yazamadım siz ve askerleriniz iyisinizdir umarım.
Ben iyi değilimsevdiceğimin yemin töreni bitti fakat evciye çıkaramadı ailesi, yasakmış zaten önceden gidip imza atmak gerekiyormuş, ailesi yemin töreninden önceki gece çıktı yola, iki gün çarşıya çıkardılar birtaneciğimi, ailesiyle birlikteydi ben göremedim O kadar çok özledim ki onu ben yemin törenine gidemeyeceğim için daha öncesinde canıma mektup yazmıştım o an açıp okusun diye gitmeden abisiyle görüşüp ona verdim mektubu o iletecekti, yemin töreninden sonra abisi mektubu vermiş okumuş ağlayarak beni aradı telefonda ağladık birlikte çok duygulanmış canımın içi Birbirimizi göremedik ama iki günü dolu dolu telefonda konusarak sabahlara kadar msjlasarak geçirdik:85: Buna da şükür diyor ki ne rahatmıs arkadan birisi durtuklemeden saatlerce telefonla konusmak baya bir duygu dolu iki gün geçirdik abisi bol bol resim çekmiş ekimin 11 inde geliyor birtaneciğim ben de o zamana kadar resimleriyle ve aradığında duydugum sesiyle yetineceğim
İyi akşamlar kızlar, uzun zamandır yazamadım siz ve askerleriniz iyisinizdir umarım.
Ben iyi değilimsevdiceğimin yemin töreni bitti fakat evciye çıkaramadı ailesi, yasakmış zaten önceden gidip imza atmak gerekiyormuş, ailesi yemin töreninden önceki gece çıktı yola, iki gün çarşıya çıkardılar birtaneciğimi, ailesiyle birlikteydi ben göremedim O kadar çok özledim ki onu ben yemin törenine gidemeyeceğim için daha öncesinde canıma mektup yazmıştım o an açıp okusun diye gitmeden abisiyle görüşüp ona verdim mektubu o iletecekti, yemin töreninden sonra abisi mektubu vermiş okumuş ağlayarak beni aradı telefonda ağladık birlikte çok duygulanmış canımın içi Birbirimizi göremedik ama iki günü dolu dolu telefonda konusarak sabahlara kadar msjlasarak geçirdik:85: Buna da şükür diyor ki ne rahatmıs arkadan birisi durtuklemeden saatlerce telefonla konusmak baya bir duygu dolu iki gün geçirdik abisi bol bol resim çekmiş ekimin 11 inde geliyor birtaneciğim ben de o zamana kadar resimleriyle ve aradığında duydugum sesiyle yetineceğim
canımmm olsun bak dayan az kaldı 11nde yanında ayın ortasındayız gecıcek ıns sabret .. evet bazen sorun cıkıyo ımza falan ıstıyorlar kalıcagı yerın adresı yerı bılmemnesı falan gaıp seyler ıstıyorlar ondan olsun saglık olsun hep ıyı dusunmeye calıs..
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ne denilebilir ki başka. Her kimin sıkıntısını okursam okuyayım göz yaşlarına boğuluyorum ben burada, hepimiz ortağız bu duygularda. Sıkma canını hayatım sen de, ben her gün günümü sonlandırırken GEÇECEK BİLİYORUM yazıyorum sayfaların sonuna
Amin canım çok sağol, onu göremedim ya içime oturdu resmen iki günü ağlayarak geçirdim ama iyiyim dedim sürekli canım acıyarakGeçecek canım geçecek inşallah bugünler de geçecek dilerim Allah bol bol sabır versin bizlere
Geçmiyor canım geçmiyor sanki günler daha da ağırlaştı aksam bir türlü olmak birlmiyor geceler geçmiyor kafayı yıcembiran önce gelsin ekimin 11 i, iyi dusunmeye calısıyorum sabrediyorum ama her gecen gün biraz daha zorluyor beni
bazı zamanlar sancılı gunlerın gecıcek evet ama en kotu anında bıle bıttıgını bıseylerı dusun kafanı dagıtıcak bıseylere yonel o an hemen zaman gectıkce bıraz daha alısıyorsun ama ben bak ne muzık dınlerım ne bısey artık kafam dagılmasın bozulmasın dıye . bıraz kendını kandırmaktan gecıyor yolu evet ama yapıcak bısey yok ... bı sure en azından kafanı dagıtıcak bıseyler yapman gerekıyor kı bıraz alıs...
