Aminbenimki Kuyahya
AMİNNN canım, Allah'ım hepimizi sağ sağlim kavuştursun sevdiğimize inşallah... Benim canımın yarısı Kütahya'da.
AmiiinManisa - Alaşehir
Amin cnm Allah hepimizi kavustursun sag saglm gelsnler de gecıcek bu gunler
kızlar kutahyadan batı cıkıo genelde öyle bılıyprum ama kısmet tabıkı hayırlısı icin dua edın
manisayı bılmıyorum canım ama kırkagac olmadıktan sonra pek korkmana gerek yok
rahat olsunlarr hayırlı ınsanlarla karsılassınlar inşş
Evet canim öyle oluyor bakalim artik hayırlısı. . Allah senide kavustursun sevdigine insallah herseyin başı sağlık saglikli olsunlarda sabrını Rabbim bir sekilde veriyor :) ♥Amin cnm Allah hepimizi kavustursun sag saglm gelsnler de gecıcek bu gunler
kızlar kutahyadan batı cıkıo genelde öyle bılıyprum ama kısmet tabıkı hayırlısı icin dua edın
Evet canim öyle oluyor bakalim artik hayırlısı. . Allah senide kavustursun sevdigine insallah herseyin başı sağlık saglikli olsunlarda sabrını Rabbim bir sekilde veriyor :) ♥
Senin az kalmis canim ne mutlu sana :) Senin acemilik usta falan nerdeydi ? Zaman nasil gecti sence ? :)
evet cnm cok dogru söyluosun saglıklı olsnlar da Allah sabrını verıyor gercekten:)
yarısı bitti canım artık benımkının acemılıgı ızmır yenı foca jandarma komando alayındaydı ztn oraya gittinde
dogu olucagını anlamiştim ama genede 1 ıhtımal batı dıe beklıyodumustabırlıgıde bingöle dustu canım
suan bingölde 4 ay önce gitti işte gelmedi izne henuz
bizi en cok zorlayan telefonun olmamasıydı acemi birliginde canım orda gercektn zaman gecmıodu bana
telefona yapısık yasıodum burda cok sukur o konuda rahatız sureklı haberleşebılıyoruz
ama carsımız yok doguda olmuyo ztnzaman gecıyo canım bı sekılde gecmeyen gun yok bı sekılde avunuyorum:)
senın nasıl gecıyo daha yenı cok alışma suresındesindir
askere gitti bir kac gun sonra bende tatile gittim kafa dagitmak icin.Telefona yapisiyordum denize bile gitmedim bazen ararda konusamam diye.. Gecen 2gun aramadi meger kavga etmis ceza almis. Aramadigi gunler panik oluyorum ben :-/ Dun aramadi, bugun aksam aradi direk dedimki kavga yok dimi :-D Alistim da denemez tam olarak ama kendimi alistirdim askerde oldugunu gelince herseyin kalindigi yerden devam edilcegine :) Yakinda okulum aciliyor daha cabuk gecicegni tahmin ediyorum hayirlisiyla.. Ama oyle bi ozledimki anlatilcak gibi degil ya ♥♡♥♡
Hahaha :-D insallah çabucacık gecer sana bana askerlerimize bekleyenlereee , Allahim onlari korusun ♡tahmn edıyorum canım bende cok özledim cunku
özlemeye alısılmıyo ztn canım okul acıldıgında zaman gecer daha rahatlarsin ilk baslar böyle sıkıntılı gecıo
sureklı tel basında onu dusunmekten kendını alamıosn naptı die die ben ne yedıgıne kdr dusunuyodum
hergun soruodm telde ne yedın dıe annem sormuo bukdr dıodu :)))))
Hahaha :-D insallah çabucacık gecer sana bana askerlerimize bekleyenlereee , Allahim onlari korusun ♡
kızlarrrr allah kavuştursun şimdiden hepimiziii 400ler cabuk düşüyor 300ler düşmek bilmiyor görceksinizz istediğiniz her konuda her şeyi yazıp özel mesajda atablirsiniz her zaman . adım ezgi izmirde yaşıyorum benimde askerim ankara cumhurbaskanlıgı mufahız alayında askerlık yapıyor :)
askere gitti bir kac gun sonra bende tatile gittim kafa dagitmak icin.Telefona yapisiyordum denize bile gitmedim bazen ararda konusamam diye.. Gecen 2gun aramadi meger kavga etmis ceza almis. Aramadigi gunler panik oluyorum ben :-/ Dun aramadi, bugun aksam aradi direk dedimki kavga yok dimi :-D Alistim da denemez tam olarak ama kendimi alistirdim askerde oldugunu gelince herseyin kalindigi yerden devam edilcegine :) Yakinda okulum aciliyor daha cabuk gecicegni tahmin ediyorum hayirlisiyla.. Ama oyle bi ozledimki anlatilcak gibi degil ya ♥♡♥♡
Herkes öyle diyor canım Kütahyadan sonra batıya gonderırler dıyorlar bakalım hayırlısı olsun, dua ediyorum sureklı hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum bitaneciğime...
