2013/AĞUSTOS ta asker uğurlayanlar

SEVDİKLERİMİZ NEREDE

• ASKERİNİZİN ACEMİ BİRLİĞİ NEREDE

OY: 4 100,0%
  • ASKERİNİZİN USTA BİRLİĞİ NERESİ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
Şimdi sevgililerinizin yanındasınız değil mi??
Ne yalan söyleyeyim imredim.
Benim de eşim aradı,
ilk kez üzüldüm bugün dedi.
ilk kez yalnız hissettim dedi.
ama gelemezdin biliyorum bitanem olsun napalım 1 ay sonra yanındayım dedi.

neyse sizi 2 gün buralarda göremeyiz sanırımmmm

Valla ben hala buralardayım. Ailesi gidip alacaktı bizimkini o da eve varınca haber verecekti, bekliyorum hala haber versin diye. Gerçi bugün ben göremicem sanırım ama olsun aynı şehirde olduğumuzu bile bilmek yetecek

Benimki otobuste uyuyakaldi yaa

Benimki otobuste uyuyakaldi yaa

Benimki özel arabayla geliyor ama ondan da haber alınamıyor canım merak etme sen Ben de zırt pırt aramak istemedim yoldayken ne bileyim sadece annesi babası yok yanında bir aile dostları olan çift de var. Zaten o sebeple bugün göremicem sanırım onu

Son düzenleme:
ayyyy sizinkiler izne mi geliyorrrrr ....ne güzel yaaa valla bol bol zaman geçirin , tadını çıkarın.. bizler 4 buçuk ay daha bekleyeceğizzz

Yemin töreninden sonra 2gun evci cikti tatlim birazdan teslim olucak, 25 gun sonra gelcek tekrar insallah

ayyyy sizinkiler izne mi geliyorrrrr ....ne güzel yaaa valla bol bol zaman geçirin , tadını çıkarın.. bizler 4 buçuk ay daha bekleyeceğizzz

Yemin töreni sonrası evci izni işte canım 2 güncük. 25-30 gün civarı bir süre sonra da dağıtım iznine gelecek işte sonrası Allah kerim, asıl askerlik o zaman başlayacak işte. Olsun o kadar bekleyeceksiniz ama temelli gelecekler sizinkiler, biz daha o zamanlarda yarılamış bile olamayacağız

Yemin töreninden sonra 2gun evci cikti tatlim birazdan teslim olucak, 25 gun sonra gelcek tekrar insallah

ayy canım bir araya gelip tekrar ayrılmalar daha zor oluyordur.. ben dağıtımdan sonra gelmesini istememiştim..1 haftalık izin vardı kullanma dedim tekrar göndermek daha çok etkiliyordur...

evet canım temelli gelecekler ama o 2014 yılına sanki giremeyekmişiz gibi geliyor... zaman o kadar yavaş geçiyorki

Kızlarrrrr ay ben gidiyorum ya ne tepki vericegmi bilemedim ama yakısıklım aradi teslimden sonra cok mutlu oldumm keyfim yerine geldi..Okula gidiyorum devamsizlik yapmamam lazimm sonra Izmir'e nasil giderim eyvah eyvah 25 gun sonra Istanbuldayim net paketim yok pek ugrayamicam buraya artik cafelerin önünden gecerken girmeye caliscam..Kendinize iyi bakin.:))

Güle güle canım, yolun açık olsun. Dikkat et kendine

sende dikkatli ol canım hakkında hayırlısı allaha emanet ol gorusmek üzere

Günaydın kızlar güzedl bir hafta sonunun ardından yine burdayız.
ASKERİMİ gördüm ya dünyalar benim oldu. Ben YARİMİ çok seviyorumm. Onu gördüğüm anda ne kadar çok sevdiğimi ve ne çok özlediğimi yine yine doğruladım. SEVİYORUMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…