Evciye çıksaydı bir nebze daha iyi hissedebilirdik ama böylesi hayırlıymıs demek ki dedik yine bekleme moduna aldık kendimiziEvet canım kendimi oyalamam gerekiyor bir şeylerle şuan sürekli evdeyim ve delirecek duruma geldim artık, haftaya pazartesi okulum açılıyor, umarım okul zamanın geçmesi açısından yardımcı olur bana...
canım bak benım nısanlım asırı kıskanc suan ıkımızın evınde onu beklıyorum anneme bıle annem artık yalvardı ettı oyle ızın verdı suan annemdeyım 2 gun kalıcam eve donucem evden cıkmama kız arkadaslarımla bıle ızın vermıyor.yanı her dk her sanıyem evde gecıyor zaten benımde.okul o bu su para falan verdık oylece gecırcekler mesela gıtmıyorum cunku ızın vermıyor cıddı anlamda yanı.bı kac arkadasım bana gelır onlara ızın verır ve onun yanına gıdıp gelıyorum. gunler boyle gecıyor o burdayken boyle degıl bende bu hayata alısık olmayan aıle baskımda olmayan ıstedıgım an ıstedıgım yerde kı zaten onla yasayan bı kızdım dusun suanda ustumdekı baskıyı. ama alısıyorsun ben butun gun evdeyım dızılere sardım kıtaplar evı temızlemek ne bılıyım yemek yapmak ama sunu soylıyım dızıler delıcesıne zamanımı alıyor . sezon bıtırıyorum dıgerı cıkana kadar dıgerını ızlıyorum suan en az 15 tane dızı ızlıyorum ama kafamı dagıtıyor.senınde okulun dagıtır delı gıbı suandada evde oyle seyler yap kafanı dagıt
canım bak benım nısanlım asırı kıskanc suan ıkımızın evınde onu beklıyorum anneme bıle annem artık yalvardı ettı oyle ızın verdı suan annemdeyım 2 gun kalıcam eve donucem evden cıkmama kız arkadaslarımla bıle ızın vermıyor.yanı her dk her sanıyem evde gecıyor zaten benımde.okul o bu su para falan verdık oylece gecırcekler mesela gıtmıyorum cunku ızın vermıyor cıddı anlamda yanı.bı kac arkadasım bana gelır onlara ızın verır ve onun yanına gıdıp gelıyorum. gunler boyle gecıyor o burdayken boyle degıl bende bu hayata alısık olmayan aıle baskımda olmayan ıstedıgım an ıstedıgım yerde kı zaten onla yasayan bı kızdım dusun suanda ustumdekı baskıyı. ama alısıyorsun ben butun gun evdeyım dızılere sardım kıtaplar evı temızlemek ne bılıyım yemek yapmak ama sunu soylıyım dızıler delıcesıne zamanımı alıyor . sezon bıtırıyorum dıgerı cıkana kadar dıgerını ızlıyorum suan en az 15 tane dızı ızlıyorum ama kafamı dagıtıyor.senınde okulun dagıtır delı gıbı suandada evde oyle seyler yap kafanı dagıt
nasıl yani ezgicim nisanlınla yasayacagınız evdemi yasıyorsun kendi basına yanında ailen felan yokmu
benim kafam karıstı okurken canm oyle konuya karısmıs gibi oldum ama merak ettim acıkcası
nişanlın daha evlenmeden senin hic birseyıne izin vermiyormu cok kıskancmıs yaa oyleysee
evet evımızde yasıyorum yanlıs anlamamıssın aılelerımız bızlere cok yakın oturuyor gelıp gıdıyorlar . alıstım bı nebzede olsa ama tabıkıde evet herseye karısıyo kıskanc bı de burda olmadıgından sımdı aklı falan kalıyo cok fazla bu yuzden suan bu durumdayız . geldıgınde rahatım yanı burdaykende rahattım sorun suan askerde uzakta olması tarzında bısey askerlık pıskolojısı falan dıyor bende bısey demıyorum zaten onsuz bısey yapmak benımde ıcımden gelmıyor bazen bunalsamda gecıyor