Tamam tatlımHerkes öyle diyor canım Kütahyadan sonra batıya gonderırler dıyorlar bakalım hayırlısı olsun, dua ediyorum sureklı hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum bitaneciğime...
Canım aminnn, 400 lerden bi düşemedik bizler daha her bir gün bitince deli gibi mutlu oluyorum bi gün daha bitirdik diye günler de inadına yavaş geçiyor, desteğin için kendi adıma teşekkür ederim hayırlısıyla Allah hepimizi sevdiceğine sağ sağlim kavuştursun inşallah. :):109:
Şeymacım msjını aldım canım ama ben hala özel msj gönderemiyorum msjlarımı yukselteyım yazacağım, konusalım tanısalım ama aynı ünide değilmişiz canım
en ıyısı cnm hayırlısı neyse orasi olsn duaların kabul olsun
Herkes öyle diyor canım Kütahyadan sonra batıya gonderırler dıyorlar bakalım hayırlısı olsun, dua ediyorum sureklı hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum bitaneciğime...
Canım aminnn, 400 lerden bi düşemedik bizler daha her bir gün bitince deli gibi mutlu oluyorum bi gün daha bitirdik diye günler de inadına yavaş geçiyor, desteğin için kendi adıma teşekkür ederim hayırlısıyla Allah hepimizi sevdiceğine sağ sağlim kavuştursun inşallah. :):109:
Şeymacım msjını aldım canım ama ben hala özel msj gönderemiyorum msjlarımı yukselteyım yazacağım, konusalım tanısalım ama aynı ünide değilmişiz canım
evet bende oyle sat 00.00 olunca bı mutluluk bı cıglıkcok guzel gelıyor şafak saatim var kolumda böyle diit yapıyo dünyaya bedel bi ses geçer geçer bebeğim zamanla bazı günleri hatta anlamıcaksınız bile güzel dileklerin için bende kendi adıma teşekkür ederim inş en kısa zamanda kavuşalım artık valla ...
kızlar Allah kavustursunnn zor bi dönemm ve suan en zor sürecindesinizz..
nereye gitti askerleriniz
Daha önce söyledimmi bilmiyorum ama neyse en baştan tanışmış oluruz :))
İsmim Nilay, burdaki kızlar Niloş der :)) 23 bitti 24e girdim bir kaç gün önce:)) Çalışıyorum. askerimde izmirde ben istanbuldayım
kızlarrrr allah kavuştursun şimdiden hepimiziii 400ler cabuk düşüyor 300ler düşmek bilmiyor görceksinizz istediğiniz her konuda her şeyi yazıp özel mesajda atablirsiniz her zaman . adım ezgi izmirde yaşıyorum benimde askerim ankara cumhurbaskanlıgı mufahız alayında askerlık yapıyor :)
Hahaha :-D insallah çabucacık gecer sana bana askerlerimize bekleyenlereee , Allahim onlari korusun ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?