Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi oldu bu topic. Benim şu anda beş kilo var doğum öncesi kiloma ulaşmak için. Ama ben üç dört kilo daha vermek istiyorum yani sekiz dokuz kilo vermek istiyorum
İpuçlarını paylaşalım:)
ben doğuma girerken 75kg dum.doğumdan çıkınca 64 e düştüm.ama emzirme falan derken biraz daha aldım.bebeğim fazla emmedi beni.ardından işe girdim ve sıkı bir diyete başladım.8 ay içinde 12 kg verdim.şu an 52 kgyum.
Cok iyi vermissin vallaha ben 60 ile hamile kaldım 67 ile doguma gittim simdi 64 cugum 10 kilo vermem gerekiyor Mayısta dogum yaptım ama emzirdigim icin de cesaret edemiyorum
ben hamile kaldığımda 53 kgdum.doğuma girerken 75 kg :) çok fenaydım yani.resmen sumo güreşçSuisi olmuştum.uykusuz geceler koşuşturmalar,bide işe girmem beni zayıflattı,bide diyete başladım biraz abarttım sanırım.şu an istediğim gibi yiyemiyorum,midem kabul etmiyo.bol bol su ve hareket.
su ve hareket disinda uyguladığın başka bir sey oldu mü ayrıca emziriyormuydun o donem de ben kısa boylu oldugum icin esim adile nasit diye takılıyor artık
emzirmeyi bırakmıştım.bak anlatim nasıl zayıfladığımı biraz uzun olcak ama :) kızım 8 aylık olduğunda işe başladım.sabah 6 da kalkıyorum.6.30 da evden cıkıyorum kızımı anneme bırakıyorum.7.30 annemden çıkıp işe gidiyorum yürüme mesafem neredeyse yarım saat.iş yerinde zaten koşturmaca.akşam o yolu tekrar yürü,sonra çocuğu al eve in,yemek yap,çocugu doyur,kocayı doyur,temizlik ütü derken bi bakıyosun kendin aç kalmışsın :) bu koşturmanın üzerine bide ramazan ayı girdi ee oruçlusunda ramazanda 50 kgya düştüm.ee bu kadar koşturmaya hangi bünye zayıflamazki :) şimdi 52 deyim.
Oy oy ben iste daha cok. Kilo alırım derslerde zaten ayaktayiz ders aralarında da soru cocukların sorusunu çizerken kan seker dusuyor dilimiz damağımız kuruyor o zaman da kahve ve bisküvi derken lombur lombur kilo ilk kızımda duman diyetiyle5-6 kilo vermiştim ama o da kalbimi sıkıştırdı ne olursa olsun bu kilolar ya gidecek ya gidecek hicbir kıyafetime giremiyorum
ben de aralarda çok acıkıyorum ama abur cubur yemiyorum onun yerine kurukayısı kuru üzüm badem ceviz falan.gerçekten tok tutuyo hemde yararlı zararı yok.bu arada öğretmenmisin :)
Evet canım bir dershanede edebiyat öğretmeniyim fikrin mantıklı aslında kuru uzun kansizligima da iyi gelir
günaydın :) kuru kayısı ve üzüm metabolizmayıda çalıştırıyo,o yüzden zayıflamana yardımcı olur.ben bi ara öyle abartmıştımki yemeği çok pardon ishal olmuştum :) boşuna demiyolar azı yarar çoğu zarar diye :)
Ben sütümü azaltmadan zayıflamak için kuru üzümü suya atıp kaynatıp suyunu içiyorum hem bol süt yapıyor hemde zayıflamaya ardın ediyor
İyi fikir hem sut azalmaz inşallah kilo da gider ama benim kilo bu istahla zor gideceğe benziyor
Evet öyle yapalım esim isten 8 gibi geliyor ama artık onun da bir hal çaresini bulurum arkadaslar şu speciel ka lar ise yarar mı sut bebise gaz yapar aslında ama
Laktozsuz süt al. Diyet ürünlerini bebeğin 6 aylık olduktan sonra başlamanı tavsiye ederim. Doktoruma sorduğumda söylemişti.
O zaman şimdiki hedefimiz 'az yemek cok hareket '