senin durumun degisikmiş canım ya evlenmeden esinle yasıyacagın evde oturuyorsun yolunu orda bekliyorsun
aslında dusununce cok iyi onunla yasayacagın yuvadasın ne orda ne burda tam olman gereken yerde
ailen anlayıslıymıs valla ben senin durumu dusununce ben oyle bişeyi yapamazdım kesinlikle
sorun cıkardı sen basarmıssın ne guzel nisanlında seni cok seviyo vede güveniyorki sana bunca yükü
versede sen altından kalkıyorsun hayırlısıyla gelsin canm evinizdede birlikte bi ömür yasayınn
:) cok tesekkur ederım hayatım evet degısık bıraz ama basardık cok olaylar yasadık zamanında aılelerımızde ıstemedı etmedı bı donem ama savasınca hersey oluyor yanı sevmekten ve bırbırmızden vazgecmedık kesınlıkle bencede guzel bı durum yanı onun ve benım evımdeyım. bızım yuvamızda bu daha bı butunluk verıyor guc verıyor bana . aılemde arkadaslarımda beklesem kendımı o kadar onun hıssetmezdım belkıde tabıkıde bu ben onunla yasamaya alıstıgım ben onunla olmaya alıstıgım ıcındır . normal sevgılı nısanlı modunda olsak belkıde oylesı normal gelırdı bılemıyorum tabıkı onu suan bana bu dogrusu gelıyor yanı :) sen evlısın sanırım
canım ya ne guzel valla senin adına seni tanımayarak sevindim herkese nasip olmaz boyle bişey cok guzel yalnızlıktan hic sıkılma sen valla evindesin karısan yok yapman gereken sorumlulugunyok kendin yapıp kendin toparlıyorsun iyiymiş valla
ama canm sen onca seyı nasıl yapıyorsun calısmıyorsunda eksiklerini ihtiyaclarını kim nası karsılıyo
ben esimin ailesinin yanındayım evliyim canm ya boyle daha zor istedigin herseyi yapamıyorsn nerdeyse
bende esim icin katlanıyorum ne yapayım canı sag olsun gelsinde hepsini unutacagım valla
canım ya ne guzel valla senin adına seni tanımayarak sevindim herkese nasip olmaz boyle bişey cok guzel yalnızlıktan hic sıkılma sen valla evindesin karısan yok yapman gereken sorumlulugunyok kendin yapıp kendin toparlıyorsun iyiymiş valla
ama canm sen onca seyı nasıl yapıyorsun calısmıyorsunda eksiklerini ihtiyaclarını kim nası karsılıyo
ben esimin ailesinin yanındayım evliyim canm ya boyle daha zor istedigin herseyi yapamıyorsn nerdeyse
bende esim icin katlanıyorum ne yapayım canı sag olsun gelsinde hepsini unutacagım valla
aılemden destek alıyorum ben yanımda oluyorlar nısanlım olmadıgından nısanlımdanda bazen alıyorum en azından yanına gıdıp kalıp ettıgımde yol vs falan olarak zaten ev olarak bı dert yok suanda ama aılemde gelıp sureklı yanımda oluyorlar cok sukur :) evet ya bı an once gelsınler . evet haklısın o konuda aılesı ne kadar anlayıslıda ıyıde olsa bıraz zordur sonucta cekınır edersın ama olsun gelıcekler sonucta cok tesekkur ederım ıyı dusuncelerıne valla :) o gelınce zaten calısıp edıp aılemın destegını gerı cekerım dıye dusunuyorum ama sımdılık olması gereken bu ondan bı problem yok :)
oyle tabi canım simdilik boylesi en guzeli ailende destek oluyo ne güzel nisanlında askerden destek oluyo valla iyisin
kayınpederin tarafı ilgilenmiyormu canm peki seninle onlarla aran nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?